Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Damy radę, będziemy dzwonić jak coś :wink4: O 14 bo i tak trochę czasu zejdzie, a potem trzeba jeszcze jakoś do LBN się dostać i Jarek będzie do Radzynia wracał :decayed: 14 to dobra godzina, a ja wieczorem jeszcze idę do koleżanki "projekt robić" :rolleyes:

Opublikowano

hahaha projekt u koleżanki :naughty: a skupisz sie :polew: :polew: bo inaczej kreska bedzie niedokładna :gwizdanie:

zytnia zytnia dokładnie :good:

Opublikowano

hahaha projekt u koleżanki :naughty: a skupisz sie :polew: :polew: bo inaczej kreska bedzie niedokładna :gwizdanie:

Jaka kreska... to projekt obliczeniowy :decayed: Dam radę :decayed::rolleyes:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2008, 11:23_________________________________________________Co do tych "kukuryn"... Mam koleżankę z okolic Ryk :decayed: Całkiem przyjemna :decayed:

Opublikowano

Nie no jest pare w okolicy urodziwych kwiatków :kox:

Opublikowano

Borki chyba są gdzieś koło Ryk :decayed: Pod Radzyniem też ale to te koło Ryk :rolleyes:

Opublikowano

No Pany zapewne właśnie się VAGują :naughty: na żytniej :naughty: ehhhh a ja w pracy :wallbash:

Czekam na fotki jakieś i oczywiście na następny termin :evil:

Opublikowano

Dokładnie na żytniej zrobiliśmy zlota głównego w RichClubie :naughty: oczywiscie był przejazd na parking pod urzędem :naughty: vagowanko :kox: Zdjęcia niebawem :gwizdanie: A K2 miało imprezke prywatną :wallbash:

Opublikowano

Potwierdzam... :naughty: Dzięki chłopaki za spocik :good: Jak się rozjeżdżaliśmy to dzwonił do mnie ragguś że jest w Garwolinie, ale uznaliśmy że nie ma sensu czekać. Fotki wrzucę później jak je obrobię. Teraz jestem troszeczkę zajęty :decayed::tongue4:

Opublikowano

Raggus toś dał ciała :polew: było dzwonić jak wyjeżdżałes ze stolycy :gwizdanie: to bysmy to jakosrozplanowali

Opublikowano

Mogłem być...ale wy chodzita spać z kurami :cool1:[br]Dopisany: Grudzień 14, 2008, 08:47:05 _________________________________________________

Raggus toś dał ciała :polew: było dzwonić jak wyjeżdżałes ze stolycy :gwizdanie: to bysmy to jakosrozplanowali

Kurna ...było zostawićdo siebie namiar Cycu.. ja dałem znać Rafałowi , że jestem w Garwolilnie nak po 17 ... no nic .. :gwizdanie:

Opublikowano

ahh :wallbash:

Opublikowano

Cycki opadają :decayed:

Opublikowano

Cycki opadają :decayed:

z wrażenia opadły :polew: :polew:

Opublikowano

Oto foteczki ze spocika :>

dscn3822poprld4.jpg

w960.png

dscn3819poprzb2.jpg

w1024.png

dscn3818poprrs8.jpg

w1024.png

Opublikowano

A rafalekx nie ma alufelgi :polew: :polew:

Jak na pierwszy miejscowy spocik było :good: foty :kox:

Opublikowano

A rafalekx nie ma alufelgi :polew: :polew:

Bo ja mam piękne czarne stalówki :kox::tongue4:

A spocik faktycznie był ok, jak na pierwszy :good:

Opublikowano
audikj5.jpg i ode mnie :kox:
Opublikowano

Spoko fota, ale coś te nasze xenonki nie wyróżniają się bardzo :naughty::decayed:

Opublikowano

Ale za to w rzeczywistosci jest o wiele inaczej :kox: widziałes jak sie każdy oglądał jak szeregiem jechalismy :naughty: myślisz paczemiu :polew: ZENON :kox: