arczi900819 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja osobiście spędzam ze znajomymi na domowej "imprezce" Nie jest źle, fajna zabawa kupa śmiechu..... A jak Wy?
thomson2 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Kumpel+flaszka+TV+fajerwerki troche mnie sie już kręci w głowie, chyba pojde już spac
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 również dotarłem - tramwajem;D Byłem na domówce u znajomego mojego kumpla, znałem tam raptem 4 osoby... Powiem Wam, że kiepska impreza była i tyle - jedno, co dobre - gdy się człowiek napije, to widać, kto jaki jest... Padło hasło "sprzątamy, rodzice będą za pół godziny!!!", to kto sprzątał? Oczywiście ja z kumplem i kilka osób, a nasze drogie panie rozwaliły dupe na fotelu i gitara... Może to nie jest wątek na takie narzekanie, ale jednak alkohol zdradza prawdziwy charakter i naturę człowieka. Na poprzednim sylwku, u mojego kolegi w domu, to o godz. 5 padło hasło, że powoli rodzice sie wybierają - jak przyszli do chaty, to było czyściej, niż wcześniej- pozmywaliśmy naczynia, wynieśliśmy śmieci, nawet podłogę umyliśmy...to rozumiem;) Ok - nie zaczynajmy tego roku od narzekania - oby był lepszy, niż ten poprzedni;) Najlepszego!!!
arczi900819 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2009 Nie no kolego DeeJay_Kill po to ten wątek powstał aby poopowiadać o sylwku Ja już wypocząłem, kaca żadnego i jest dobrze :gwizdanie: A z tym że alkohol zdradza charakter człowieka to zgadzam się jak najbardziej
jacekm Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Co znaczy minęła ??????? Ja nadal piję aby zapomnieć o paleniu Aż boję sie przestać hahahahahahha
dawkol-d1 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 W skrócie- było super :> To co DeeJay_Kill napisał to prawda, u kogoś jak są to d*py nie ruszą i nie pomogą, ciekawe jakby się tacy zachowali robiąc imprezę u siebie, ale niewielu chyba takich jest, najczęściej każdy jakoś stara się pomóc. Najgorsze to chyba nie pomóc potrzebującemu, gdy już odleci po %, tylko zostawić w kącie i martwić się czy syfu nie narobi.
miguel. Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 u mnie w tym roku nędznie...miałem jechać z kolezanka, kumplem i jego laska do zakopca i jedna dziewczyna sie pochorowala i w domu zostalem posiedzialem przed TV, wypilem litr wina i zasnolem..do teraz mnie muli po tym winie
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 wino jest bardziej zdradliwe, od wódki, ale na pewno lepiej się pije;)
Hugo Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Było gites.Była pita i wódeczka i szampanik i szpryce (wino ze spritem i z cytrynką......miodzio) Kaca brak , sylwek zaliczony do udanych
Rafal_69 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 było dobrze zaraz jade spowrotem dalej witac nowy rok :> :drunk:
rafalekx Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Typowa domóweczka u znajomych. Powoli dochodzę do siebie, właśnie jem pierwszy posiłek, jakieś 2 godziny temu wstałem Ale nie jest źle - żyję Najlepszego!
Koleś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 A ja tam kupiłem A4 przed sylwkiem :> i na sylwka już kasy niebyo ale jak na tak skromny budżet to i tak sie udał sylwek
boberek Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 no ja w tym roku pooglądąłem TV poprzytulałem sie do mojej wybranki ;P pograłem na xboxie zobaczyłe fajerworksy wypiłem szampana i poszedłem panko dzemka
vikis4 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja jestem bardzo zadowolony! Zabawa do 4 nad ranem-dłużej nie wydoliłem A teraz fakty: 4 pary-6x 0,7l i 1x 0,5l ,ale zdrówko dopisuje także nie jest zle! Sylwek jak najbardziej można zaliczyć do udanych
domjenick Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 ja siedzialem z zonka w domu -tv-sylwek z wroclawia,ja piwko,bo wody jakos ostatnio nie trawie...zyczenia otrzymalem tuz przed polnoca,bo zaraz po nie mozna sie bylo dodzwonic do nikogo-z roznych powodow,a na dodatek moj mlodszy synek sie obudzil i za cholery nie chcialo mu sie spac-wiec siedzielismy w trojke i patrzylismy,jak inni sie bawia-uslyszalem jedna petarde anglia nie potrafi swietowac nowego roku
Wąski Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Super w śród znajomych imprezka do 5 i głowa na drugi dzień
Rafal_ Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Imprezka u znajomych gdzieś do 4-średnio ale nie najgorzej A wczoraj miałem trochę słabości do południa Ostatnio coś mi się składa że zawsze muszę odchorować...
Rekomendowane odpowiedzi