Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kuźwa toć to niedługo przerodzi się w jakiś Rycki GANG czarnych Avantów :evil:

nie no tak być nie może na następnego spota wpadam z moją zieloną padaką :cool1:

TO KIEDY ?

Teraz wakacje to może jakos na tygodniu ?

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kto tam u Was śmiga czarnym avantem z czarnymi światełkami z przodu? chyba że nie jest na forum :)

Opublikowano

[quote name=Sebek (-_-) ]

Kto tam u Was śmiga czarnym avantem z czarnymi światełkami z przodu? chyba że nie jest na forum :)

Sebek wiem o kogo ci chodzi :wink4: ale typo nie jest nigdzie chyba nie zarejestrowany :thumbdown: chyba ze widziałes A4 czarne z czarnymi na szwajcarskich blachach bo takie też tu ostatnio jeżdzi blondi kierowniczka :kox:

Opublikowano

ja się z nim mijałem pod Opolem Lubelskim ale miał blachy LRY .....

Opublikowano

[quote name=Sebek (-_-) ]

ja się z nim mijałem pod Opolem Lubelskim ale miał blachy LRY .....

On jest z okolic Ryk bo pare razy go widziałem na mieście ale tak to nie widze go na osiedlach, wiec bankowo okolice, ale nie zmienia faktu ciekawy pojazd :naughty:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 21:45_________________________________________________Bigos to kiedy proponujesz??? Janjazda poleciał w trase gdzieś tam do Torunia, 3 dni mówi że mu to zajmie, Ciekawe czy solar juz wrócił z wawy bo jak nie to z nim można by spontana ustawic jak bedzie przelotem, ostatnio miał wracać ale coś na forum nikt nie pisał czy robimy spontana :disgust: a temat poruszyłem że grill u hansona pod sklepem :polew: :polew:

Opublikowano

Ja teraz na wywczasie :beach:, 28 lipca będę już w okolicach i mogę się dostosować do spontana ale też tylko do 1-2 sierpnia

Opublikowano

czyli nie wiele dni, najlepiej by było w sobote 1 siepnia :naughty: w piatek chyba nie dam rady, ciekawe jak reszta :mysli:

Opublikowano

o.k. pierwsza wersja sobota.

Ktoś jeszcze się pisze ? [br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 09:35_________________________________________________

czyli nie wiele dni,

Kończy mi się urlop niestety i powrót na wieś mnie czeka :gwizdanie:

Opublikowano

to mozemy zrobić tego spontana u hansona w końcu :naughty: :naughty: tylko ciekawe czy skubaniec se urlopu nie zrobił bo jakos go nie widze i na forum i na rykach :mysli:

Opublikowano

Ja to jestem właściwie cały czas, więc na spot jestem chętny._________________________________________________

A w ogóle to mam już chrom, tylko nie mam czasu go zamontować wokół szyb :confused4:

Opublikowano

Ja to jestem właściwie cały czas, więc na spot jestem chętny._________________________________________________

A w ogóle to mam już chrom, tylko nie mam czasu go zamontować wokół szyb :confused4:

my zapewne bedziemy z kolegą montować w sobote w Avancie chrom na metry o ile zakupi własciwy :naughty:

Opublikowano

cze chłopacy :hi:

wracam zza światów normalnie :polew: po urlopie i co najważniejsze koniec egzaminów

Jestem zwarty i gotowy na jakiś spocik :mysli:

Po ostatniej awarii ABS nie chwaląc się gadzior zakupił sobie VAG :hi:

Opublikowano

wracam zza światów normalnie :polew: po urlopie i co najważniejsze koniec egzaminów

ooo a chciałem być pierwszy :decayed: to kiedy robimy grupowe vagowanko :kox: :kox:

Opublikowano

ooo a chciałem być pierwszy :decayed: to kiedy robimy grupowe vagowanko :kox: :kox:

A nic z tego, pierwszy to bylem ja :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

I nic nie mówiłeś, a ja logi chciałem robić niedawno :bicz: :bicz3:

Opublikowano

no i powróciłem z traski :hi:

też jestem chętny na spocik,w sumie termin mi obojętny, dostosuję sie :)

Opublikowano

Gdyby ktoś coś słyszał o dekielkach do felg S4/S6 takich jak na moim aucie to proszę o kontakt. Złodziejom się spodobały... :sick3:

Opublikowano

I jak z tym spotem :mysli: vagowanko jakies :naughty: bigos dasz rade :kox:

Własnie skończylismy zakładanie chromu :decayed:

audiqzr.th.jpg

Jak by ktos chciał zakładac to w Merkurym można kupić po 22zł 8m płaskiej tasmy i w przypadku avanta trzeba dokupić rant jeszcze :wink4: