PawełMałkowski Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2008 Powiem tak - samochód mocno otarty z obu stron. Tył wgnieciony, nie za mocno, ale jednak ;( ;(. Cholera, a dopiero 500km przebiegu..
bar.mag Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 dobrze ze Tobie sie nic nie stalo :)auto sie wyklepie i pojdzie jako bezwypadkowy :gwizdanie:
alex76 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Śliczna ... ja teraz żałuję, że w automacie nie wzięłam ... Pozdrawiam i szerokich dróg życzę
slaweq Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Powiem tak - samochód mocno otarty z obu stron. Tył wgnieciony, nie za mocno, ale jednak ;( ;(. Cholera, a dopiero 500km przebiegu.. szkoda ;( ;( dopiero co z salonu wyjechał auto sie wyklepie i pojdzie jako bezwypadkowy :gwizdanie: On jest nadal bezwypadkowy :gwizdanie: Otarcie czy jakas delikatna wgniotka nie świadczy o "wypadkowości" auta
HiRide Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 moglbys wstawic jakies fotki tego samochodu a tak w ogole kto wie czy nie bedziesz mial xenonu 3.0 tdi automat szybciej niz myslisz ....
OLO_GDA Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 a moze to dobra okazja zeby wymusic na ubezpieczalni wymiane autka na nowe:D i przy okazji dosztukowac pare brakujacych elementow wyposazenia... :D w koncu nie po to placiles za nowke zeby teraz jezdzic malowanym... dobry prawnik by to ogarnął...
ba$ior Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Gratuluje auta Super Audi też na taka poluje ale w innej wersji Tu moja propozycja modów - nowość firmy OSIR DESIGN (www.osirdesign.com) Ja ich produkty na pewno będę instalował w swoim aucie
jarko Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zapraszam serdecznie do udziału w konkursie >> Najładniejsza A4 na forum <<
endriuu Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Co do ksenonów - nie chodziło mi o pieniądze. Poczytałem troszkę o ksenonach i wyszło na to, że świecą one do pewnego momentu po czym zostaje nicość. Tak więc zdecydowałem się na normalne oświetlenie. pojezdzisz troche w nocy i zrozumiesz jaki błąd popełniłeś. auto super. oprócz skrzyni...
HiRide Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 nie wiadomo czy autor rematu posiada jeszcze ten samochod-pewnie nie wszysy wiecie ze zostal rozbity
Tobi_one Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 nie wiadomo czy autor rematu posiada jeszcze ten samochod-pewnie nie wszysy wiecie ze zostal rozbity ooo qrcze no to niezly zonk
HiRide Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 ludzie zacznijcie czytac tematy od poczatku a nie tylko ostatni post
gregory78 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Jak nie ma Xenonu to też nie ma LED a dla mnie np. to najpiekniejsza rzecz w B8. miałem 3 auta z Xenonem i 4 wczesniejsze BEZ.. i już nigdy nie kupie zwykłych lamp Kto sie ze mną zgodzi ????
truckmaniac Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Ci, którzy przeczytali cały wątek wiedzą, co się z furką stało
Tobi_one Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Jak nie ma Xenonu to też nie ma LED a dla mnie np. to najpiekniejsza rzecz w B8. miałem 3 auta z Xenonem i 4 wczesniejsze BEZ.. i już nigdy nie kupie zwykłych lamp Kto sie ze mną zgodzi ???? racja ja popieram w pełni, a poza tym większosc aut ma zwykle swiatła, a B8 ze swoimi diodkami wyróznia sie w tym szarym swiecie :>
HiRide Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Jak nie ma Xenonu to też nie ma LED a dla mnie np. to najpiekniejsza rzecz w B8. miałem 3 auta z Xenonem i 4 wczesniejsze BEZ.. i już nigdy nie kupie zwykłych lamp Kto sie ze mną zgodzi ???? ja sie nie zgadzam bo moje odblysniki sa do regeneracji i nastal czas ze dzis je wlasnie tam zawoze
jawi Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 No to kolejny Avant na Forum... Dziś ze strefy celnej odebrałem... :> Jeszcze kilka dni w salonie (mają pozdejmować folie ochronne, dołożyć kilka gadżetów, itp.), rejestracja i ...będzie "do końca" mój... Pozdrowienia.
HiRide Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 No to kolejny Avant na Forum... Dziś ze strefy celnej odebrałem... :> Jeszcze kilka dni w salonie (mają pozdejmować folie ochronne, dołożyć kilka gadżetów, itp.), rejestracja i ...będzie "do końca" mój... Pozdrowienia. fajnie zaloz nowy watek
Rekomendowane odpowiedzi