Norbas Opublikowano 7 Września 2019 Opublikowano 7 Września 2019 Mnie tez się podoba na fotkach Szczególnie listwy od s4 ?
misiek95 Opublikowano 7 Września 2019 Opublikowano 7 Września 2019 2 godziny temu, Rob@k napisał: Założyłem dzisiaj długo szukane listwy z S4. Dzięki @misiek95 i miło było poznać. Pozdrawiam również. Miało być lakierowanie a tu widze że za długo nie wytrzymałeś i listwy już na aucie
Rob@k Opublikowano 7 Września 2019 Autor Opublikowano 7 Września 2019 1 minutę temu, misiek95 napisał: Pozdrawiam również. Miało być lakierowanie a tu widze że za długo nie wytrzymałeś i listwy już na aucie A co tak miały w garażu leżeć. Lepiej niech na aucie siedzą.
jolley Opublikowano 7 Września 2019 Opublikowano 7 Września 2019 Panie, co to za dokładka dokładki? Kiedyś widziałem ją na aucie z CH, szukałem i nie mogłem znaleźć
Rob@k Opublikowano 8 Września 2019 Autor Opublikowano 8 Września 2019 15 godzin temu, jolley napisał: Panie, co to za dokładka dokładki? Kiedyś widziałem ją na aucie z CH, szukałem i nie mogłem znaleźć Od niego brałem DYFUZOR DOKŁADKA ZDERZAKA AERODYNAMICZNA LIP x5 7696033545 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 39,99 zł - DYFUZOR DOKŁADKA ZDERZAKA AERODYNAMICZNA LIP x5 (7696033545). Allegro.pl - Radość zakupów i... 1
graal15 Opublikowano 17 Września 2019 Opublikowano 17 Września 2019 Super autko i świetne mody. Dokładka nawet mi się podoba tylko szkoda, że nie nachodzi na front dyfuzora tymi żebrami aż do zderzaka. Jak by ktoś wiedział, gdzie mogę coś takiego dorwać to byłbym wdzięczny za nazwę/link
Rob@k Opublikowano 18 Września 2019 Autor Opublikowano 18 Września 2019 8 godzin temu, djnjoy napisał: Spoko sztuka! Oby tak dalej! Dzięki wielkie. No cóż, z racji tego, że renatka mojej żony odmówiła współpracy a do pracy moim nie chciała jeździć trzeba było zakupić nową furę. Pojechałem i przywiozłem nowego członka rodziny. I to był strzał w kolano. Już dostałem listę modów, bo oznajmiła że to ma też wyglądać?. I znowu będzie co robić w długie jesienne wieczory. 1
Adam87 Opublikowano 18 Września 2019 Opublikowano 18 Września 2019 Teraz, Rob@k napisał: Dzięki wielkie. No cóż, z racji tego, że renatka mojej żony odmówiła współpracy a do pracy moim nie chciała jeździć trzeba było zakupić nową furę. Pojechałem i przywiozłem nowego członka rodziny. I to był strzał w kolano. Już dostałem listę modów, bo oznajmiła że to ma też wyglądać?. I znowu będzie co robić w długie jesienne wieczory. No to gratki nowej furki Załóż temat w odpowiednim dziale
rafiki5 Opublikowano 21 Września 2019 Opublikowano 21 Września 2019 W dniu 18.09.2019 o 16:32, Rob@k napisał: Dzięki wielkie. No cóż, z racji tego, że renatka mojej żony odmówiła współpracy a do pracy moim nie chciała jeździć trzeba było zakupić nową furę. Pojechałem i przywiozłem nowego członka rodziny. I to był strzał w kolano. Już dostałem listę modów, bo oznajmiła że to ma też wyglądać?. I znowu będzie co robić w długie jesienne wieczory. Ładna ? Koło jakieś już siedzi i ściema lamp chyba też zrobiona, także już coś było działane. Do S3 jeszcze daleka droga ale dasz radę ? BTW. Jak się mają sprawy z A4? Stage 2 zakończony powodzeniem?
Rob@k Opublikowano 22 Września 2019 Autor Opublikowano 22 Września 2019 @rafiki5 a3 naradzie w serii koło marne będzie na zimę. Na lato coś się kupi. Narazie muszę pakiet startowy zrobić. A mój A4 stoi na razie w garażu i nie mam czasu się nią zająć.
Rob@k Opublikowano 26 Września 2019 Autor Opublikowano 26 Września 2019 Kolejny prezencik od Wandeja 1
Borys07 Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Gratulacje autka i widze ze jestes z moich dawnych stron;p, duzo modow juz zrobiles ale prawde mowiac ciezko o pewne graty do b7 bo np na allegro boczki sline szybko sa wykupione czy podsufitka...zerknij sobie na moje autko w temacie rodzinne b7 136 koni co bys w nim zmienil na moim miejscu ew co dolozyl
Mordeliuss Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Jak patrze na dokladke z wydechem to mam ciary za***iście to siadlooo. Zacne autoooo Ciekaw jestem tej listy modow od żony 1
Venovsky Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 W dniu 26.09.2019 o 21:30, Rob@k napisał: Kolejny prezencik od Wandeja Czy dobrze widzę przewody hamulcowe w stalowym? Też się przymierzam do ich wymiany, podasz na pw namiarki na nie?
Adam87 Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 1 godzinę temu, Venovsky napisał: Czy dobrze widzę przewody hamulcowe w stalowym? Też się przymierzam do ich wymiany, podasz na pw namiarki na nie? Pisz do @Wandej
Venovsky Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 3 godziny temu, Adam87 napisał: Pisz do @Wandej Dzięki!
Maciej M. Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 No Panie Rob@k coś pięknego ! ta lista modów normalnie nie ma końca... tak mnie tylko zastanawia, jeśli można -> ile już wpakowałeś w tą audiczkę ? przeczytałem wątek od początku i bardzo lekko licząc 20k to mało... a że skrupulatny jesteś to pewnie masz gdzieś podsumowane ?
niwet Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 39 minut temu, Maciej M. napisał: No Panie Rob@k coś pięknego ! ta lista modów normalnie nie ma końca... tak mnie tylko zastanawia, jeśli można -> ile już wpakowałeś w tą audiczkę ? przeczytałem wątek od początku i bardzo lekko licząc 20k to mało... a że skrupulatny jesteś to pewnie masz gdzieś podsumowane ? Dżentelmen nie chwali się takimi rzeczami 2
Rob@k Opublikowano 9 Października 2019 Autor Opublikowano 9 Października 2019 @Maciej M. Dzięki za uznanie mojej pracy. Poszło trochę $, ale hobby kosztuje. Szczerze nigdy tego nie liczyłem bo by głowa tylko rozbolała. 1
Maciej M. Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 W sumie to bezpieczniej nie liczyć, a i małżonka wtedy spokojniejsza wiem ile sam wsadziłem a mam zrobiony ułamek tego co Ty... Się kurde naoglądałem i znowu apetyt rośnie... będę śledzić dalsze postępy. Dzięki za tipy i powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi