jedrekx Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 Na ostatnim zdjęciu znaczek wyglada jakby nie byl posrodku.. zludzenie?
Kosmita Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Opublikowano 8 Marca 2019 12 godzin temu, jedrekx napisał: Na ostatnim zdjęciu znaczek wyglada jakby nie byl posrodku.. zludzenie? Jeszcze zmierzę. Niby ta rejka jest nie symetryczna.. ale sam mam takie wrażenie.. 12 godzin temu, kamelus_ napisał: A co Ci się z kołami stało? Krawężniki :)
DonDżonson Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 15 godzin temu, jedrekx napisał: Na ostatnim zdjęciu znaczek wyglada jakby nie byl posrodku.. zludzenie? chyba jest, spójrz względem antenki na dachu, chyba że ona też krzywo? zasłoń sobie tablicę efekt braku symetrii znacznie znika, więc to raczej kwestia tablicy
Kosmita Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Opublikowano 8 Marca 2019 Kurna sam nie wiem.. Kupiłem jeszcze jeden znaczek. Jak będę u detailerów przed Bukowiną to zerwę i może oni lepiej go przyczepią. Ja też mam wrażenie, że na lewo "ściąga".. A mnie strasznie wkurzają takie rzeczy jak coś nie jest idealnie po środku. Jak Jędrek też to widzi tzn, że nie tylko mi się wydaje..
DonDżonson Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 w sensie mi chodzi że jest po środku. Tablica ma to niebieskie po lewej, do tego jeszcze dochodzi pusta bała przestrzeń po tej stronie między literami a cyframi i to potęguje. Zdejmij tablicę i zobacz wtedy, sądzę że złudzenie zniknie. Ewentualnie zobacz czy na zderzaku, gdzieś poniżej jest jakiś element na środku żebyś wiedział że to środek, przywiąż sznurek do anteny i spuść do tego miejsca i zobaczysz wówczas czy znaczek jest symetrycznie
Kosmita Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Opublikowano 8 Marca 2019 Tu w świetle dziennym ale przed umyciem felg..
DonDżonson Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 jak dla mnie jedyny minut to przednie reflektory, brakuje ciemniejszego wykończenia ich wnętrza i byłoby super. Jednak to już trochę sporo roboty i pewnie cenowo tez sporo, ewentualnie reflektory z RS4, bo tam chyba są ciemne, ale to też raczej tanio nie wyjdzie
MaciekPL Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) 3 minuty temu, DonDżonson napisał: jak dla mnie jedyny minut to przednie reflektory, brakuje ciemniejszego wykończenia ich wnętrza i byłoby super. Jednak to już trochę sporo roboty i pewnie cenowo tez sporo, ewentualnie reflektory z RS4, bo tam chyba są ciemne, ale to też raczej tanio nie wyjdzie Dokładnie to samo miałem pisać. Można by spróbować listwy progowe dać w piano. Mogło by to wyjść całkiem ciekawie Felgi lakierowane czy plastidip? ? Idealnie pasują, nie zalewają już się tak. Edytowane 8 Marca 2019 przez MaciekPL
H4mm3R Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 Jak co to mam namiar na gościa co ogarnia lampy na black 1
black4 Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 No ładna ta opcja weszła ! ? Dzięki H4mm3R za namiar na mody lamp? Pozdrawiam ☺
REVO Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 Cześć, ładna A4ka! Chyba mieliśmy okazję złapać się jakiś tydzień temu na świętokrzyskim. Jechałem eską B7. Pozdrawiam?
Kosmita Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Opublikowano 9 Marca 2019 4 godziny temu, REVO napisał: Cześć, ładna A4ka! Chyba mieliśmy okazję złapać się jakiś tydzień temu na świętokrzyskim. Jechałem eską B7. Pozdrawiam? Siemanko Pamiętam. Ładna eska. Jak będziesz w Warszawie we wtorek wpadaj na spota Panowie. Felgi na chwilę, bo moje w renowacji. Pożyczyłem od @black4 żeby mi samochodu nie uziemili na tydzień :). Lampy w 100% się zgadzam ale ja na dniach zamawiam rs5 sportback więc już koniec modów i tak jest ciut fajniej
black4 Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 Paweł kilka drobnych zmian kompletnie odmieniło auto! Fajny sleeper wyszedł!?? Na żywo prezentuje się rewelka! Pozdrawiam
turdzi Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 W dniu 28.02.2019 o 14:19, Ogi napisał: Nie wspominając że 600tys to już chyba powoli rejon 911. A to akurat kompletnie bezsens porównanie bo majac 911 raczej nie zabierzesz ze sobą rodziny 2+2 na urlop z bagażem.Kompletnie inna grupa docelowa wiec i porównanie bez sensu.
Dev Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Kosmita czym malowałeś koncówki wydechu ? u mnie wyglądają juz jak z d...y
black4 Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Pawciu, Pozwolę się wtrącić Dev to dedykowany lakier Foliatec czarny połysk: https://allegro.pl/oferta/foliatec-lakier-do-koncowek-wydechowych-czarny-7303095829?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare Daje świetny efekt. Na żywo efekt rewela, jakby takie z fabryki wyszły? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi