Kowi87 Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 Wracam z pracy i alusy przykręcam jak taki gość ma być Godzina chyba zależy od powrotu Roberta. Ja za 2h godziny kończę pracę, jadę zmienić opony i mogę być w każdej chwili. Zara go na gonie bo on też z wawy leci to moze z Toba sie by skumał
topor Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 ok, ja chlopaki nie obiecujee ze wpadne.... chociaz w sumie bym chcial. musze zalatwic kilka spraw (hujnia ze warszawa taka duza po zapertalam caly czas z jednego konca na drugi) i zobacze jak sie bede trzymal;p od 3 na nogach jestem;p
Kowi87 Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 ok, ja chlopaki nie obiecujee ze wpadne.... chociaz w sumie bym chcial. musze zalatwic kilka spraw (hujnia ze warszawa taka duza po zapertalam caly czas z jednego konca na drugi) i zobacze jak sie bede trzymal;p od 3 na nogach jestem;p to pisz na wątku co i jak czy dasz rade [br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 12:21_________________________________________________Hmm jest jeszcze koncepcja zrobić spot u Krzyńka w garwolinie, ale za godzinke bedziem wiedzieć czy warto jak nici to Ryki 100%
topor Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 dokladnie tak. za godzine dam 100% odpowiedz.
rafalekx Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 eeeeee jakiego gościa będziecie mieli toporek kiedy znowu taki wyjazd planujesz? Może i ja bym se wdepł tam do was na chwilę :gwizdanie: Tylko na czarnej stali nie wypada
Kowi87 Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 eeeeee jakiego gościa będziecie mieli toporek kiedy znowu taki wyjazd planujesz? Może i ja bym se wdepł tam do was na chwilę :gwizdanie: Tylko na czarnej stali nie wypada Dawaj pewnie i tak zrobimy wypad na garwolińskie maryny [br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 14:06_________________________________________________Eeee lipa Topor jednak nie ogarnie sie dzisiaj na ziemiach lubelskich Wiec spontan dalej aktualny ale na 100% w Rykach
Armi Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 eeeeee jakiego gościa będziecie mieli toporek kiedy znowu taki wyjazd planujesz? Może i ja bym se wdepł tam do was na chwilę :gwizdanie: Tylko na czarnej stali nie wypada Dawaj pewnie i tak zrobimy wypad na garwolińskie maryny [br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 14:06_________________________________________________Eeee lipa Topor jednak nie ogarnie sie dzisiaj na ziemiach lubelskich Wiec spontan dalej aktualny ale na 100% w Rykach Trochę szkoda to pewnie dlatego, że chciałem mu nakopać za zgarnięcie "mojej" klapy usa A tak na serio to szkoda szkoda szkoda.
Kowi87 Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 eeeeee jakiego gościa będziecie mieli toporek kiedy znowu taki wyjazd planujesz? Może i ja bym se wdepł tam do was na chwilę :gwizdanie: Tylko na czarnej stali nie wypada Dawaj pewnie i tak zrobimy wypad na garwolińskie maryny [br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 14:06_________________________________________________Eeee lipa Topor jednak nie ogarnie sie dzisiaj na ziemiach lubelskich Wiec spontan dalej aktualny ale na 100% w Rykach Trochę szkoda to pewnie dlatego, że chciałem mu nakopać za zgarnięcie "mojej" klapy usa A tak na serio to szkoda szkoda szkoda. Nie tym razem to następnym ja w następnym tygodniu do rogala jade umówić sie na diagnostyke i prawdopodbnie czyszczenie turbo a potem na program sie ustawie, planowana rzeźba kwieceń pańskiego roku
rafalekx Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 No ja tyż nie będę czekał tyle czasu bo zara gonię na LRA Trza lato przywitać
Kowi87 Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 No ja tyż nie będę czekał tyle czasu bo zara gonię na LRA Trza lato przywitać Ja jutro odpowiednio je przywitam
rafalekx Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Ja jutro odpowiednio je przywitam odpowiednio to Ty je przywitasz jak za tydzień wrócimy z BBSami z Góry
Kowi87 Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 Ja jutro odpowiednio je przywitam odpowiednio to Ty je przywitasz jak za tydzień wrócimy z BBSami z Góry [br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 14:53_________________________________________________W środe wszystko sie okaże ile poleci hajsiwa, i le poleci w dół moja padaka :gwizdanie:
Armi Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Na rajd mazowiecki nikt oprócz mnie pewnie się nie wybiera :gwizdanie: ? Tak się zastanawiam czy jechać tam na 15 czy na 17
Kowi87 Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 Na rajd mazowiecki nikt oprócz mnie pewnie się nie wybiera :gwizdanie: ? Tak się zastanawiam czy jechać tam na 15 czy na 17 liczy sie lans i tak masz duzy balon na nich
Armi Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 profil 50 Kurcze tak mnie 17 kuszą ale w tamtym roku po takich lasach się przedzieraliśmy, że sam teraz nie wiem. Spot o 18, prawda?
Kowi87 Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 profil 50 Kurcze tak mnie 17 kuszą ale w tamtym roku po takich lasach się przedzieraliśmy, że sam teraz nie wiem. Spot o 18, prawda?
hanson1982 Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Na rajd mazowiecki nikt oprócz mnie pewnie się nie wybiera :gwizdanie: ? Spoko ja swoją padaką pojadę, tylko kto mnie będzie ściągał z pierwszej napotkanej górki ?? :polew:
Kowi87 Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 Spot zaliczony W pewnym momencie było nas troche
paput Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Spot zaliczony W pewnym momencie było nas troche sporo was
Kowi87 Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 Spot zaliczony W pewnym momencie było nas troche sporo was No 5 fur było, z tego 2 kumpli nie z forum :gwizdanie: i jakieś fordy też były
Rekomendowane odpowiedzi