akjam Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Siema koledzy! Mam pewien problem z sprzedając z allegro, który mieszka w Olsztynie i może będę ptrzebował pomocy od Was bo nie mogę się z kolesiem dogadać. Wpłaciłem zaliczkę a wysyłki nie mam ponad tydzień. Powiem mu telefonicznie, że znajomy z Olsztyna zadzwni i ewentualnie odbierze przesyłkę to może wtedy się koleś ogarnie. Pomożecie?
kwiatko Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Adek, jak było w Ornecie? next time daj znać jak będziesz się wybierał na upalanie!
adrianus Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 siema, było tak: następnym razem dam znać! czekam na zamarznięcie jeziora!!
mayhem Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 siemka chopoki !! :) dawno mnie nie bylo.. o_0 eeeejjj.. kto umi bonczki krencic? i mnie naumni tyz? :D jakas ustawka mala na jutro?
kwiatko Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 fajna ta subaryna stara ale daje rade. Adek Twoja mina bezzcenna:)
adrianus Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 nie taka stara ta impreza 2000rok i troche podłubana; zawieszenie od sti, wydech rm motors 3 cale, obspawana buda, maska i zderzak laminat,w srodku flock i turbo na chyba 1,2bara:) za***rdala jak szatan, po godzinie jazdy myslalem ze sie porzygam
mayhem Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 wyglada fajno.. tez bym sie podlapal
OficeR Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witam. Pytanie mam. Chce sprawdzić dokładnie autko przed kupnem. Co powiecie o ASO Audi w Olsztynie na Rataja 15? Warto tam zajeżdżać czy szkoda km?
Zaleczeq Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Siema koledzy!Mam pewien problem z sprzedając z allegro, który mieszka w Olsztynie i może będę ptrzebował pomocy od Was bo nie mogę się z kolesiem dogadać. Wpłaciłem zaliczkę a wysyłki nie mam ponad tydzień. Powiem mu telefonicznie, że znajomy z Olsztyna zadzwni i ewentualnie odbierze przesyłkę to może wtedy się koleś ogarnie. Pomożecie? No powiedz tak to moze syt sie szybko wyjasni a jak nie to pisz kto to taki to go znajdziemy :naughty:
mayhem Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 e, to nikt nie pokreci ze mna? czyzby w tym czasie sie wszyscy zdazyli ustatkowac? ;D
Zaleczeq Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 e, to nikt nie pokreci ze mna? czyzby w tym czasie sie wszyscy zdazyli ustatkowac? ;D ja sie ustatkuje moze po 30 stce
mayhem Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 e, to nikt nie pokreci ze mna? czyzby w tym czasie sie wszyscy zdazyli ustatkowac? ;D ja sie ustatkuje moze po 30 stce nom.. chyba tej drugiej
jaccov6 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 to jak jutro orneta?? Brak odzewu wiec ....bania:wink: niedziela spot? ..co ja się pytam:facepalm:
mayhem Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 orneta.. jakby sie zebralo tycio luda to czemu niet?
Skrzypek Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 Nie wiem jak wy uważacie ale moim zdaniem dobrze by było spiknąć się w końcu na jakiegoś spocika. Proponuje przyszłą niedzielę. Termin podwieszony:decayed:
jaccov6 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 ktoś może chętny na moje 18-tki,opony 225/40 po przebiegu 2000km
Rekomendowane odpowiedzi