muunv Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 To je amelynium? hahahaWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 To je amelynium? hahahaWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Yes czyste amelinium [emoji1]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) Tak sie tera wszystko prezentuje Edytowane 16 Lipca 2017 przez Mizur138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Ta kiera mmm a ta dokładka to nie wiem czy nie jest nawet lepsza od cupry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Autko prezentuje się rewelacyjnie co do kierownicy wygląda przekozacko, ale uważam, że nie pasuje do tego wnętrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bknz Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) No ładna ta nowa kiera a ja czekam na paczkę Edytowane 17 Lipca 2017 przez Bknz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasik2 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Dnia 3.08.2016 o 21:23, Mizur138 napisał: Kolego może nie doczytałem ale czy masz pod te 19" 8,5J jakies dystanse? (ciekawie czy są takie ale 18" bo 19" mnie przeraża) i czy przyciemniałeś sam tył czy nie? jak tak to w jakim % masz szybki? PS autko do pozazdroszczenia naprawde PIĘKNA sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Kolego może nie doczytałem ale czy masz pod te 19" 8,5J jakies dystanse? (ciekawie czy są takie ale 18" bo 19" mnie przeraża) i czy przyciemniałeś sam tył czy nie? jak tak to w jakim % masz szybki? PS autko do pozazdroszczenia naprawde PIĘKNA sztukaNa tył aby po 5mmWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasik2 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 a jak z przyciemnianymi szybami jak masz robione w jakim % ładnie to wygląda na zdjęciach nie wierze ze robione smartfonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Godzinę temu, Karasik2 napisał: a jak z przyciemnianymi szybami jak masz robione w jakim % ładnie to wygląda na zdjęciach nie wierze ze robione smartfonem Jesli chodzi o szyby to niestety tego Ci nie powiem bo sam nie wiem co i jak juz bylo zrobione,no samsung sie nawet postaral jesli chodzi o zdj. A dokladniej co do dystansow to na przod by weszły przy takim ustawieniu 5mm ale wtedy opona 225 a na tyl przy oponie 225 mysle ze upcha 10 mm i bedzie okey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasik2 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 dzięki za info jak będziesz zmieniał buty daj znać z miłą chęcią bym przytulił twoje vosseny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 6 minut temu, Karasik2 napisał: dzięki za info jak będziesz zmieniał buty daj znać z miłą chęcią bym przytulił twoje vosseny Napisz na pw moze sie dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki28.08 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 grubo ta kiera wygląda co dalej masz w planie co do środka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Godzinę temu, Łuki28.08 napisał: grubo ta kiera wygląda co dalej masz w planie co do środka ?? Wsadzic Fake rns a do tego jakies lepsze naglosnienie Czekam na malowanie autka bo to piorytet a pozniej juz zaberam sie za prace wsadzenia 2.7 Bi Trubo i mysle ze projekt bedzie taki jak trzeba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki28.08 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 no to poważne plany masz co do tego Audi ciekawie,ciekawie..będzie co podziwiać będę śledził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Autko fajne ale jak dla mnie to gryzą się takie rzeczy jak czerwone nitki mieszka i ręcznego a białe na kierze. A z zewnątrz całe "czorne" lampy a lusterka, grill i szyby chrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 (edytowane) Krotko mowiac,auto mialo ostatnio serwis a wiec : - Wymiana Oleju LM SHT 5W40 - Wymiana Filtru Oleju - Wymiana Filtru Kabinowego - Czyszczenie Wkladki K&N - Załozenie podstawki pod czujniki - Zalozenie zegara DEPO 4W1 - Nabicie Klimatyzacji oraz Odgrzybianie - Wymiana Tarcz Przod i Tył razem z klockami --- > Zimmerman Sports 345mm/300mm/Ferodo DS Performance/Ferodo Premier - Przeglad Oraz inne rzeczy..... I tutaj jest taka sytłacja ze został wymieniony filtr paliwa ale okazalo sie ze przez filtr paliwa mieszanka jest za uboga i za bogata. Filtr Mahle i niestety musialem wrocic do Filtru starego,dziwna sytłacja ale zaczeły sie dziac cuda z autem takie jak falowanie obrotow na jalowym. Z tym jeszcze bede musial dojsc co jest przyczyna,czy to firma Mahle robi slabe filtry czy cos innego. Druga sprawa jest to ze w aucie byl zamontowany Kolektor Wydechowy CHINOL i jak okazalo sie zostal popekany,tak wiec na dniach bede go wymienial i tutaj wpadl wyrob spawany razem z bandazem Calkiem mozliwe ze bedzie tez troche podkrecany dol,poniewaz okazalo sie ze w aucie dol jest słabszy niz na seryjnej turbinie,wiec to mozliwe ze ulegnie zmianie Autko dostalo jeszcze fanty w postaci kilku przydatnych rzeczy ktore chcialem poprostu przetestowac : - AUTHENTIC PREMIUM - WOSK 200G - ANTI-FOG SPRAY - 180ML - Wheel Dust Blocker - 200 ml - Farba Foliatec do zaciskow - Zarowki H11 w halogen --- > LED COB H11 72W 8000 lm A teraz zdjecia Edytowane 25 Lipca 2017 przez Mizur138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidlive Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Filtr ma w sobie regulator ciśnienia. Tez z tym miałem cyrki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Dobry serwis. Na pewno się odwdzięczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Ja tam wymieniłem ostatnio filtr paliwa na mahle i wszystko jest ok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi