Shade Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 nie miałem ;-) dzięki za info :-* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk1977 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 witam mam pytanko w temacie siedzeń, mam do kupienia za grosze pape krem ale z passata b5 kombi z 98 roku czy to podejdzie do mojej a4 sedan z 1996 roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryta Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 czy ktoś mi powie czy fotele przednie z audi tt podejdą do a4 b5 polifta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 ja też szukam ładnych grzanych kubełków z tym, że ja mam niedzieloną tylną kanapę i ciężko o taki zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurpiu Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 A fotele przednie od B6 podejda do B5?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeszczu Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Mam pytanie odnośnie możliwości zamontowania foteli i kanapy z sedana rocznik 1997 w kombi z 1996. Zastanawiam się głównie nad tym czy w przypadku kanapy będę miał możliwość zamocowania rolety bagażnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel_majki Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 W B5 mocowania rolety są w boczkach bagażnika i oparcie nie ma tu nic do rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeszczu Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Racja! dzięki za odpowiedź! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tchorzo Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 może ktoś przerabiał temat foteli z II lifta do I lifta (2000-1997) w sedanie. Mam do kupienia taki komplet tylko czy to pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 U mnie taki sprzęt teraz siedzi czyli II lift włożony do I liftu i jeśli chodzi o montaż foteli przednich to wystarczy przełożyć natomiast jeśli chodzi o kostki od airbagów to trzeba przerobić, kanapa tył niedzielona (w moim przypadku miałem niedzieloną) pasuje plug&play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutas Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 A mi się udało upolować sportowe półkubełkowe fotele "prawie Recaro" w eleganckim granatowym grubym welurze za 215 zł (nie przepadam za skórzanymi fotalami). Nie posiadają żadnych dziur, przetarć, bardzo ładny stan. Sprzedający miał jednak wymóg żeby odebrać je osobiście - więc musiałem jechać 500 km w jedną stronę. Myślę jednak że było warto Tylną kanapę w identycznym wykończeniu miałem "na wyposażeniu", więc teraz jest komplet http://allegro.pl/fotele-audi-a4-b5-welurowe-polkubelkowe-recaro-i1684948210.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesu3 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 witam Panowie czy http://allegro.pl/show_item.php?item=1714975420&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. idzie wstawić do przedlifta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 To jest z B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel_majki Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 W dodatku jakimiś domowymi sposobami prane, mógł chociaż zrobić zdjęcia po wyschnięciu, a nie takie łaciate fotografuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 witam Panowie czy http://allegro.pl/show_item.php?item=1714975420&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. idzie wstawić do przedlifta ? To jest z B6 W dodatku jakimiś domowymi sposobami prane, mógł chociaż zrobić zdjęcia po wyschnięciu, a nie takie łaciate fotografuje reasumując nie wstawisz ich do B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel_majki Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 reasumując nie wstawisz ich do B5 Jakby się bardzo uparł to wstawi, ja ostatnio zamontowałem kubełki z a4 do vw t4, jeden z najlepszych moich pomysłów W każdym razie bezinwazyjnie fotele z b6 nie podchodzą do b5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 reasumując nie wstawisz ich do B5 Jakby się bardzo uparł to wstawi, ja ostatnio zamontowałem kubełki z a4 do vw t4, jeden z najlepszych moich pomysłów W każdym razie bezinwazyjnie fotele z b6 nie podchodzą do b5. no zgadza wyrezać się da prawie wszystko tylko bez przeróbek na pewno się nie obejdzie p.s. ciekawie musi to wyglądać z tymi fotelami w t4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel_majki Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Szczerze mówiąc to wyglądają jakby były w tym vw od nowości, nawet kolor pasuje do wnętrza wygoda jazdy bez porównania lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Tak czytam ten wątek bo padło mi sterowanie oparciem fotela kierowcy. Z tego co patrzyłem po Allegro to ciężko wogóle trafić na przednie fotele w pełnej elektryce. Tak czy inaczej z C5 fotele po małych modyfikacjach podchodzą do B5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi