wesz82 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 14 godzin temu, PiterA4 napisał: zjebałes mi humor hahah ? Oj cos czuje ze duzo osob by moglo tak napisac
black4 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Witaj, Gratulacje projektu! Jedna z najładniejszych B5 na forum. Wycyzelowana w detalach. Btw. Gdzie modziłeś kierkę? Fajnie, że zrobiłeś "clean look" bez żadnych oznaczeń na klapie. Osobiście czerwień zestawiłbym jednak z pakietem czerń Pozdrawiam
cinkers Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Fajne autko Podziwiam za ogrom pracy i pieniędzy włożony w projekt.
Brzeziak Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Ja bym się pokusił o jakiś znaczek z pierścieniami na klapę bo tak trochę "łyso" ?
Duds Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2018 3 godziny temu, black4 napisał: Witaj, Gratulacje projektu! Jedna z najładniejszych B5 na forum. Wycyzelowana w detalach. Btw. Gdzie modziłeś kierkę? Fajnie, że zrobiłeś "clean look" bez żadnych oznaczeń na klapie. Osobiście czerwień zestawiłbym jednak z pakietem czerń Pozdrawiam Autoleder Szydłowiec Dzięki wszystkim za dobre słowo Jednak wszystko zostaje tak jak jest, co do planów to na ten rok dokończenie 165mm głośników przód, cały zawias tył i komora silnika (osłony vr5)
MARCIN607 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 wy..je.....ba..... ten sedanik!!!! Nie znalazł s4 to se zrobił
BlackHazelAudi Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Do tego kolorku brakuje tylko USA LAMPY tył ?
Niewidzialny Opublikowano 27 Września 2018 Opublikowano 27 Września 2018 Pełen szacunek! piękna robota, śliczne auto ? Gratulacje i powodzenia w dalszych modyfikacjach ?
areckzur Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 Nie mija się z celem jak robi się coś dla siebie i to jeszcze w tak konkretny sposób. Ogrom pracy to i autko petarda
Duds Opublikowano 15 Października 2018 Autor Opublikowano 15 Października 2018 dzięki wszystkim Miałem małą przerwę, bo niestety przebywałem w szpitalu, ale powoli coś tam działam dalej Ogarnięta komora (wpadła osłona vr5, jeszcze Y pójdzie w połysk), zakupiony komplet poliuretanów na tył, skończone nagłośnienie, niebawem wrzucę jakieś fotki ?
Kowi87 Opublikowano 15 Października 2018 Opublikowano 15 Października 2018 13 minut temu, Duds napisał: dzięki wszystkim Miałem małą przerwę, bo niestety przebywałem w szpitalu, ale powoli coś tam działam dalej Ogarnięta komora (wpadła osłona vr5, jeszcze Y pójdzie w połysk), zakupiony komplet poliuretanów na tył, skończone nagłośnienie, niebawem wrzucę jakieś fotki ? cos tam złozył za granie?
Duds Opublikowano 16 Października 2018 Autor Opublikowano 16 Października 2018 10 godzin temu, Kowi87 napisał: cos tam złozył za granie? Przód audio system M130EVO + wygłuszenie (co zrobiło uważam największą robotę, na blachę bitumiczna i na boczek włókno szklane z żywicą + bitumiczna + ori pianka), ale z czasem wpadną 165mm wysunięte przed boczek, wzmacniacz phase rs4, sub helix p12 precision w BR, stacja już była pioneer avh-x5700dab
Marek24 Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 2 godziny temu, Duds napisał: Przód audio system M130EVO + wygłuszenie (co zrobiło uważam największą robotę, na blachę bitumiczna i na boczek włókno szklane z żywicą + bitumiczna + ori pianka), ale z czasem wpadną 165mm wysunięte przed boczek, wzmacniacz phase rs4, sub helix p12 precision w BR, stacja już była pioneer avh-x5700dab Audio system to klasa sama w sobie we Wrocku gość mi prezentację robił są one przepaść i cała reszta dopiero
Duds Opublikowano 17 Października 2018 Autor Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) W dniu 16.10.2018 o 11:06, Marek24 napisał: Audio system to klasa sama w sobie we Wrocku gość mi prezentację robił są one przepaść i cała reszta dopiero pewnie hornhagen, akurat od niego brałem, bo mam na miejscu Przyjemnie grają, choć 130mm w drzwiach b5 to nie jest szczyt moich marzeń Niemniej jednak narzekać nie mogę, gra to przyjemnie, bo zrobione jest zgodnie ze sztuką. Edytowane 17 Października 2018 przez Duds
Rekomendowane odpowiedzi