bigos_s Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Kuźwa dawać respirator bo nam wątek zdycha Jakby któryś wylukał jakieś ładne b6 czarne w sedanie do kupienia w LRY to pisać.
Kowi87 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Kuźwa dawać respirator bo nam wątek zdycha Jakby któryś wylukał jakieś ładne b6 czarne w sedanie do kupienia w LRY to pisać. bede patrzał
bigos_s Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Kuźwa dawać respirator bo nam wątek zdycha Jakby któryś wylukał jakieś ładne b6 czarne w sedanie do kupienia w LRY to pisać. bede patrzał Ty to teraz chyba w stolicy urzędujesz - tam jak Ci się coś żuci w oko to też poproszę
Kowi87 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Kuźwa dawać respirator bo nam wątek zdycha Jakby któryś wylukał jakieś ładne b6 czarne w sedanie do kupienia w LRY to pisać. bede patrzał Ty to teraz chyba w stolicy urzędujesz - tam jak Ci się coś żuci w oko to też poproszę tam tez będe patrzał , swoje bydlecie z tamtąd przywiozłem
bigos_s Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 widział ktoś takie połączenie kolorów w środku ? http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-130km-bose-skora-el-fotele-i2051646628.html[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 10:33_________________________________________________coś ona podejrzanie tania.
Kowi87 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2012 widział ktoś takie połączenie kolorów w środku ? http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-130km-bose-skora-el-fotele-i2051646628.html[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 10:33_________________________________________________coś ona podejrzanie tania. kolorystyka normalna, a cena dla mnie tez 10 lat panie 10lat
bigos_s Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 No właśnie już kurwicy dostaje :gwizdanie: jak coś kosztuje poniżej 35k to mówią że szrot. Za 24k to ogólnie w ogóle nie powinno jeździć a ja już sam nie wiem kogo słuchać. Właśnie próbowałem polatać bokiem u was pod budowlanką i ................ tym małym pierdzielem po prostu się nie da najwyższa pora zakupić OOOO
Kowi87 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2012 na ten parking to wjeżdzaj pod górke inaczej to zaraz gdzieś walniesz, bo ciagnie niemiłosiernie z górki na znaki i krawęznik 20min driftu na miescie juz dwa radiowozy, h*** nie robota ide na piwo nawet nie zdazyłem zagrzać silnika
bigos_s Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 No ja prawie przez rondo prosto przejechałem a na tym parkingu to kolejka była do driftu
Kowi87 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2012 No ja prawie przez rondo prosto przejechałem a na tym parkingu to kolejka była do driftu tam zawsze sie ustawiają, a na parkingu obok stoi brawa tajniaków juz jechali za nami, mysleli że bedziemy głupieć niech wiecej śniegu zapada, bo narazie kostka śliska że hui, ale i tak lepiej jak przy ostatnich śniegach, juz mozna z powodzeniem kółko wykręcić w tygodniu bedzie lepiej, póki co pierwszy tam wykreciłem oberasa na srodku
Armi Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Nikogo nie było. Żadnych BMW (może rzeczywiście pouciekały ), żadnych FWD. Pustki :gwizdanie:
paput Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Nikogo nie było. Żadnych BMW (może rzeczywiście pouciekały ), żadnych FWD. Pustki :gwizdanie: boją się widocznie strasznego FWD które na śniegu łoi wszystko i łapie przyczepność nawet tam gdzie gdzie rajdowe kolce nie mogą
Armi Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Nikogo nie było. Żadnych BMW (może rzeczywiście pouciekały ), żadnych FWD. Pustki :gwizdanie: boją się strasznego FWD które na śniegu łoi wszystko i łapie przyczepność nawet tam gdzie gdzie rajdowe kolce nie mogą Poważnie? Gdzie takie coś widziałeś?
paput Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Nikogo nie było. Żadnych BMW (może rzeczywiście pouciekały ), żadnych FWD. Pustki :gwizdanie: boją się strasznego FWD które na śniegu łoi wszystko i łapie przyczepność nawet tam gdzie gdzie rajdowe kolce nie mogą Poważnie? Gdzie takie coś widziałeś? pod Tesco, tam często krąży mściciel w sedanie
Kowi87 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2012 :polew: Nie wiem jak u was ale u mnie to dupe narzuca przy każdej krzyzówce i dalej szukam garazu, jesli po pomiedziałku nie trafie do wawy to mam 4 dni garaż ogrzewany z prądem na miejscu wiecj nie dosć że cos sklepie to sie najebie [br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 03:18_________________________________________________bigos jest B6 1,8t pod puławami kolega sprzedaje z forum
bigos_s Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 1.8T 1.9Tdi planowałem ale jak czarny sedan to obejrzeć można Masz jakieś namiary ? Wczoraj poszedł mi sprzed nosa 6biegowy sedan w Q i to w Wawie. zwlekałem z telefonem jakieś 2h i właśnie wtedy znalazł kupca
Kowi87 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2012 no toś spiertolił a ten B6 to kolegi pawełek10 ale to chyba angol był
bigos_s Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 on chyba nie ma swojego topiku z tym BEXem ? [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 11:04_________________________________________________skąd wiesz że sprzedaje ? ma jakąś aukcję ? jak coś to podeślij.
Kowi87 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2012 on chyba nie ma swojego topiku z tym BEXem ? [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 11:04_________________________________________________skąd wiesz że sprzedaje ? ma jakąś aukcję ? jak coś to podeślij. no nie ma, gadałem na PW
Rekomendowane odpowiedzi