Mizur138 Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Pany bedzie ktos chetny na grill S Line ? Bo mam taki na sprzedaz w miedzy czasie wpadły nakladki na lusterka w chromie,nowe dywaniki z nadrukiem Audi A4 B7,Grill S4 oraz napis Quattro do grilla. Oraz pełen serwis wymiana oleju itp itp Pozdrawiam Edytowane 8 Października 2016 przez Mizur138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Piekna sztuka, kolor bajka Gregor sie postaral. Felgi jakbys sie pozbywal to daj znac Gdzie kupowales nakladki na lusterka? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Piekna sztuka, kolor bajka Gregor sie postaral. Felgi jakbys sie pozbywal to daj znac Gdzie kupowales nakladki na lusterka? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dokladnie kupowałem stad http://allegro.pl/nakladki-na-lusterka-chrom-audi-a4-s4-b6-b7-11-00-i6258164622.html?snapshot=MjAxNi0wOS0yMlQxOTowNjoyNlo7YnV5ZXI7NjBiMDRkYzI2Nzk1ZGRlMjJjZGQ0MzMzYjQ2YmExNTEwYWRiZmQ4MjNlOTIxMDk3Njg2NWU5OWYzM2E0ZjVkZA== A dywaniki tutaj http://allegro.pl/dywaniki-welurowe-audi-a4-b7-2004-2008-kpl-haft-i6090108398.html?snapshot=MjAxNi0wOS0yNVQwODoyMzoxOVo7YnV5ZXI7Y2NkYzY2N2Y2NDI5MWFiZGQ0YmU0MzE1YjM2M2YzNWIzNDFiNjljYWQ4NDA3MTMzYzRkYTg5ZTY3NzkzMjIwZg== Zdjecia autka na zimowych felach wstawie dopiero w grudniu ;///// oraz zdjecia real zamowionych elementow bo dopiero wtedy bede w Pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade13 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Kolor robi mega robote. Auto stalo na olx chyba niedawno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Kolor robi mega robote. Auto stalo na olx chyba niedawno?Dzięki. Raczej nie to Autko stalo,bo wgl nawet nie rozważam sprzedaży. Wysłane z S7 Edge Edytowane 21 Października 2016 przez Mizur138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade13 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 A sorki, z rozpedu napisalem... Stalo b6 w takim kolorze na olx Gafa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Fela juz na miejscu I przy okazji im wiecej widze te swiatła tym bardziej jestem za nimi. I robi sie duzy dylemat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 To są te słynne osramy led do b7? Kurcze z tym zderzakiem z sline i czarnym grillem + ledy ciemne. Samemu mi się podoba. Cena dalej pewnie ok 3tyś zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 To są te słynne osramy led do b7? Kurcze z tym zderzakiem z sline i czarnym grillem + ledy ciemne. Samemu mi się podoba. Cena dalej pewnie ok 3tyś zł ? Tak dokładnie Arek te słynne osramy ceną niestety odstraszają ale z tym pakietem wyglądają efektownie.Wysłane z S7 Edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusztbg Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Prześliczna, zrobiona dokładnie z moim gustem. Ten kolorek robi mega robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidlive Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Pamiętaj że ma graty pod k04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Pawlak Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Jak z jakością nakładek na lusterka ? Tez myślę nad takimi ale w pierwszej kolejności motorownia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Dnia 7.12.2016 o 00:36, davidlive napisał: Pamiętaj że ma graty pod k04 Dawid pamietam Dnia 10.12.2016 o 19:34, S1Pawlak napisał: Jak z jakością nakładek na lusterka ? Tez myślę nad takimi ale w pierwszej kolejności motorownia Bede za tydz w Pl to powiem Ci dokladnie co i jak oraz zrobie dokladne zdjecia,bo tez wszystko bede powoli montowal. Wkoncu wrociłem do Pl i mozna bylo zamontowac kilka rzeczy Wczesniej jeszcze byl serwis wymiana oleju oraz Filtr oleju. A wiec wpadły Fele RS6 18 + Opony 225/40/18 Pełne oswietlenie wnetrza oraz tab. rejstracyjnej led Napis Quattro Nowe zarowki w halogeny Dywaniki Nakładki na Lusterka Chrom Klubowe Ramki Na montaz jeszcze czeka grill s4 tylko nie wiem czy nie zrobic go w czern...oraz takie drobnostki jak postojowki,dokładka do zderzaka... itp Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez Mizur138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Tez ma takie koła na zime i juz nie moge na nie patrzec powiem szczerze i mam tu tylko na mysli ich rozmiar, takie małe że szok, na następna zimę chyba kupie takie ale w 19' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Tez ma takie koła na zime i juz nie moge na nie patrzec powiem szczerze i mam tu tylko na mysli ich rozmiar, takie małe że szok, na następna zimę chyba kupie takie ale w 19' Powiem Ci ze akurat mi podpasowały te koła a bałem sie ze bedzie tragedia,oczywiscie moze byc lepiej bo trzeba dystanse zamontowac ale naszczescie to tylko zima i bardziej mi tu chodzilo o bezpieczniejsza jazde i wygodniejsza bo tez myslalem o 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Tamta zimę jezdziłem w trasy na tych kołach, i sniegi i błoto, rózne warkunki naprawde i tragedi nie ma, jezdzi sie ok, wzór tez fajny, tylko jak juz sie miało 19 u siebie no to mega male sie wydają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Witaj, Autko piękne! Jeśli grill S4 czarny to wtedy wszystko w w black: ramki, koła itp. inaczej będzie lipa... Już nie przesadzajcie z tymi rozmiarami szpulek na zimę Koło zimowe b. ładne i łatwe do czyszczenia Dystanse i będzie prima! Pozdrawiam! Edytowane 21 Grudnia 2016 przez black4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Tak wygląda ta felga w rozmiarze 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Na zdjeciu wyglada jak 18 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) . Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez Mizur138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi