Bruuuum Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Trochę taka stuleja wyszła w miejscu gdzie łączy się gałka z mieszkiem, sam to składałeś, nie próbowałeś poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) 2 minuty temu, Bruuuum napisał: Trochę taka stuleja wyszła w miejscu gdzie łączy się gałka z mieszkiem, sam to składałeś, nie próbowałeś poprawić? Wiem wiem ale mi to nie przeszkadza,za kazdym razem jak chcialem poprawic to obrecz plastikowa mi wyskakiwala bo niestety w gałce był jeden zaczep nadłamany i pek calkiem,wiec musialem tak zrobic. Moze tam kiedys bede probowal to ogarnac ale tak jak mowie dla mnie jest ok Edytowane 5 Lipca 2017 przez Mizur138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruuuum Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Teraz, Mizur138 napisał: Wiem wiem ale mi to nie przeszkadza,za kazdym razem jak chcialem poprawic to obrecz plastikowa mi wyskakiwala bo niestety w gałce był jeden zaczel nadłamany i pek calkiem,wiec musialem tak zrobic. No własnie mówię, bo wiem, że w tym miejscu występowały 2 rodzaje zaczepów w gałkach i jak połowa jest inna to tak źle to się spasowuje też, z tego co pamiętam miało numery, więc pewnie da się dosztukować bez całej gałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 No własnie mówię, bo wiem, że w tym miejscu występowały 2 rodzaje zaczepów w gałkach i jak połowa jest inna to tak źle to się spasowuje też, z tego co pamiętam miało numery, więc pewnie da się dosztukować bez całej gałki. Jak bede wymienial na dekory z RS4 to wtedy prawdopodobnie ogarne temat i bedzie ok na obecna chwile mi to nie przeszkadza,a co do galki o wiele lepiej lezy w rece i wygodniejsza [emoji3] tak wiec polecam [emoji14] EditMeszek poprawiony,wystarczyło go pociągnąć do dołu[emoji2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Autko ogarnięte i części założone [emoji2] Zostało aby ogarnąć przód i tył jeśli chodzi o tarcze i klocki. Może też pomaluje zaciski na nowo [emoji3]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ale kosmiczna ta kierownica :), ciekawie.to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raamboo Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Fajnie siadła ta kierownica Koszt domyślam się spory. Ale pokrętło od włącznika świateł kosztuje grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Fajnie siadła ta kierownica [emoji3]Koszt domyślam się spory. Ale pokrętło od włącznika świateł kosztuje grosze Przecież pokrętło jest Ori i w idealnym stanie [emoji2] tylko zdj takie wyszło. Ale myślę żeby je wymienić na chrom.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ładnie siadła kiera , autko pięknie się prezentuje na tych felgach , szkoda tylko że nie wszystkie przełączniki na kierownicy działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysiek18 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Kiera konkret. Dziwi mnie tylko wielkość wyswietlacza w twoim RNS-E, nie wiedziałem że były takie [emoji3]. Przy tej kierownicy radio obowiazkow do zamiany. Choć na Concert 2+ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Witaj, Kiera świetna tylko czy przyciski którekolwiek multi chodzą? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Sama kiera mega ale jak dla mnie, ale chyba aż za nowoczesna do Naszego wnętrza b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Fajnie ta kiera leży w A4 B6 (może z racji bardziej kaniastych kształtów samej bryły auta niż B7). Kolega ma taką w B6 z piękną gałką w designie kiery zdaje się z TT. O ile mi wiadomo przyciski nie działają ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Widziałem identyko kiere właśnie w B6. Wygląda jak z innego świata, ale to jak leży w rękach to bajka I miałem pisać właśnie to co @cysiek18, RNS-E na pokład ! Koszt navi w porównaniu do kiery to "czapka drobnych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raamboo Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) 5 godzin temu, Mizur138 napisał: Przecież pokrętło jest Ori i w idealnym stanie tylko zdj takie wyszło. Ale myślę żeby je wymienić na chrom. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Chodziło mi o to, że masz je odwrotnie. Kropką do dołu zamiast do góry Edytowane 12 Lipca 2017 przez Raamboo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Działają przyciski na tej kierownicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 T Dnia 3.06.2017 o 10:15, Mizur138 napisał: Długo myślałem na temat nowej felgi i bylo mnóstwo pomysłów ale zawsze cos nie podpasowalo.tym razem juz podjołem decyzje choc do konca nie jestem pewien ale felgi zostaly zakupione i zobaczymy jak to bedzie wygladac na aucie,taki plus ze ori a tym sie najbardziej kierowalem Ale raczej dlugo nie zagoszcza gdyz bede polowal na ori cvt lub vps 310T/310/305 ale tutaj juz cena zabija wiec bedzie ciezko. A wiec decyzja padła na felgi RS6 wiec niedlugo wrzuce foty jak to siedzi na aucie Masz je już na aucie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Działają przyciski na tej kierownicy ?Nie działają ale podobno idzie to ogarnąć,dla mnie zbyteczne bo nie używam wgl multifunkcji. A kiere rewelacyjna jeśli chodzi o trzymanie jej i wgl. Rns zawita też ale to w późniejszym czasie razem z nowym nagłośnieniem [emoji2]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Te ramiona srebrne na kierownicy to plastik czy aluminium ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Te ramiona srebrne na kierownicy to plastik czy aluminium ?Aluminium. Felgi poszły na sell,stwierdziłem że to nie dla mnie wzor. I bardziej będzie coś z veemann. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi