slepy Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 ja bede robił LEDy to bede chciał zeby było biało jak w niebie tylko najgorzej jak mi coś tam się przepali albo ja coś zjaram zrób cabrio bedzie biało jak w niebie :polew: Ja bym na Twoim miejscu Józek sobie dwie jarzeniówki przez środek puścił Takie o:
jozek726 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 ja bede robił LEDy to bede chciał zeby było biało jak w niebie tylko najgorzej jak mi coś tam się przepali albo ja coś zjaram zrób cabrio bedzie biało jak w niebie :polew: Ja bym na Twoim miejscu Józek sobie dwie jarzeniówki przez środek puścił Takie o: też nie gupi pomyśł ale wole ultrafiolet to jest dopiero jazda
Prezes85 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Ja tez będę wymianial oświetlenie kabiny na białe ledy a bagażnik podświetlam na czerwono,jak skoncze wrzucę fotki
Madoń Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja tez będę wymianial oświetlenie kabiny na białe ledy a bagażnik podświetlam na czerwono,jak skoncze wrzucę fotki a po co bagaznik na czerwono jesli mozna wiedziec
jozek726 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja tez będę wymianial oświetlenie kabiny na białe ledy a bagażnik podświetlam na czerwono,jak skoncze wrzucę fotki a po co bagaznik na czerwono jesli mozna wiedziec zeby było jak w burdelu?? :polew:
Madoń Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 zeby było jak w burdelu?? :polew: eee nie no jeśli tak to ja bardzo przepraszam heh czekam na zaproszenie w razie w :>
marek123_ms Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Odswieze troszke temat Czy wykaz zarowek zamieszczony w poscie nr1 jest dobry do avanta z 98 r (przedlift)??? Najlepiej by bylo gdyby ktos wpisal caly wykaz zarowek led (rodzaj + ilosc) do Avanta z 98r (oswietlenie nog,kabina przod i tyl, bagaznik oraz schowek).Wszystko do zmiany oswietlenia na bialy led Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc.
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 Odswieze troszke temat Czy wykaz zarowek zamieszczony w poscie nr1 jest dobry do avanta z 98 r (przedlift)??? Najlepiej by bylo gdyby ktos wpisal caly wykaz zarowek led (rodzaj + ilosc) do Avanta z 98r (oswietlenie nog,kabina przod i tyl, bagaznik oraz schowek).Wszystko do zmiany oswietlenia na bialy led Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. Do 98 to nie jest, bo tam masz inne jeszcze lampki
slepy Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Odswieze troszke temat Czy wykaz zarowek zamieszczony w poscie nr1 jest dobry do avanta z 98 r (przedlift)??? Najlepiej by bylo gdyby ktos wpisal caly wykaz zarowek led (rodzaj + ilosc) do Avanta z 98r (oswietlenie nog,kabina przod i tyl, bagaznik oraz schowek).Wszystko do zmiany oswietlenia na bialy led Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. Pisałem to już kilka, razy, weźcie wyciągnijcie sobie wszystkie żarówki z auta, idzcie do elektronicznego i wam dobiorą odpowiednie , ile to jest roboty 5min :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 Odswieze troszke temat Czy wykaz zarowek zamieszczony w poscie nr1 jest dobry do avanta z 98 r (przedlift)??? Najlepiej by bylo gdyby ktos wpisal caly wykaz zarowek led (rodzaj + ilosc) do Avanta z 98r (oswietlenie nog,kabina przod i tyl, bagaznik oraz schowek).Wszystko do zmiany oswietlenia na bialy led Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. Pisałem to już kilka, razy, weźcie wyciągnijcie sobie wszystkie żarówki z auta, idzcie do elektronicznego i wam dobiorą odpowiednie , ile to jest roboty 5min :gwizdanie: A jak juz dobiorą to niech kolega umiesci co potrzeba to wyedytuje cytat w pierwszym poscie dla potomnych
marek123_ms Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Dzieki panowie za prosta i jakze madra rade Gdy juz wszystko zalatwie to opisze tutaj a kowi zalatwi reszte
slepy Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Odswieze troszke temat Czy wykaz zarowek zamieszczony w poscie nr1 jest dobry do avanta z 98 r (przedlift)??? Najlepiej by bylo gdyby ktos wpisal caly wykaz zarowek led (rodzaj + ilosc) do Avanta z 98r (oswietlenie nog,kabina przod i tyl, bagaznik oraz schowek).Wszystko do zmiany oswietlenia na bialy led Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. no właśnie, nie ma sie co bac, a ludzie czakają aż im gotowe pod nos się poda :gwizdanie: Pisałem to już kilka, razy, weźcie wyciągnijcie sobie wszystkie żarówki z auta, idzcie do elektronicznego i wam dobiorą odpowiednie , ile to jest roboty 5min :gwizdanie: A jak juz dobiorą to niech kolega umiesci co potrzeba to wyedytuje cytat w pierwszym poscie dla potomnych
marek123_ms Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 No slepy nie uruchamiaj sie tak o ta prosbe o gotowca
slepy Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 No slepy nie uruchamiaj sie tak o ta prosbe o gotowca spoko, to nie było do ciebie, tylko do ogółu, przecież wyciągnąć żarówki to nie jest jakaś mega cięzka sprawa, ja to robiłem pod sklepem, i w 1ominut miałem już diodowe a pozatym chill
Rafal_ Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 też będę strugał ten temat u siebie ale jak wyliczyłem to żarówki wychodzą ok. stówy a nie liczyłem jeszcze podświetlania nóg - bo póki co nie ma Wy też tyle płaciliście?
marek123_ms Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 No to trudno ja jutro bede wiedzial mniej wiecej cene calego pakietu wiec dam znac.
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 No to trudno ja jutro bede wiedzial mniej wiecej cene calego pakietu wiec dam znac. jakiego pakietu to istnieje jakiś pakiet??
Rafal_ Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 No to trudno ja jutro bede wiedzial mniej wiecej cene calego pakietu wiec dam znac. jakiego pakietu to istnieje jakiś pakiet?? pewnie chodziło koledze o cenę wszystkich żarówek w oświetleniu
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 No to trudno ja jutro bede wiedzial mniej wiecej cene calego pakietu wiec dam znac. jakiego pakietu to istnieje jakiś pakiet?? pewnie chodziło koledze o cenę wszystkich żarówek w oświetleniu a no chyba ze tak ja u siebie wyrezałem wszystko na zimny biały + dodatkowe oświetlenie w bagażniku muszę sie zebrać i jakieś foto zrobić :decayed:
marek123_ms Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 mi chodzi o to samo co ma goral wrzuc tutaj nawet jakies foto
Rekomendowane odpowiedzi