inzKornel Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 ~4h a prawde mowiąc to chyba zależy od zakładu w którym to robisz. Napewno nie powinno to trwać więcej niż 1 dzień. Ja zawiozłem rano ~7 przed pracą, po pracy ~16 odebrałem z bananem na mordzie
mniek991 Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 Kiedyś w 2.0 alt od 9.00 do 13.00 Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
jacek70 Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 Zawiodłem o 13°° a odebrałem na drugi dzień o 10°°. Czy robili w nocy ? Nie wiem ☺
SzczYpior_n1 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 ~4h a prawde mowiąc to chyba zależy od zakładu w którym to robisz. Napewno nie powinno to trwać więcej niż 1 dzień. Ja zawiozłem rano ~7 przed pracą, po pracy ~16 odebrałem z bananem na mordzie [emoji4] Odwrotnie, właśnie nie powinno to trwać krócej jak 1 dzień! Jeśli jest zrobione szybko, to zazwyczaj jest lipa, bez zdejmowania kolektora itd. Ja jak oddawalem rano, i zazyczylem zdjęcie kolektora do wiercenia, to się wręcz modliłem, żeby mi nie zadzwonił w ten sam dzień, bo w 8h by się nie wyrobil ze zdejmowaniem.... Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka
adrian242424 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Dnia 9.06.2017 o 10:20, SzczYpior_n1 napisał: Odwrotnie, właśnie nie powinno to trwać krócej jak 1 dzień! Jeśli jest zrobione szybko, to zazwyczaj jest lipa, bez zdejmowania kolektora itd. Ja jak oddawalem rano, i zazyczylem zdjęcie kolektora do wiercenia, to się wręcz modliłem, żeby mi nie zadzwonił w ten sam dzień, bo w 8h by się nie wyrobil ze zdejmowaniem.... Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka Trzeba było zażyczyć sobie zrobienie paru zdjęć przy ściąganiu kolektora.
SzczYpior_n1 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Trzeba było zażyczyć sobie zrobienie paru zdjęć przy ściąganiu kolektora. Ja zrobiłem inaczej. Kupiłem uszczelkę kolektora i poprosiłem o starą.Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka
aiwer Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 W dwie osoby spokojnie w 1 dzień roboczy się wyrobią, nawet ze zdjemowaniem kolektora.
Szmager Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Jeżeli ten co zakłada gaz już ma wprawę to w kilka godzin założy Wysłane z mojego Lenovo A7600-H przy użyciu Tapatalka
matres85 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ja czekałem kilka dni, wszystko dopracowane idealnie i żadnych poprawek, samochód śmiga aż miło. Ustawiony od razu idealnie, brak różnicy w mocy, brak błędów itp, instalacji prawie nie widać.
davcio_ukf Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 U mnie zaprowadziłem rano a odbiór na następny dzień jakoś około 13, brak wyskakujących czeków itp Fotografia zdjęciowa z montażu,demontaż kolektora itp itd Przez okres 2 lat jedynie map sensor na gwarancji wymieniony bo padł.
jolley Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Panowie, trafiłem na ten temat przypadkowo. Zakładałem w tym miesiącu gaz u polecanego gaziarza. Ugadane było oczywiście zdejmowanie kolektora itp. W cenie 3200 "były oczywiście" wszystkie potrzebne uszczelki itp Wczoraj jednak mój mechanik zwrócił uwagę, że kolektor na bank nie był zdejmowany, bo śruby są usyfione i nie widać tam ingerencji a także od frontu wystaje kawałek uszczelki, którą widać, że nadgryzł ząb czasu. Robiłem u niego drugie auto i wręcz nie spodziewałbym się, że przytnie w chooya. Ktoś się mierzył z taką sprawą? Jakieś konsekwencje wyszły z czasem (np. gładzie porysowane)?
Tepcio Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 Najpierw jedz, pokaz i go o to zapytaj.
Rekomendowane odpowiedzi