artech Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Opublikowano 22 Maja 2017 Dawaj lepiej supercharge kit [emoji3] , bo czekam az ktos to w PL przetestuje i jak sie samochód na tym faktycznie zachowuje [emoji3] . Teraz moge robic bo bedzie czym zatrzymac A ja na razie czekam na soft skrzyni, dopiero po tym bede modzil dalej, no ale jedno i drugie w rekach Compsportu wiec czekam...
dominika6c6 Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 Ładnie wygląda ale coś rudawy ten wydech od spodu.... Gdzie kupowałeś nadkola ??? ori czy jakieś sklepy... bo tak patrze i może do siebie bym takie coś założył......
artech Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Opublikowano 23 Maja 2017 Ładnie wygląda ale coś rudawy ten wydech od spodu.... Gdzie kupowałeś nadkola ??? ori czy jakieś sklepy... bo tak patrze i może do siebie bym takie coś założył...... Nadkola? Sa seryjneA wydech jak to wydech, nie swieci sie, ale rdzy jako takiej nie ma, to nie jest tytanowy akrap, tylko "zwykly" Milltek
artech Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 Dla odmiany dzisiaj przegonilem starszego brata
artech Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2017 W koncu sesja w letnim setupieCalosc tutaj:
black4 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Witaj, Świetnie wyszedł projekt RS ;D Jaki size tych alconów? Jak wrażenia z hamowania? Pozdrawiam
artech Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2017 Tarcze 380mmW porownaniu z seria to auto staje dęba, szczegolnie roznica przy hamowaniu z 200+ jest odczuwalna, teraz to przeciazenie ciagnie twarz do przodu ze az galy wychodza [emoji6]
dominika6c6 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Dluga lista prac ....wiadomo koszty pewnie zblizone do wartosci autka ale efekt ladny..... Pozazdroscic
black4 Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Witaj, Kiera miód malina, leży jak ulał ;D Wsztstkie przyciski multifunkcji będą działać? Poducha mniejsza niż w poprzedniej? PS. Do wnętrza Twojej Q5 kiera w skórze bez perforacji nawet bardziej pasuje ;D Pozdrawiam
artech Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Opublikowano 10 Lipca 2017 Pasuje ale multifunkcji nie odpalisz.A poducha w razie W odpali?
Ogi Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Tak poducha powinna odpalić ale dla pewności powinien ktoś sprawdzić pin`y w kostce. czy się pokrywają.
niwet Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zawsze byłem zdania że Q5 to lipna mniejsza imitacja Q7, szczególnie gdy zrobił się duży ich wysyp na naszych drogach i zacząłem przez pewien moment rzygać tym modelem jako jednym z nielicznych... Ale po ujrzeniu tego tematu stwierdzam że jednak ten samochód potrafi być piękny, gdy na drogach większość identycznych sztuk, to ta jest takim pięknym białym rodzynkiem Oby tak dalej z modami i mam nadzieję że ją ujrzę bo po blachach widzę że jest blisko
Roboform550 Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Obejrzany na żywo we wrocku....auto robi mega robotę...jak nigdy nie byłem za suvami tak tu jestem na TAK...
marcinch001 Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 To srebrne na kierownicy - ramiona to aluminium czy plastik ?
artech Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Opublikowano 12 Lipca 2017 Aluminium. Na razie kiera nie dziala...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Rekomendowane odpowiedzi