SzybkiStasiu Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Na jakich stacjach tankujecie najchetniej? BP, Orlen, Shell, Lotus itd itd ?
dexter90 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 ja tankuje od zawsze na Lotos, Orlen 98BP dynamic, tak dla swietego spokoju.
DARIO88 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Staram się zawsze na Statoil
dexter90 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Staram się zawsze na Statoil "ja tutaj swój motór tankuje". Ze starej reklamy
beny2303 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Zawsze tylko w DE Oczywiście Total i Shell Edytowane 8 Października 2016 przez beny2303
SHITERS Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Ja również Shell, jestem zadowolony z jakości paliwa. Niezmiennie od 5 lat tankuje tam wszystkie samochody, wcześniej także motocykle.
aro1120 Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 BP tylko i wyłącznie po 10tys filtry od gazu nie wygladaja tak żle, wczesniej był orlen bo mam pod domem, tragedia była, zabetonowało filtr na parowniku w dosłownym słowa znaczeniu :/
muunv Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Orlen i tylko orlen Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fido Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Wiejska stacja u kolegi. Ma nowe zbiorniki zero brudu.
griga-st Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 A w Bieszczadach mamy swoje odwierty ;b Sitko, wodę 2godz.wygotować, i mamy wache najlepszą w PL. Niską zawartością siarki
Jakoob Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) Orlen, Lukoil, Intermarche, Grupa Pieprzyk (rozwijająca się sieć na południowym zachodzie, nie wszyscy będą znali) sporadycznie Shell. W nieznanych miejscach wybieram duże, markowe i uczęszczane stacje. Generalnie "nie taki diabeł straszny", to już nie PRL że na co drugiej stacji był syf. Lubię Lukoila za brak placowych - zawsze im dziękuje, nie lubię jak mi ktoś chce grzebać przy aucie i brak namawiania na wszystko przy kasie. Nigdy nie leję na BP, zawsze jak patrzę na tą sieć, wszędzie ceny wydają mi się najwyższe. Wszelkie no-name, źle wyglądające oraz prywatne, mini wiejskie stacje omijam. Edytowane 14 Października 2016 przez Jakoob
_małyTM_ Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 kolejność przypadkowa bp, szel, orlen, lukoil
Rekomendowane odpowiedzi