Kowi87 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 Kowi ty zboczeńcu.... do czego cie to pobudza ?? do roboty :polew: A tak powaznie dobranie dobrych ledów do oswietlenia bije na głowe żółte ciemne oświetlnie :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Kowi ty zboczeńcu.... do czego cie to pobudza ?? do roboty :polew: A tak powaznie dobranie dobrych ledów do oswietlenia bije na głowe żółte ciemne oświetlnie :gwizdanie: wreszcie ktoś mówi z głową
marcin248 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Kowi ty zboczeńcu.... do czego cie to pobudza ?? do roboty :polew: A tak powaznie dobranie dobrych ledów do oswietlenia bije na głowe żółte ciemne oświetlnie :gwizdanie: wreszcie ktoś mówi z głową Popieram
laguna Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 ktoś kojarzy może gdzie dostać takie małe moduły led np 2 diody x 8 - czyli taki prostokąt?
Kowi87 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 ktoś kojarzy może gdzie dostać takie małe moduły led np 2 diody x 8 - czyli taki prostokąt? na alegro masz wszystko, hasło moduł LED
slepy Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 ja też mam zimny biały i jest fpytkę, chociaż ciepły też mi chodził po głowie, montuje takie w kuchniach i jest całkiem wporzo
Arek956 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Panowie wujek zobaczył w mojej A4 ledowe oświetlenie wnętrza i postanowił to zrobić u siebie. Przesłał mi dzisiaj linka: http://allegro.pl/panel-modul-led-24-smd-t10-w5w-ba9s-t4w-c5w-c10w-i1941944125.html niby jest tam przejściówka na C10W. Ale czy do poliftowej lampki taki moduł się zmieści? Nie wiem co mu powiedzieć bo u siebie nie mam modułu led tylko zwykłą żarówkę ledową 42mm. I jak taki moduł się sprawuje? Z góry dzięki za wszystkie komentarze.Wydaje mi się że powinien to upchać ale nie chciałbym zrobić go w c**ja żeby potem nie miał do mnie pretensji itp.
Arek956 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 chyba sie nie zmieści Dzięki, powiem mu żeby kupił zwykłą ledową 42mm taką jak mam u siebie
Kowi87 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 tak bedzie najlepiej, zeby tam wożył taki moduł bedzie musiał odbłysnik przerobić, zwykła rurkowa tez da rade
Arturoo Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Tak jak pisał Kowi87 modół jest za duży ,kiedyś na jakimś forum znalazłem opis kogoś kto to rezał i nie było to na zasadzie p&p . Modół świeci zupełnie inaczej ale też potrzebuje troszkę więcej miejsca w lampce.
Kowi87 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 Można wszystko, ale bez rezania sie nie obejdzie Uploaded with ImageShack.us Wywalone całe odbłysniki
LU_Angel Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 to Ci walnie tak światłem, prawie jak na Policji podczas przesłuchania... hehe, ale efekt dobry
PARAF Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 pionierzy stylu LED! Trochę OT, ale co tam: A ja będę rezał to co na filmie PO 1:30
Kowi87 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 Troche nie ten wątek co do lamp :gwizdanie: nie wiem jak ty chcesz to wyrezać i nie wiem co to ma dać, chyba tylko postojówke za soczewke musisz przenieść i kupić czerwonego leda, ale tyle w tym uroku co w laminatach do A4 EOT
PARAF Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Troche nie ten wątek co do lamp przecież pisałem, że będzie OT chyba tylko postojówke za soczewke musisz przenieść i kupić czerwonego leda finalny efekt ma być nieco inny niż postojówka za soczewką... ale ty "rozum" tego nie czujesz, bo nie jeździsz czarulą [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 15:11_________________________________________________ Czołem tiunerzy chcecie poprawić (jeszcze bardziej) oświetlenie swoich kokpitów...? polecam wymianę rezystora (na "mniejszy"/"słabszy") przy dwóch ledach ledzikach zaraz za lusterkiem efekt - silniejsze światło - ciekawsze oświetlenie okolic radia i gały biegów (półeczki na drobiazgi/popielniczki/ręcznego) w moim B5 z 2000 ori rezystor miał ~ 2,2 - 2,4 kOhm - wymianiłem na coś w okolicy 1 kOhm różnica nieznaczna - aczkolwiek zadowalająca
Góral.tz Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 ja rezystor już dawno wywaliłem i przy okazji wyrezałem ambiente w lampce z tyłu
pastaldo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 o jakie oświetlenie kokpitu chodzi i i gdzie ten rezystor?
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 o jakie oświetlenie kokpitu chodzi i i gdzie ten rezystor? ambiente, u ciebie tego nie było
Rekomendowane odpowiedzi