Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B6 AVANTador S4/LINE GTB 2260VZK 19' Pompei S5 STYLING 132 BIX INTEMO Koito Q5 continue by KoJ@K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam customowe nie nacinane bo takie są do d*py i prędzej czy później wypadną A wtedy rant felgi -> błotnik -> boom i po zabawie. Miałem na myśli mapetowe bo tylko on takowe klipsy robi.

Edytowane przez uszol
Opublikowano

Za nisko tera, było ładniej :-P

Wysłane z Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Poszedłeś po bandzie z obniżeniem :naughty: dawaj focisze z prostymi kołami bo wygląda jakby przód stał wyżej :lol1:

Edytowane przez Norbas
Opublikowano

Mam akurat w robocie dobra gume i wycinarke o roznych srednicach, to sobie porobilem pare klipsow, naciecia bez wiekszych dziur, klipsy wkladalem pod oslony amorow i jakos nie wypadaly :) nawet nie mam innej fotki, tak mi sie zaparkowalo pod leroyem to tak se przyfocilem :wink:

Opublikowano

Adapter kamery cofania (opcja full)  u mnie :whistling:

J1zjKno.jpg

... A kamerka w drodze, wiec tez juz za nie dlugo powinna byc.

Opublikowano

No to jest konkretny mod :thumbup1:

Opublikowano

Działaj, działaj, możesz już sobie szykować instalację zasilania bo tu najgorszy element, przyda się wd400633998c87389e350eda21ebaf81fc93.jpg

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak jak Ci mowilem - bardziej od przeciagania kabla przez przelotke "boje sie" gdzie tam upchac ten caly ambaras kabli i modułów :decayed: to w koncu trzeba tam przeciagac jeden kabel, czy 2 ? :eusathink:

Opublikowano

Jeden ale ja na wszelki wypadek puściłem 2 żyły, będzie na zaś :) a graty spokojnie się zmieszczą koło navi, niestety nie mam żadnej foty.

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ładnie lecisz z tematem :kox: Dekory wyszły na tych ledach wyszły bardzo dobrze :hi:

Opublikowano

Pany chodzi mi po glowie zmiana kola, ale kurde sam do konca nie wiem co by wybrac :eusathink: 

Jeden gosc chce sie wymienic za pompi-e 9J ... Przewija sie tez rotor,  Savannah, moze Atheo ... Ii nie wiem kurde sam ... :/ ogolnie mam smaka na cos ciemniejszego, cos z fajnego grafitu itd, tylko kurde co ?!?! :eusathink: :facepalm: 

Macie jakies pomysly ?

Opublikowano

Rotor w B6 widziałem i mi osobiście tak średnio się podoba

117.jpg

Opublikowano

Ja chyba bym wybrał RS6 C6 

026.jpg

Opublikowano

I pomalowac je w grafit, chodz to Twoje kolo w Gun Metal albo może jakiś brąz za***isty by żarło;)

Opublikowano (edytowane)

Według mnie Rotor i Rs6 c6/S5 fajnie wygląda na B6 a savannah jeszcze nie widziałem w B6 :eusathink:

Edytowane przez Norbas
Opublikowano

Opublikowano

Savannah fajne koło, sam się nad nimi zastanawiałem [emoji51]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

W dziale sprzedam są Savany  z oponami, ale i troche ponad budżet i opony mają 235 - a takich nie chce...

Pompei fajne, ladne, ale nie wiem czy takie "nie za proste" :eusathink:

Albo wlasnie ten Styling 132 co mam to zostawić i popsikac czymś od grafitu itd ?! :eusathink:

Opublikowano

...
Albo wlasnie ten Styling 132 co mam to zostawić i popsikac czymś od grafitu itd ?! :eusathink:

...i tak wlasnie na Twoim miejscu bym zrobil![emoji106][emoji4]

Opublikowano
9 godzin temu, KoJ@K napisał:

grafit w połysku? :mysli::mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...