Kowi87 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jak spot to mam zjazd no to lipton A w niedziele
Armi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 W niedziele też. W dodatku mam zaliczenia
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Dobra pany kiedy możecie przyjechać tak zaczniemy, a ja sie spróbuje dostosować wybierze sie dogodny termin i bedzie gitara
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Kowi nie pitol, masz już zdrowe auto w niedzielę widzę Cie w Lublinie na WOŚPie! I resztę LRY teamu też Zrozumiano!?!?!
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Kowi nie pitol, masz już zdrowe auto w niedzielę widzę Cie w Lublinie na WOŚPie! I resztę LRY teamu też Zrozumiano!?!?! Widzisz jak tu sie trudno zgrać w sobote sie okaze czy jest wpełni zdrowa z robertem ogarniamy logi Nie obiecuje że tam bede
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Nie obiecuje że tam bede leszcz Ja u Was byłem "parę" razy...
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Nie obiecuje że tam bede leszcz Ja u Was byłem "parę" razy... W Rodzynie też byłem A demor jedzie do LBN
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 W Rodzynie też byłem A demor jedzie do LBN Wisz co On chyba ma zjazd w ten weekend, więc może być Zadzwonię do niego później i się zapytam. A po co Ci on?
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 W Rodzynie też byłem A demor jedzie do LBN Wisz co On chyba ma zjazd w ten weekend, więc może być Zadzwonię do niego później i się zapytam. A po co Ci on? A tak sie pytam z ciekawosci mógł by pokazać tego swojego strucla bo o forum już zapomniał
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 A tak sie pytam z ciekawosci mógł by pokazać tego swojego strucla bo o forum już zapomniał Nie zapomniał... tylko nie ma kompletnie czasu (rozumisz dziecko, żona, do tego studia i praca ) i chyba jeszcze nie ma neta, bo się przeprowadził
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 A tak sie pytam z ciekawosci mógł by pokazać tego swojego strucla bo o forum już zapomniał Nie zapomniał... tylko nie ma kompletnie czasu (rozumisz dziecko, żona, do tego studia i praca ) i chyba jeszcze nie ma neta, bo się przeprowadził No wiem wiem ale z tym netem to ma jajo widze jak on tu wbije to juz każdy bedzie nową furą śmigał
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 No wiem wiem ale z tym netem to ma jajo widze jak on tu wbije to juz każdy bedzie nową furą śmigał Ja nie... W sumie on to jest ojciec chrzestny mojej więc wiesz Jako pierwszy się dowie że sprzedaję, ale jeszcze nie teraz
Armi Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Już nie syczy Ale radość Byłem u Damiana w Bazanowie. Dziura w metalowej rurze przy IC. Jak ta rura się nazywa, bo zapomniałem?
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Już nie syczy Ale radość Byłem u Damiana w Bazanowie. Dziura w metalowej rurze przy IC. Jak ta rura się nazywa, bo zapomniałem? metalowa przy IC tam masz tylko w pasie zintegrowana rure reszta to gumowe a ja mam jeszcze bardzo delikatne szarpniecie przy 3,2obr, mam nadzieje że to juz wina błędu, co cieakwe nie za kazdym razem czuć :gwizdanie:
Armi Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Tak tak właśnie w tej zintegrowanej rurze była dziura. W życiu bym na to nie wpadł.
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Tak tak właśnie w tej zintegrowanej rurze była dziura. W życiu bym na to nie wpadł. No to wreszcie masz spokój, choć jak bys nagrał filmik i wkręciłze tak ci chodzi , to by nie jeden sie zastanawiał co ty masz za wydech ze tak turbo słychac Ja czekam na roberta i musimy skasowac te błedy bo h*j mnie strzela dzisiaj przegoniłem go do 4tys na 3jce i w sumie nie było tego szarpniecia ale za którymś razem costam czuje, zeby nie było takiej pogody to bym go pogonił na prędkosc i zobaczył btw. Ryki nieźle zaśnieżone wszyscy sie ślizgają
_Solar_ Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 A pewnie Kowi87 ma to gdzies bo ma QUATTRO
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 A pewnie Kowi87 ma to gdzies bo ma QUATTRO Proste dzisiaj kumpel zakopał sie merolkiem coupe 3l heheh na tył napęd, pokazałem dlaczego ludzie wybieraja audi a takto generalnie nie ma co wariować bo Q nieźle rzuca po drodze
Rekomendowane odpowiedzi