ba$ior Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Powiedzmy sobie szczerze Panowie - te lampy do sedana i avanta są do d*py Mam nadzieje, że inna firma coś lepszego wymyśl.
malik Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Opublikowano 20 Lutego 2009 Powiedzmy sobie szczerze Panowie - te lampy do sedana i avanta są do d*py Nie do d*py tylko do avanta i sedana
Heat Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 W wersji sedan przynajmniej nie ma pomarańczowych kierunków :gwizdanie: Co nie zmienia faktu , że wygląda to bardzo słabo . Skoro się już pokusili o robienie tych lamp to nie rozumie dlaczego olali te w klapie No chyba , że ta cena jest tylko za lampy zewnętrzne a rysunek jest tylko taki poglądowy
elmek Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Wg mnie jak nie bedzie efektu w avancie jak w a6 to bedzie kiszka. Stop nawet w samorobkach bedzie tylko sie palil w blotnikach, nie bedzie tego na klapie tak jak jest w A6. Daloby sie zamieszac z kabelkami zeby tez na klapie czesciowo sie stop swiecil?
Tomeks Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Wg mnie jak nie bedzie efektu w avancie jak w a6 to bedzie kiszka. Stop nawet w samorobkach bedzie tylko sie palil w blotnikach, nie bedzie tego na klapie tak jak jest w A6. Daloby sie zamieszac z kabelkami zeby tez na klapie czesciowo sie stop swiecil? właśnie nad tym pracuje prawdopodobnie będę podłączał się pod trzecie światło stopu (tak chyba będzie najłatwiej),lub kombinował ze zmostkowaniem obydwóch pozycji w klapie z np.lewą,a do prawej podłącze stop (zmostkuje przewody stop+pozycja w instalacji),jest jeszcze opcja pogrzebania w tablicy bezpieczników,największym problemem będzie podłączenie wszystkiego tak,żeby FIS nie wariował
elmek Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 właśnie nad tym pracuje naughtyprawdopodobnie będę podłączał się pod trzecie światło stopu (tak chyba będzie najłatwiej),lub kombinował ze zmostkowaniem obydwóch pozycji w klapie z np.lewą,a do prawej podłącze stop (zmostkuje przewody stop+pozycja w instalacji),jest jeszcze opcja pogrzebania w tablicy bezpieczników,największym problemem będzie podłączenie wszystkiego tak,żeby FIS nie wariował disgust Najs Czekam na efekty w takim razie.
ba$ior Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Powiedzmy sobie szczerze Panowie - te lampy do sedana i avanta są do d*py Nie do d*py tylko do avanta i sedana Tak. Ale racja leży po obu stronach Lampy są do "d*py" sedana i avanta W wersji sedan przynajmniej nie ma pomarańczowych kierunków :gwizdanie: Co nie zmienia faktu , że wygląda to bardzo słabo . Skoro się już pokusili o robienie tych lamp to nie rozumie dlaczego olali te w klapie No chyba , że ta cena jest tylko za lampy zewnętrzne a rysunek jest tylko taki poglądowy To właśnie jest dziwne. Jak już ktoś pisał może nie ma zezwolenia "Audi" na produkcje albo firma dectane chciała być oryginalna... Światła do B8 też mają tylko didoy w lampie montowanej w błotnik i po co w ogóle ja robili jak są ORI Full LED... ? Spokojnie zobaczymy jak to LAJV wygląda. Pewnie jakiś zdesperowany Helmut kupi
Heat Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Jak już ktoś pisał może nie ma zezwolenia "Audi" na produkcje Nie wiem jak wygląda sprawa "patentu" ale wydaje mi się , że jeśli by taki istniał to raczej na sam wygląd świateł LED czyli tego wzoru a'la A6 , a wtedy np takie (swoja drogą przeokropne) lampy nie miałyby racji bytu : Szczerze wątpie w istnienie jakichś zakazów Po prostu poszli na łatwiznę i to w najgorszy możliwy sposób... A wystarczyło tylko dodać w lampach B7 taki sam pasek LED do klosza w klapie i moim zdaniem całkiem nieźle by to wszystko wyglądało , coś jak w beemce trójce po lifcie . Światła do B8 też mają tylko didoy w lampie montowanej w błotnik i po co w ogóle ja robili jak są ORI Full LED... ? To samo zauważyłem i to tylko potwierdza , że oni klosze z bagażnika pozostawiają bez zmian...
ba$ior Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam, Znalazłem na Audizine.com ciekawy post o Ledach na tył... A tu Ledy zs Szwecji Efekt podobny do tego w A3 Sportback Tu do poczytania: http://audizine.com/forum/showthread.php?t=265089 http://audizine.com/forum/showthread.php?t=266710
scrat Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 No, muszę przyznać że te szwedzkie nie są takie złe...
elmek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Efekt podobny do tego w A3 Sportback Gieb! Ale to do sedana ;( I z tego co gosc mowil do Avanta nie zamierza robic, chyba ze ktos mu sprezentuje caly komplet do zabawy...
malik Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Efekt podobny do tego w A3 Sportback Mothafucka! Złapałem smaka!
alvaro Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Nio nie malik też bym się skusił... Może ktoś go zapyta ile by chciał za taką "ręczną robotę" ??
Flyer Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 malik, przypominam Ci... miales juz nie inwestowac w bryke
malik Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Koleś ze szwecji doszlifuje projekt i być może zacznie robić te lampki dla audizine
Dibo Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 malik rezaj te lampki bo wyglądają A w Twojej eSie będą
H4mm3R Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 A z czego dopasował te środki ten szwed ?? Ze sportbacka ?? Bo może bym się szarpną na takie coś
Madas Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 A z czego dopasował te środki ten szwed ?? Ze sportbacka ?? Bo może bym się szarpną na takie coś ja zdecydowanie też ...ale wcześniej chciałbym zobaczyć je u kogoś ze znajomych
Rekomendowane odpowiedzi