De8bolek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 oki wiec jutro punkt 17 parking obecnośc obowiązkowa kto może niech wbija :>
bigos_s Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ooooo Kowi pogratulować to w ekipie mamy pierwszego z BAT Klub member modź modź, jak już zmienię swoje Pd na TDI to będziesz już mocno w temacie i będzie na kim się wzorować Kto następny ??? Przyznać się !!
Kowi87 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ooooo Kowi pogratulować to w ekipie mamy pierwszego z BAT Klub member modź modź, jak już zmienię swoje Pd na TDI to będziesz już mocno w temacie i będzie na kim się wzorować Kto następny ??? Przyznać się !! heheh ktos musiał przetrzeć szlaki :kox: no autko nawet jeżdzi ale szału już nie robi bo przyzwyczaiłem sie do niego juz, najlepsze wrazenie to jest jak sie z serii wchodzi w program Nie wiem moze ogarne temat pompy wtryskowej bo moja juznie jest najlepszej kondycji to poprawia sie odczucia :gwizdanie:
hanson1982 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 No jeśli nie będzie trzęsienia ziemi albo powodzi to i ja w końcu dotre na zlocik Niuśka może nie prezentuje się dobrze ale już jeździ :>
Kowi87 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2009 Ja postaram sie wrócić ze stolycy do 17ej [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 07:46_________________________________________________heh zostałem w domu :gwizdanie: BUS mnie nie chciał więc z obecnością w moim przypadku nie bedzie zadnych problemów
Armi Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Mogę się spóźnić bo mnie do pracy w domu zagonili
janjazda Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 No jeśli nie będzie trzęsienia ziemi albo powodzi to i ja w końcu dotre na zlocik Niuśka może nie prezentuje się dobrze ale już jeździ :> to no git
rafalekx Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Kurka ale Wy tu spamujecie Codziennie pojawia się kilka postów i wszystkie dotyczą LRY a w temacie jest też LRA A nikt z LRA się tu nie udziela Więc Kowi wyrzuć to LRA bo ludzi w błąd wprowadza
Kowi87 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2009 Kurka ale Wy tu spamujecie Codziennie pojawia się kilka postów i wszystkie dotyczą LRY a w temacie jest też LRA A nikt z LRA się tu nie udziela Więc Kowi wyrzuć to LRA bo ludzi w błąd wprowadza Łeheheh nie ma to tamto zostajemy z logo chyba ze fajna fotke jakaś wyczaruje na nowe logo to bedzie LRY tylko [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 14:37_________________________________________________Dobra Rafalekx robie nowy projekt logo juz bez LRA ale żebyś nie pisał potem gdzie jest LRA :polew: [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 15:07_________________________________________________Logo zmienione, tak na szybko
rafalekx Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Ale paskudne... I jakie paskudne samochody
bigos_s Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 No.... i od razu jakoś tak lepiej się zrobiło bez tego LRA
De8bolek Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 spocik spocik i po spocie krótko ale tresciwie sie odbył no i juz przynajmjiej wiemy jak Kowi87 dba o czystośc swojej tapicerki
bigos_s Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Eno podzielcie się wiedzą z wujkiem Jarkiem
_Solar_ Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 a jakie narządy zostały zoperowane ? rozrząd
Kowi87 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 spocik spocik i po spocie krótko ale tresciwie sie odbył no i juz przynajmjiej wiemy jak Kowi87 dba o czystośc swojej tapicerki :polew: Spocik jak najbardziej udany PS. Sedany to kible Pozdro dla janjazda i hansona w K2
rafalekx Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Kowi a co Ci w tym avanciku tak du.pa siedzi? 2 worki ziemniaków wozisz czy jak? A poza tym widzę że LRY ma już 2 czarne avanciki poliftowe w składzie
Kowi87 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 Kowi a co Ci w tym avanciku tak du.pa siedzi? 2 worki ziemniaków wozisz czy jak? A poza tym widzę że LRY ma już 2 czarne avanciki poliftowe w składzie heheh 1BE a tak powaznie musze sie zajać amortyzatorami bo juz kaszana na maxa
De8bolek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 spocik spocik i po spocie krótko ale tresciwie sie odbył no i juz przynajmjiej wiemy jak Kowi87 dba o czystośc swojej tapicerki :polew: Spocik jak najbardziej udany PS. Sedany to kible Pozdro dla janjazda i hansona w K2 ja już jestem na tyle trzezwy by móc sie spierać kto kiblem jezdzi, ale nie bede taki nie bede was nawracał :tongue4:wszyscy wiedzą jak jest sedan RULES!!!!!!! hahahaha
_Solar_ Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 wszyscy wiedzą jak jest sedan RULES!!!!!!! hahahaha De8bolek
bigos_s Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 hanson1982 A co za wlepkę masz na tylnej szybie? czyżby BABY ON BOARD [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 13:03_________________________________________________ wszyscy wiedzą jak jest sedan RULES!!!!!!! hahahaha De8bolek Dobrze mówią - polać im!!
Rekomendowane odpowiedzi