Nosfer Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 haha dobre.. 2000 na tattoo... chyba bym sie nie zdecydowal... mialbym fele do auta juz Twoja broszka juz sobie wyobrazam ta rozmowe z kobita "kochanie, nie jedziemy do thai, robie sobie tattoo,wiec zostaje nam rodos,tam tez jest fajnie" A, że Rodos to złe ? Thailandia super sprawa, ale ku***a tyle siana.. Wolę to przełożyć na przyszły rok. Zasadniczo jest tak. Jesli teraz nie zrobię tattoo, to będę musiał odczekać do jesieni, bo w lato mi się nie widzi dziargać takiego kawału pleców. :thumbdown: A czekanie do jesieni to w tym wypadku prawie rok.
Tas2die4 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 no w sumie racja,ale kochajaca masz kobiete ze sie zgodzila
Kolkov Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dobra, namówiłem kobitę na Rodos za połowę kasy zamiast do Thai.. z kobitą do Tajlandii :?: R U crazy maaaan :?: W przyszłym tygodniu wyruszam do juniora.. Junior straszny burak, miałem z nim do czynienia i jest strasznym prostakiem (co ja robiłem gdzie ja nie byłem). Kumpel chciał poprawić tj. przerobić "dziarę" na tatoo i Dżunior zmieszał go z błotem twierdząc, że z tego to nic się nie da zrobić W końcu pojechaliśmy do Gonzo Tattoo http://tattoogonzo.v.pl/ i tam dopiero zobaczyłem jak wygląda prawdziwy tatuaż poza tym samo podejście do klienta, kontakt mailowy itp
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 to sie podepne http://www.blackskulltattoo.com/ studio jak studio ale wie co robi....(ale kawałek od was)
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 wie ktoś coś o tego typu tatuażach ultrafioletowe... z tego co się orientuję to w Polsce zakazane... w Holandii śmiało można robić
bakuś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 wie ktoś coś o tego typu tatuażach ultrafioletowe... z tego co się orientuję to w Polsce zakazane... w Holandii śmiało można robić Ze względu na co zakazane?
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ze względu na co zakazane? pytałem się w kilku studiach w polsce i zawsze mówili że to nie legalne u nas... nie wiem sam dlaczego a chętnie bym sobie sam zrobił jeden inny
nike21 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ze względu na co zakazane? pewnie nie mozna nalozyc 100% akcyzy a tym samym zlodzieje z Wiejskiej nie nakradna wiec zakazane...
Blondi89 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Koleżanka ma taki, nowosc to nie jest bo robila go chyba z 6 lat temu... Prezentuje sie swietnie
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Koleżanka ma taki, nowosc to nie jest bo robila go chyba z 6 lat temu... Prezentuje sie swietnie pokaż
ŁYSY44 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Koleżanka ma taki, nowosc to nie jest bo robila go chyba z 6 lat temu... Prezentuje sie swietnie a wiesz może gdzie robiła? to jak to jest w końcu? zakazane czy nie bo mam chęć coś takiego zrobić
Nowak_zg Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 niech ktos mi tylko wyjasni czemu to jest zakazane ?
Blondi89 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 w Anglii niestety to robila... poprosze ja o fotki i wstawie tu. Ale na "lewo" napewno tez gdzies w PL zrobia, tylko trzeba dobrze poszukac.
Nosfer Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Junior straszny burak, miałem z nim do czynienia i jest strasznym prostakiem (co ja robiłem gdzie ja nie byłem). Kumpel chciał poprawić tj. przerobić "dziarę" na tatoo i Dżunior zmieszał go z błotem twierdząc, że z tego to nic się nie da zrobić W końcu pojechaliśmy do Gonzo Tattoo http://tattoogonzo.v.pl/ i tam dopiero zobaczyłem jak wygląda prawdziwy tatuaż poza tym samo podejście do klienta, kontakt mailowy itp Okaże się jak pójdę A do Szczecina mógłbym pojechąc gdybym tatt. robił na jedną sesję. Nie będę raz w tygodniu ziwaniał do Szczecina [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 12:27_________________________________________________Byłem - Juniora nie poznałem, bo pojechał na jakies wakacje.. Za to poznałem Novick-a, bardzo spoko typ Fajny człowiek z dużym talentem Mam już pierwszy szkic, ale chyba wkleję go dopiero jak będzie ostateczny.. W każdym bądź razie na dniach..
Ukasz699 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Odświeżę kotlecik nowe tatooo mojej Pani
Rekomendowane odpowiedzi