cabanmat Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Od małgożaty bym może nie kupował, kiedyś było o niej głośno... W sekcji sprzedam ogłoszenia komercyje dla firm masz dzika, TOM77 i Durasa... tam kupisz ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Od małgożaty bym może nie kupował, kiedyś było o niej głośno... W sekcji sprzedam ogłoszenia komercyje dla firm masz dzika, TOM77 i Durasa... tam kupisz ori wrzuciłem foty dla porównania a Motula nabyłem u siebie na miejscu ori i w dobrej cenie od małgożatki to chłopaki z klubu opla kiedyś kupili,na aukcji ori a do domu przychodziła paka z pod...ebą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaci1990 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Witam. Kupiłem 3 miesiące temu audi a4 b5 1.8 adr 1996r i przymierzam się do wymiany oleju. Nie wiem jaki lali poprzednicy, więc co polecacie? Przebieg wg licznika 279tyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jihaad Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ile można? Przejrzyj kilka ostatnich stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek71wzw Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 chłopaki pytanko, nic sie nie dzieje po przejsciu z 10w40 na 5w40? słyszałem ze tak nie mozna?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 zaraz zwymiotuję :facepalm::facepalm: NIC SIE QURWA NIE STANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i przestan słuchać pana Zdzicha z osiedlowego garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 no na prawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabanmat Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Nie wiem dlaczego mechanicy starej daty nie polecają przejść między lepkościami olejów czyli np. z 10W40 na 5W40 W ogóle ganią za zmianę oleju na innego producenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Nie wiem dlaczego mechanicy starej daty bo sa starej daty, u mnie taki od razu zostaje wyproszony z warsztatu, albo rozmawia ze mna z pozycji kanału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zapomniałeś dodać ze rękę mu podajesz tylko uje.bana w oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiko79 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 chłopaki pytanko, nic sie nie dzieje po przejsciu z 10w40 na 5w40? słyszałem ze tak nie mozna?! nic się nie stanie, poza tym syntetyki są mieszalne z półsyntetykami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek547 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 A taka zmiana nie przepłuka uszczelnień silnika i nie roszczenia się on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jihaad Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 A taka zmiana nie przepłuka uszczelnień silnika i nie roszczenia się on Przecież nawet nie musisz wracać na poprzednią stronę wątku. Wystarczy przeczytać tę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Koledzy, wybaczcie że nie przekopię się przez 107 stron tematu Krótka piłka - według Waszego doświadczenia, którego producenta najlepiej wybrać? Czy przy dzisiejszej technologii wytwarzania oleju ma to jakiekolwiek znaczenie? Podejrzewam, że niezależnie od producenta i nazwy, wszystkie oleje o tej samej gęstości mają bardzo zbliżone parametry. Nawet ceny są bardzo podobne. Więc może nie ma o co bić piany i brać którykolwiek z jednej z wymienionych niżej firm? Tak więc: Castrol, Mobil1, Motul, Valvoline, a może jeszcze coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukisz Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Mi po przejściu na Motula X-cess zaczęły stukać popychacze hydrauliczne ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Sprawdz cisnienie oleju, stan smoka i pompy Mi z kolei po xcessie wszystko ucichlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2.4 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 miałem półsyntetyk było głośno, zmieniłem na xcessa+ płukanka i nastała cisza szkoda że tylko na 2kkm, teraz robiłem kolejną wymiane z płukaniem zalałem x-clean 5W40 i jak na razie chodzi cicho jak z fabryki. silnik ma nalatane 220kkm i zmiana na pełny syntetyk na duży plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 panowie promocja w biedronce jest :polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Koledzy, wybaczcie że nie przekopię się przez 107 stron tematu Krótka piłka - według Waszego doświadczenia, którego producenta najlepiej wybrać? Czy przy dzisiejszej technologii wytwarzania oleju ma to jakiekolwiek znaczenie? Podejrzewam, że niezależnie od producenta i nazwy, wszystkie oleje o tej samej gęstości mają bardzo zbliżone parametry. Nawet ceny są bardzo podobne. Więc może nie ma o co bić piany i brać którykolwiek z jednej z wymienionych niżej firm? Tak więc: Castrol, Mobil1, Motul, Valvoline, a może jeszcze coś innego? Motul, Millers, Amsoil, Liqui Moly Wysłane z prodiża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_92 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam kolegow Do tej pory lalem 15w40 gulf max plus do mojego 1.8 zagazowanego audi z 1999 roku Teraz jestem w rodzinnych stronach, nigdzie nie moge dostac tego oleju, generalnie nawet nie wiem czy to jest odpowiedni olej do mojego auta silnika itd. 196 tys przejechane Na co powinienem teraz wymienic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi