dayd_4 Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 48 minut temu, george napisał: Dwie rzeczy rzuciły mi się w oczy.. płaski przebieg momentu w serii i fajny przebieg mocy, zwłaszcza stała wartość w górnym zakresie mocy. To źle czy dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Hey, Im bardziej płaski przebieg momentu w jak najszerszym zakresie obrotów tym lepiej. Duży przyrost momentu Gregor zdołał uzyskać w sporym zakresie obrotów: +91 nm! Bardzo ładnie wartości wyciągnięte w końcówce zakresu obrotów. Musi fajnie jeździć. Btw. Nawet masa na wykresie podana 1760 kg. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Jeździłem, tydzień temu zrobiłem kilkanaście kilometrów i mogę powiedzieć ze jestem mile zaskoczony tym jak sie teraz Bex zachowuje. Bardziej elastyczny, jak się mu przed wyprzedzaniem zredukuje do 3 tys to ładnie się napełnia i przy wciśnięciu gazu dużo fajniej odchodzi. Góra też się poprawiła bo wcześniej wbrew temu co widać na wykresie była słaba, auto w pewnym momencie zamieralo i było jednostajnie. Pieniądz z pewnością dobrze ulokowany 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 3 godziny temu, dayd_4 napisał: To źle czy dobrze? Jest fajnie, bo przy 3 k rpm masz już maksymalny moment, więc łatwo rozbujać auto, a potem narasta moc i trzyma się przy stałej wartości. Dobra robota @gregor10 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 jestem bardzo zadowolony z tego jak jeździ. Pytanie: Co dalej Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randor Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Ważyłeś może auto w obecnej konfiguracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez90 Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 8 godzin temu, dayd_4 napisał: Pytanie: Co dalej Odpowiedz: k04-064, bo nic innego nie jest godne bexa z takim wyglądem jak Twój (oczywiście jeśli mowa o mocy). W kwestiach wizualnych i wyposażenia to sam nie wiem, może fotele recaro:-)? Ogólnie jest super, gratulacje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venovsky Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 8 godzin temu, dayd_4 napisał: jestem bardzo zadowolony z tego jak jeździ. Pytanie: Co dalej Pozdrawiam! Kuj żelazo póki gorące. I póki żona Cię z domu jeszcze nie wyrzuciła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosinski83 Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 11 godzin temu, dayd_4 napisał: jestem bardzo zadowolony z tego jak jeździ. Pytanie: Co dalej Pozdrawiam! jak to co... proste.... K04 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 6 godzin temu, Venovsky napisał: Kuj żelazo póki gorące. I póki żona Cię z domu jeszcze nie wyrzuciła Żeby żona mnie nie wyrzuciła z domu, też kupiłem jej czarne Na chwilę będę miał ciszę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez90 Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Ładny. Jaki silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 2 minuty temu, bartez90 napisał: Ładny. Jaki silnik? 1.4 TFSI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Gratulacje , Idealne autko dla kobiety ? DayD_4 to 120 czy 150 ps ? Jak się jeździ ? Pozdrawiam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) 6 godzin temu, black4 napisał: Gratulacje , Idealne autko dla kobiety ? DayD_4 to 120 czy 150 ps ? Jak się jeździ ? Pozdrawiam ? 125KM . Nie wiem, ja w to nie wsiadam Edytowane 20 Listopada 2019 przez dayd_4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 W dniu 19.11.2019 o 18:14, black4 napisał: Gratulacje , Idealne autko dla kobiety ? DayD_4 to 120 czy 150 ps ? Jak się jeździ ? Pozdrawiam ? Powiem Ci @black4, że po kilku tygodniach jeżdżenia furką przez żonę, zaobserwowałem, że nie możesz być pewny jednej rzeczy w TFSI... ... Stanu oleju Zrobiłem dziś plukanke środkiem Liqui Moly, po czym plukankę nowym olejem 5W30 castrol Po czym zalałem Liqui Moly 5W40 High Tech Zobaczymy co będzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Dayd_4 Niby na branie oleju cierpiały EA888 przedliftowe ale jak widać zdarza się i w nowszych TFSI. Dawaj znać czy na tym LM jest tak samo, Pozdrawiam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosinski83 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Strupa kupiłeś i tyle Kilka dni temu pykło mi 2500km od zmiany i ani 1 piksela nie ubyło na miarce MMI Przed zmianą oleju płukanka millers i olej MILLERS EE LONGLIFE NANODRIVE 5W30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 A tak wracając do tematu głównego wątku, co myślicie, żeby wyjąć sprawne turbo i sprzedać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Dayd_4 Raczej mało opłacalna zabawa. Ile dziś się za takie K03S weźmie ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi