maciej_m Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 To i tak fartownie że się Pani przyznała a nie przyrżneła głupa i odjechała. Cztery zera mojej małżonki pacan zarysował pod biurowcem. Mniej więc w tym samym miejscu co twoje ale dużo mniej efektownie (kilka rys na bezbarwnym i trudno zauważalne zagniecenie blachy). Najlepsze że tylko on tam parkuje (każdy ma swoje miejsce) i na jego aucie są pasujące ślady. Niestety misiu idzie w zaparte że to nie on bo nikt go za rękę nie złapał. Też ma cztery zera ale na dużo większym wypasie. Niestety jak widać do klubu Audi nie należy a jest tylko piątym zerem do wypełniania środka auta :/ Żonka nie chce robić dymu bo teraz to już tylko eskalacja złośliwości została i wygra ten kto ma większy tupet. Ja mam zawsze wkurw jak gnojka widzę i kluczyk mi się w kieszeni otwiera. Jego szczęście że ma cztery zera ;)
Langista Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Teoretycznie dojdziesz po próbce lakieru jaki został na obu samochodach, także jakby podskakiwał to na policję i rozstrzygną kto ma rację 1
maciej_m Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Ja już parę rzeczy na policji załatwiałem i uwierz mi nie warto szarpać sobie nerwów o 300 czy 500 PLN. Mojej żonie w tym samym biurowcu zrobili włam do biura i ukradli kasetkę z forsa a w niej .... 300 PLN. W innych biurach zginęły dwa laptopy i telefon. Włam na rympał o 5 rano, nagrania z monitoringu, goście bez rękawiczek i bez masek. Po trzech miesiącach żona dostałeś pismo że umorzyli sprawe bo nie wykryli sprawców. Jedyna sprawiedliwość to jak sam gębę obijesz. Ale może być i tak że tobie odbiją. Zostaje tylko zimna kalkulacja. Jak dla mnie nie warto :/
Axel1 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 U mnie stary cymabał rysował auto bo on musiał zawsze w tym samym miejscu parkować i nikt inny ale raz go życzliwy sąsiad zobaczył więc był świadek, rok czasu sprawa trwała bo pan cymbał szedł w zaparte. Policja ma ............... w temacie powiem tylko dyplomatycznie.
PiterA4 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Ale mu napier.. w temacie?nakladales cos na klosze po polerce??
przemolll Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2020 7 godzin temu, PiterA4 napisał: Ale mu napier.. w temacie?nakladales cos na klosze po polerce?? Wosk.ale myślę o foli ?
przemolll Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 Mała zmiana planów co do hamulcy ? 1
VRGOOD Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Alu zwrotnice będziesz dawał ? do tego piasta tylna z a6 c6 jak się nie mylę Też mi takie plany po głowie chodzą. Podziel się zdjęciami jak złożysz
Randor Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Ty to chyba planujesz 500+ i upalanko na torze co?:) Ja mam 345/330 i już próbowałem różnych głupich rzeczy. Nie udało mi się wywołać fadingu ani nic z tych rzeczy. Fakt, że nie mam ogromnych mocy bo raptem 220+ ale czy hamuje z 200 mając tą moc czy 400km nie robi różnicy. Ktoś ogarnięty w temacie hebli pisał na tym forum że przy większych tarczach i zaciskach (masa) momentalnie leciał mu zawias. Masa nieresorowana robi chyba swoje. Piszę to wszystko w kontekście auto służącego jako daily. Przy zabawkach na weekendy nie ma to takiego znaczenia. Tak czy inaczej zacisk wygląda obłędnie:) Edytowane 6 Marca 2020 przez Randor
przemolll Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 Plan jest na 450+ więc wolę mieć zapas ?
przemolll Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Opublikowano 24 Marca 2020 Resztą gratów na dniach przyjdzie?
VRGOOD Opublikowano 24 Marca 2020 Opublikowano 24 Marca 2020 Ooo czekam na foty jak włożysz Ja w kwietniu zakupy robię
przemolll Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Opublikowano 24 Marca 2020 2 godziny temu, Dev napisał: Zrób 385/356 będzie w sam raz Narazie 356/330 da rade? 1 godzinę temu, VRGOOD napisał: Ooo czekam na foty jak włożysz Ja w kwietniu zakupy robię No właśnie kto wi czy kurierzy będą pracować. Zostały tylko przewody hamulcowe i inne felgi zdobyć???
przemolll Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Świta świętami ale coś trzeba grzebać ?
przemolll Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Działamy dalej ?? nowe keskiny kt20 2x et30 8.5j 2x et43 8.5j na to nowe oponki 215/35/19 hannkok evo3 Za zaciski leci kwarc tenzi R1 na felgi też przyjdzie czas ? i 4x przewody hella? 1
przemolll Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Pierwsze przymiarki. Niestety AKEBONO ja straszenie grube i trzeba dać dystans pod felgę 10mm
Randor Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Ciekaw jestem jak ta felga siądzie. Póki co mam mieszane uczucia ale bez auta nie ma jak ocenić. Pędem je zakładaj:-) Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Randor
FiFi91 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zaciski tył dajesz Ori czy większe? Adaptery pod zaciski przód sam robisz ?
Rekomendowane odpowiedzi