was002 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września nie, nie i nie, niestety. Będę jeszcze raz zdejmował do poprawek. Później druga runda. Zrobię kalibrację, a jak nic nie pomoże to będę szukał nowego radaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4xx Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października Cześć wszystkim. Przerabiał ktoś przeróbkę atrap końcówek wydechów w lifcie s-line na „prawdziwe”? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października Godzinę temu, R4xx napisał(a): Cześć wszystkim. Przerabiał ktoś przeróbkę atrap końcówek wydechów w lifcie s-line na „prawdziwe”? Wrzucałem dokładkę S6 i robiłem 4 kominy 👌 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4xx Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października 19 minut temu, Hugo napisał(a): Wrzucałem dokładkę S6 i robiłem 4 kominy 👌 Petarda. 🤤 A jak sprawa ma się w Avancie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października 2 minuty temu, R4xx napisał(a): A jak sprawa ma się w Avancie? Wydaje mi się, że to jeden pies 🐶 Ogarnięty człowiek od wydechów zrobi to bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4xx Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października 5 godzin temu, Hugo napisał(a): Wydaje mi się, że to jeden pies 🐶 Ogarnięty człowiek od wydechów zrobi to bez problemu. Bardziej teraz miałem na myśli dokładkę 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października 31 minut temu, R4xx napisał(a): Bardziej teraz miałem na myśli dokładkę 🤪 A to czymś się różni? Nie przypominam sobie 🧐 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4xx Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października (edytowane) 1 godzinę temu, Hugo napisał(a): A to czymś się różni? Nie przypominam sobie 🧐 Dobrze wiedzieć 😇 masz może nr tej dokładki? co za końcówki masz tam wpasowane? 🤪 Edytowane 1 Października przez R4xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października W dniu 1.10.2024 o 10:24, Hugo napisał(a): Wrzucałem dokładkę S6 i robiłem 4 kominy 👌 Lotkę masz ori S6, czy jakiś fake? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Siemanko, mam pytanie odnośnie pracy s-trona w trybie S. Nie zauważyłem wcześniej, ale od jakiegoś czasu mam wrażenie, że jakoś inaczej mi redukuje z 3 na 2. Oczywiście czuć zejście z biegu, ale bez szarpnięcia, takie tylko lekkie przyhamowanie i jakby słychać takie " klikniecie". I czego nie zauważyłem wcześniej jest jakby przygazowanie, które na wyższych biegach nie występuje. Czy tj normalne zjawisko, którego nie zaobserwowałem wcześniej, czy coś się zaczyna dziać? w trybie D tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert739 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października U mnie nie ma takiego zjawiska, wszystko chodzi jak należy zważywszy, że niedawno wymienione jest sprzęgło, regeneracja mechatroniki, wymiana oleju i filtrów w skrzyni. Może adaptacja skrzyni coś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października 5 godzin temu, grzes283 napisał(a): Lotkę masz ori S6, czy jakiś fake? Z eBaya wybrałem taką delikatną 😁 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października 1 godzinę temu, robert739 napisał(a): U mnie nie ma takiego zjawiska, wszystko chodzi jak należy zważywszy, że niedawno wymienione jest sprzęgło, regeneracja mechatroniki, wymiana oleju i filtrów w skrzyni. Może adaptacja skrzyni coś pomoże Właśnie mi się też wydaje, że nie powinno być żadnych przygazówek. Adaptacja była robiona po wymianie olejów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października W avancie miałem tak, zderzak i dyfuzor S6 + 4x90mm koncówki. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz36 Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października W dniu 3.10.2024 o 11:59, robert739 napisał(a): regeneracja mechatroniki, wymiana oleju i filtrów w skrzyni. Jeśli to nie tajemnica , to ile kosztowała taka regeneracja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert739 Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października Sumarycznie ok 4200 zł wszystko ori VW Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin0209 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Cześć Pacjent A6 C7 2011 Otóż chce założyć dynamiczne kierunkowskazy w lusterku, bo mam błąd żarówki (ori się spalił). Zamówiłem od naszych kolegów z Azji, paczka przyszła i chce je zamontować, ale przez inne ułożenie gniazda, gdzie wtyczka musi wejść, nie mogę złożyć lusterka. Tutaj, jak wygląda gniazdo zamiennik: A tutaj moje ori (zdjęcie z neta): Przerabiał to ktoś jakoś? Gniazda są skierowane w inne strony. Nie wiem czy tylko modele z 2011 mają inne gniazda, bo pełno jest tych nie moich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października Być może kupiłeś nie pod te lusterka co trzeba. Jak u siebie zakładałem i chłopakom w kilku innych to mi wszystko pasowało tak jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin0209 Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października 6 godzin temu, KoJ@K napisał(a): Być może kupiłeś nie pod te lusterka co trzeba. Jak u siebie zakładałem i chłopakom w kilku innych to mi wszystko pasowało tak jak trzeba. Nie ma szans, bo wszystkie aukcje mają inny kierunek wtyczki niż ja w swoim kierunku... Macie jakieś pomysły jak to można ogarnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października Zapytałem w innym miejscu ale nie ma specjalnie odzewu ... sprawa dotyczy sportowego dyfra w C7, tu pytanko, czy jego obecność lub brak jakoś szczególnie zmienia charakter prowadzenia auta, tu chyba Cuber miałby największe doświadczenie 😉 Może ktoś zna oznaczenie/kod wyposażenia dla sportowego dyferencjału? Jeśli już jesteśmy przy sportowym dyfrze tylnej osi, czy w Allroad też występował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi