krzyniek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Nie no Jeszcze Ten swoje 5 groszy ...... :bicz3: Sedany są zajebistsze i bardziej aerodynamiczne sedany może i tak ale nie te wasze limuzyny
Kowi87 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Obczajcie co ruskie z poczciwej Warszawy zrobiły http://www.wykop.pl/ramka/200217/warszawa-na-sterydach-i-wyzelowana
janjazda Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie no Jeszcze Ten swoje 5 groszy ...... :bicz3: Sedany są zajebistsze i bardziej aerodynamiczne sedany może i tak ale nie te wasze limuzyny dzięki Krzyniek za wsparcie bo oni nie wiedzą co dobre
Kowi87 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie no Jeszcze Ten swoje 5 groszy ...... :bicz3: Sedany są zajebistsze i bardziej aerodynamiczne sedany może i tak ale nie te wasze limuzyny dzięki Krzyniek za wsparcie bo oni nie wiedzą co dobre trzeba bedzie im chyba na kolejnym spocie dospawać kombi, poznają urok Avanta :polew:
bigos_s Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ta i Pług migomatem heftnijcie jeszcze, będzie komplet.
janjazda Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie no Jeszcze Ten swoje 5 groszy ...... :bicz3: Sedany są zajebistsze i bardziej aerodynamiczne sedany może i tak ale nie te wasze limuzyny dzięki Krzyniek za wsparcie bo oni nie wiedzą co dobre trzeba bedzie im chyba na kolejnym spocie dospawać kombi, poznają urok Avanta :polew: hehehe, albo kufer im się obetnie i hatchback będzie :polew:
hanson1982 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Kurcze taka nagonka na Avanty, że strach na miasto wyjeżdzać Trzeba chłopaki brać młotek w ręke i klepać te nasze "paskudy"
janjazda Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Kurcze taka nagonka na Avanty, że strach na miasto wyjeżdzać Trzeba chłopaki brać młotek w ręke i klepać te nasze "paskudy" :polew: :polew:
hanson1982 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 ..... tak i jak bym nie klepał to mi kibel wychodzi :polew:
Kowi87 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 ..... tak i jak bym nie klepał to mi kibel wychodzi :polew: jeebany :polew: :buahaha:
De8bolek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 nie da rady chłopaki nie przekonacie mnie jak większośc zreszta stwierdzam ze sedany bardziej praktyczne wiekszy bagaznik i areodynamika ja myslałem ze avanty kupuja tylko ci którzy chcą miec duże bagazniki a tu aokazuje sie ze sedany mają wieksze..... jedyny plus dla avanta to to ze łatwiej worki z kartoflami ładowac :polew: :polew: :polew:
hornet Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Siema Ogry Co tam ciekawego słychać w moich rodzinny stronach ? Widzę, że rozstrzygacie spór który od dawana był rozstrzygany. Tak czy siak avant rządzi
Kowi87 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Siema Ogry Co tam ciekawego słychać w moich rodzinny stronach ? Widzę, że rozstrzygacie spór który od dawana był rozstrzygany. Tak czy siak avant rządzi A po spocie próbujemy przekonać reszte ekipy jeżdzacych kiblami że Avanty są górą :polew:
bigos_s Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 PANY !!!! Każde sugestie mile widziane. zaraz wyjeżdzam na Ryki ale wracając z pracy do domu zaobserwowałem że jak włączam lewy kierunek to mi sie automatycznie drogowe włączają (prwy jest ok) kierunki migają tylko z mijania na drogowe się zmienia. da się na szybko coś z tym zroboic?
Kowi87 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 PANY !!!! Każde sugestie mile widziane. zaraz wyjeżdzam na Ryki ale wracając z pracy do domu zaobserwowałem że jak włączam lewy kierunek to mi sie automatycznie drogowe włączają (prwy jest ok) kierunki migają tylko z mijania na drogowe się zmienia. da się na szybko coś z tym zroboic? Bigos moze lepiej załóż watek na ogólnym szybciej ktos odpowie, ja w ogóle nie mam kierunków, tzn nie migaja bo do przerywacza sie jeszcze nie dostałem
bigos_s Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 na to nie ma czasu myje dupke i jadę choinko - limuzyną na Ryki.
De8bolek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Siema Ogry Co tam ciekawego słychać w moich rodzinny stronach ? Widzę, że rozstrzygacie spór który od dawana był rozstrzygany. Tak czy siak avant rządzi A po spocie próbujemy przekonać reszte ekipy jeżdzacych kiblami że Avanty są górą :polew: Nie da rady mnie nie przekonacie jak szukałem auta nawet nie zauważałem czegoś takiego jak avant bo myslałem że to jakiś kredens no bo gdzie to do samochodu, w avancie mozna co najwyżej kupe zrobić (i kto tu kiblem jezdzi ) :polew:
hanson1982 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 No nie wiem który bardziej nadaje sie na kibel.... jakby w tylnej klapie w sedanie dziure zrobić to dużo wygodniej by było jak w Avancie.....
janjazda Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 albo wystarczy otworzyć tylną klapę, siąść na zderzak i jest kibel
Rekomendowane odpowiedzi