Tomeks Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 gość z forum Toyoty kupił sobie A4 3,0TDI,jego opinia o aucie i dwa komentarze nabywca "Opiszę autko później, ale już wiem Red i reszta, że zwrócę się z prośbą o pomoc z nagłośnieniem w Audi - obecnie jest kiepskie.... serrio natomiast silnik 204kM 2 turbiny i tiptronic to REWELACJA PRZEZ DUŻE R!!! no i przez całe trójmiasto przejechalismy na sportowym trybie opisze jak bedę miał chwilkę wszystko wraz z fotkami " komentujący "fajnych masz kolegow ja sie nie zachwyce niestety ani silnikiem bo klekot sie nadaje do Vana a nie osobowki, ani marka, bo swoje zdanie na temat Audi juz wyrazilem nie raz. Niemniej gratuluje zmiany auta, klasa nizej niz Toyota ale w koncu kryzys macie" następny komentujacy "Auto super... jest się czym zachwycać ale niestety Eddie ma rację co do marki. Ten zakup to znak, że już swoje lata masz Diabelek Niedługo kapelusz, chwilę potem drewniana laska i nim się obejrzysz, emerytura"
Flyer Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Co za bzdet... Predzej Avensisa skojarze z kapeluszem
Tomeks Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2009 Co za bzdet... Predzej Avensisa skojarze z kapeluszem ale to jest najlepsze silnik 204kM 2 turbiny
Flyer Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Co za bzdet... Predzej Avensisa skojarze z kapeluszem silnik 204kM 2 turbiny Taa... szkoda, ze nie 300 kuni
GILI Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Może on kupił tego pieca co testowałem jakiś miesiąc temu :polew: Iii co? Gdzie ty się Tomek na forum Toyoty nadajesz? Poczytaj jeszcze trochę ,a całą niedzielę w komrzy będziesz chodził
Tomeks Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2009 Może on kupił tego pieca co testowałem jakiś miesiąc temu :polew: Iii co? Gdzie ty się Tomek na forum Toyoty nadajesz? Poczytaj jeszcze trochę ,a całą niedzielę w komrzy będziesz chodził daj spokój ,dwa dni temu zadałem pytanie dotyczące navi w RAVce,wynik 0 odpowiedzi i 7 wyświetleń :gwizdanie: zajebste forum
Cineksik Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 no to Panowie kiedy na emeryturkę się wybieramy?
jarko Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 no to Panowie kiedy na emeryturkę się wybieramy? Ja jeszcze nie... Zmienie chyba na toyote...
pre_pl Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 "przez przypadek" patrzeliśmy z kolegą na nowe auta z salonu (avensis)... To co proponuje Toyota w silnikach to jest totalna porażka. Jedynie ten Dcat jeszcze coś reprezentuje. Ale benzyny ? 150 ps najmocniejsza... Aaaa... no i ta strona... Toyota dla młodych ludzi w szybkich autach ?
grzes1150 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 To teraz tylko czekać aż w dziale Gadżety Klubowe pojawią się klubowe kapelusze Co za bzdety!!!
spanky Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Co za bzdet... Predzej Avensisa skojarze z kapeluszem silnik 204kM 2 turbiny Taa... szkoda, ze nie 300 kuni http://www.roadlook.pl/technika/auto-shanghai-2007-audi-cross-coupe-quattro-2-0-tdi-cr-150-kw.html http://motoryzacja.interia.pl/samochody/prototypy/news/to-sie-nazywa-diesel,1112647,340 a tu potwierdzenie ze ma byc w 2009 http://www.roadlook.pl/spy/zdjecia-szpiegowskie-szosty-volkswagen-golf-na-scenie.html
michu93 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 taak zaazdroszczą ale tak na poważnie to my się z nich śmiejemy... osobiście toyoty nie chciałbym miec... inne japońce tpu honda accord ta nowa to mi sie bardzo poodba, albo mazda 6 ale toyota...
jarko Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 To teraz tylko czekać aż w dziale Gadrzety Klubowe pojawią się klubowe kapelusze sie pomyśli
Reggi Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jak widze kogoś w Avensis ..to początkujący dyrektor , który obraził się na służbowego opla vectrę ..albo dziaduszek
mirek31071977 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 A to pewnie mówią miłośnicy topowej odmiany"japan bida plastik" Aurisa 1.4, który przy mocy ADP jeździ jakby tych koni miał 2 razy mniej.Wierzcie mi,że tak jak nasze 1.6 to tam tak jeździ ich 126 koni.Mam wątpliwą przyjemnośc użytkowania tego wynalazku w pracy.Co za głupoty gadają.Ale każdy tak pierdzieli co nie lubi Audi i pozostałej niemieckiej czołówki.
kukui Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 A ja powiem tyle ze moze to zafascynowanie marka i zwracam na audi uwage ale coraz wiecej oooo pomyka Wczoraj stalismy na stacji i bez kitu 7 audi pod rzad wyjechało sami bylismy w szoku
slaweq Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jak bys jeżdził np fiatem to bys zwracał uwage na fiaty to normalka, że teraz rzucaja Ci sie w oczy
Yelo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ale fakt jest taki, że jak widzę jakieś fajne Audi, to w 90% kierownik ma 40+ Coś jest w tym, tyle tylko, że w Toyotach to chyba jeszcze niższy jest % młodych właścicieli. Ale określenie, że Audi to klasa niżej niż Toyota mnie zabiło (chyba, że ma na myśli wielkość auta, a zmiana była z Land Cruisera)
Rekomendowane odpowiedzi