Muskel1 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Opublikowano 18 Grudnia 2023 (edytowane) 38 minut temu, simon__75 napisał(a): U mnie też wywalą błąd Właśnie odinstalowałem i zainstalowałem aplikację na nowo i nagle wszystko działa Edytowane 18 Grudnia 2023 przez Muskel1
simon__75 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Dzięki, tak właśnie przypuszczałem, ten sam błąd. Coś się wysypało. Wyglada,ze juz wszystko dziala.
lukpie Opublikowano 18 Grudnia 2023 Opublikowano 18 Grudnia 2023 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Działa Wam lokalizacja samochodu w aplikacji myAudi? U mnie ostatnia aktualizacja była 2 dni temu i pzy odświeżaniu pokjazuje się błąd. Znowu się pewnie coś wysypało mi w mapy pokazuje lokalizacje
Muskel1 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Opublikowano 18 Grudnia 2023 No teraz pokazuje u mnie także, dzięki za info
duzy616 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Planuje Ktoś sprzedać Allroada 2.0 TFSI 2016-2017 r. Tylko rynek PL, jak najlepsze wyposażenie, bezwypadkowe itd.
RaV22K Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia W dniu 29.11.2023 o 23:54, misku napisał(a): Spróbujcie za pomocą terminala: macOS (otwórz "Terminal.app"): cd ~/Downloads && curl -LO http://vw-maps-cdn.lighthouselabs.eu/vw-maps/P350_N60S5MIBH3_EU.7z Windows (otwórz "Windows PowerShell"): cd $HOME\Downloads && Invoke-WebRequest -Uri http://vw-maps-cdn.lighthouselabs.eu/vw-maps/P350_N60S5MIBH3_EU.7z -OutFile P350_N60S5MIBH3_EU.7z Plik zostanie ściągnięty do folderu "Pobrane" (Downloads). Oczywiście może to chwilę potrwać, bo plik waży prawie 30GB. Kontynuując tą nie równą walkę ze systemami wziąłem 3 komputer na którym był tylko sam Windows 11 i nic więcej. Klikając w link nadal nic się nie działo. Z PowerShell nigdy nie obcowałem wiec nie wiem jak to miałem uruchomić ale po setnej próbie pobrania tego pliku po prostu go wkleiłem w przeglądarkę i zaczęło zasysać z tego linku http://vw-maps-cdn.lighthouselabs.eu/vw-maps/P350_N60S5MIBH3_EU.7z Nie wiem czy pobierze ale jak napisze kolejny komentarz to znaczy że nadal walczę
misku Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 4 godziny temu, RaV22K napisał(a): Z PowerShell nigdy nie obcowałem wiec nie wiem jak to miałem uruchomić Otwierasz PowerShell jak każdą inną aplikację (Skype, Paint), otwiera się okno terminala z migającym kursorem. Wklejasz komendę (tę jedną linijkę) i Enter. Potem czekasz aż się ściągnie i tyle
duzy616 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia Pytanie z ciekawości: Czym się różni przekładnia (skrzynia) SJG od RKS ? Silnik 2.0 TFSI CYRB oba auta quattro z 2016 r.
Dev Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia 6 godzin temu, duzy616 napisał(a): Pytanie z ciekawości: Czym się różni przekładnia (skrzynia) SJG od RKS ? Silnik 2.0 TFSI CYRB oba auta quattro z 2016 r. VINy masz ?
duzy616 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia 29 minut temu, Dev napisał(a): VINy masz ? WAUZZZF49HA025722 WAUZZZF45HA079521
Dev Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia jedna i druga skrzynia to Ultra przełożenia te same jezeli sie czymś róznią to jakimiś pierdołami
duzy616 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia 43 minut temu, Dev napisał(a): jedna i druga skrzynia to Ultra przełożenia te same jezeli sie czymś róznią to jakimiś pierdołami Były benzyny bez Ultra ? Myślałem, że ultra dopiero od 2017 r.
Dev Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia a co Ci robi ultra ? tak samo działa jak Haldex w passtuchu
duzy616 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia 11 minut temu, Dev napisał(a): a co Ci robi ultra ? tak samo działa jak Haldex w passtuchu Mi nie przeszkadza. Myślałem tylko, że montowali ultra dopiero od 2017
Dev Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia z tego co widze to produkcja jest od poczatku produkowania B9 1
kris_91 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Czy fotele z anglika mozna zamontować do EU? Pod fotelem (lewym) jest czujnik: Wystarczy go przełożyć do prawego fotela i wiązkę czy trzeba coś jeszcze przekładać?? Edytowane 17 Stycznia przez kris_91
sowiq Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia Niestety nie znam odpowiedzi, ale serio pod fotelem kierowcy instalują czujnik zajętości fotela? 🙃
kris_91 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia 17 godzin temu, sowiq napisał(a): Niestety nie znam odpowiedzi, ale serio pod fotelem kierowcy instalują czujnik zajętości fotela? 🙃 Źle napisałem. Do prawego miało być:D
Lukaa5 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia He ? czujnik obecności fotela Chyba zajętości fotela , no to taki jest i po prawej i po lewej .
sowiq Opublikowano 17 Stycznia Autor Opublikowano 17 Stycznia 3 godziny temu, Lukaa5 napisał(a): no to taki jest i po prawej i po lewej . A tak na logikę - po czujnik po stronie kierowcy?
Rekomendowane odpowiedzi