adrianus Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 dobra! i ja sie na spota w niedziele pisze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 nie wiem czy tam rade podjechać bo nie wiem czy będę w olsztynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 nie wiem czy tam rade podjechać bo nie wiem czy będę w olsztynie nie pier**l masz byc oblukamy te dwa i poł ti di aj ---------- Post dopisany 21-02-2014 at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany 19-02-2014 at 22:31 ---------- Kormorany tez robia spota w ta niedziele o 15 na Rusi:decayed: ---------- Post dopisany at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany at 13:27 ---------- btw ma ktos nr do arko ??? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 jeszcze trochę to uwieże że spot się odbędzie :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 jak się uda to i ja wpadnę na spota!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 uda sie mam limit na sobote 4 piwa Mam wam coś bardzo ważnego do powiedzenia :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Hahhaa bedziw dobrze. A na spota faktycznie umowmy sie na 15 tak jak kormorany. po oboedzie a jesCze jasno:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 proponuje na 14:00 będzie więcej miejsca a kormorany jak dojada to beda kombinowac:wink: uwazajcie co kupujecie:grin: Łowcy kitu - czyli jaką rzeźbę robi się w Polsce - Adrenaline Motorsport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitas Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 To jak? 14 cz 15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 14 zajmiemy lepsze miejscowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano04 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 A jak Kormorany będą 13.50 ? Zjedźmy się razem im więcej autek tym lepiej a jak miejsca będzie mało to panienki się popędzi. He he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 nie beda 13.50 damy rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 kto mi policzy obciążenia dla dachu płaskiego?? albo ma kogoś kto posiada projekt budynku z stropodachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 dobra to o 14 na rusi :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Skrzypek chyba parkingi pomyliles. .Mod a na spoty nie przyjeżdża zaraz degradacja cie czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Skrzypek chyba parkingi pomyliles. .Mod a na spoty nie przyjeżdża zaraz degradacja cie czeka zaraz ban poleci:tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Panowie dajcie jakies foto ze spotkania . pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Banuj puki mozesz hahah..fotek niema bo dziewczyn nie było sitas o tej miejscówce mówiłem na audiki, wszytko używane do 3 la od A1 do Q7t:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 :decayed: na spocie byli 1.Zaleczeq 2.Adrianus 3.Jaccov6 4.sitas + cholpaki z kormorana :decayed: takze bany poleca kolorki tez :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitas Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Siemanko. Dzieki za wczorajszego spociszona. Miło było was poznać. Mam nadzieje ze na następnym bedzie lepsza frekwencja... Hihihi... A co do tej miejscówki to ... Hymmm... Mniam mniam... Cos fajnego na pewno by znalazł... Choć tak jak patrze to nie wiem czy tam gdzies "moja" na zdjeciu nie stoi... ? Jeszcze raz dzieki... No i co... Jesteśmy w kontakcie... ? Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi