turdzi Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) Po miesiącach oczekiwania wedle zasady "go big or go home" poszedlem po bandzie i dziś zamówiłem nowe RS4. Więcej info jak dojdę do siebie ? Dorzucilem pełna listę wyposażenia. UPDATE jeszcze nie odebrany ale juz widziany Edytowane 12 Lutego 2018 przez turdzi 2
Kosmita Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Wreszcie Graty i jak przyjdzie pochwal się koniecznie Pierwsze RS4 B9 na forum.
turdzi Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 Teraz, Kosmita napisał: Wreszcie Graty i jak przyjdzie pochwal się koniecznie Pierwsze RS4 B9 na forum. Pierwsze w NO otworzyli książki dziś o 12.00 moje poszło 12.01
Kosmita Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Teraz, turdzi napisał: Pierwsze w NO otworzyli książki dziś o 12.00 moje poszło 12.01 ale naczekałeś się trochę. No nic, teraz najgorszy okres oczekiwania ale jak przyjdzie to pierwsze dwie noce będą w aucie
turdzi Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 Uff jestem bez auta od sierpnia jak muszę biorę albo służbowe albo fiesta żony a teraz jeszcze 3 miesiące no ale idzie już z górki Myślę że w tym aucie to będzie miesiąc
Kosmita Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) 4 minuty temu, turdzi napisał: Uff jestem bez auta od sierpnia jak muszę biorę albo służbowe albo fiesta żony a teraz jeszcze 3 miesiące no ale idzie już z górki Myślę że w tym aucie to będzie miesiąc no tak. Tym bardziej oczekiwanie jest mordęgą. Dobrze, że Avant - można spać wygodnie EDIT: a u nas właśnie też wrzucili konfigurator RS-y na stronę Idę się pobawić Edytowane 6 Listopada 2017 przez Kosmita
Kooga Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) Graty Nawet nie pytam o cene Edytowane 6 Listopada 2017 przez Kooga
soczi Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 26 minut temu, Kooga napisał: Graty Nawet nie pytam o cene Też nie pytam I też gratuluję pierwszej RS4 B9
DaveLove Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Gratulację . Będziesz miał okazje trochę się pobawić, bo wiesz.. "The winter is coming"
Ogi Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Piękna, na zdjęciu konfiguracji wygląda jak milion dolców
TomekTdi Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Super, zapewne nie możesz się doczekać odbioru. Długi czas realizacji ? Wrzuca fotki jak tylko odbierzesz
turdzi Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 No mało powiedziane zwłaszcza że jestem bez auta od sierpnia a teraz jeszcze 3 miechy czekania no ale już bliżej niż dalej.
turdzi Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 Dorzucilem listę wyposażenia ale widze ze nie ma pakietu Dynamic ktory oczywiscie zamówiłem
zwierzakfm Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Dobre bydlę tylko dlaczego białe? Twój wybór, tak czy inaczej gratki. 3 miechy szybko zlecą, ja swoje powinienem dostać w przyszłym tygodniu
turdzi Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) Bedzie pan zadowolony S4 to bardzo fajny sleeper juz nawet miałem prawie zamówione ale sie rozmyslilem A dlaczego biały , ano z powodów praktycznych po trzech czarnych pod rząd nie mam juz siły patrzeć na rysy zresta to auto z tymi detalami musi byc w jasnym oborze inaczej połowa ich gminie.Rozważałem jeszcze Nardo Gray ale to taki troche sezonowy kolor.Dzis modny jutro juz nie a biały to zawsze biały do tego bedzie folia na przod wiec tym bardziej pasuje bo mniej bedzie widac. Edytowane 6 Listopada 2017 przez turdzi 1
mlody020 Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 26 minut temu, turdzi napisał: Bedzie pan zadowolony S4 to bardzo fajny sleeper juz nawet miałem prawie zamówione ale sie rozmyslilem A dlaczego biały , ano z powodów praktycznych po trzech czarnych pod rząd nie mam juz siły patrzeć na rysy zresta to auto z tymi detalami musi byc w jasnym oborze inaczej połowa ich gminie.Rozważałem jeszcze Nardo Gray ale to taki troche sezonowy kolor.Dzis modny jutro juz nie a biały to zawsze biały do tego bedzie folia na przod wiec tym bardziej pasuje bo mniej bedzie widac. Eeee tamm wybrzydzacie panowie . . . Kurde, który RS nie robi roboty. . . Nie ma co się tłumaczyć z koloru, ma się podobać właścicielowi Auto fest. . . i nie ma co tam rozkminiać. Powodzenia w modach . . . heheh
Gibons Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Tutaj można chyba tylko zmodzić dywaniki na zime haha. Chyba że zaszalejesz i felge zmienisz hehe graty fury oby szybko czas zleciał do odbioru
LukiKRK Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Gratulacje. Fura kox !Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka
turdzi Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 Dziex no tak felgi sa faktycznie takie sobie ale i tak lepsze niż w RS5 ale w praktyce to najtańszy opcja na 20 cali z przyzwoitą opona.Cokowiek by się nie brało nawet z OEM używek z allegro i nowa opona wyjdzie drożej. Po czasie te felgi jakoś przemówił do mnie i nawet zaczęły mi się podobać. Myślę że na żywą będzie jeszcze lepiej zresztą jak z samym autem już w sztucznym świetle we Frankfurcie wygląda mega więc na żywca będzie pewnie miód malina. Jakieś tam ustrzelone w Monachium..... 1
Rekomendowane odpowiedzi