kamil-vag Opublikowano 22 Lipca 2020 Opublikowano 22 Lipca 2020 Konkretne odświeżenie budy ? Teraz będzie wyglądał jakby dopiero co z salonu wyjechał ?
MichałA4 Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Opublikowano 26 Lipca 2020 Bardziej niż odświeżenie zabieg miał na celu nie zaszczurzenie budy jeszcze przyjdzie czas na korekty i ceramiki mam jeszcze ze dwie wgniotki do wyciągnięcia ,a póki co podziałamy coś przy zawieszeniu. Plan jest ambitny bo chcę wymienić całe zawieszenie przednie ,mam już zakupiony kpl lemfordera pod BV, wpadną też nowe poduszki silnika prosto z ASO no i żeby już wszystko grało jak trzeba zmienię poduszkę skrzyni i odbój pasa przedniego . Jakiś czas temu wpadły mi w ręce również w bardzo dobrych pieniądzach całe półosie przednie z seata exeo po niewielkim przebiegu i bez żadnych luzów tak że też doczekają się montażu I na tym kończymy bo jestem już na skraju bankrutctwa przez tego starego paździocha 1
Adam87 Opublikowano 26 Lipca 2020 Opublikowano 26 Lipca 2020 Ale teraz ten 'stary paździoch' zawstydzi niejedną 'nówke sztuke' Pozdrawiam
george Opublikowano 26 Lipca 2020 Opublikowano 26 Lipca 2020 9 godzin temu, MichałA4 napisał: Jakiś czas temu wpadły mi w ręce również w bardzo dobrych pieniądzach całe półosie przednie z seata exeo po niewielkim przebiegu i bez żadnych luzów tak że też doczekają się montażu I na tym kończymy bo jestem już na skraju bankrutctwa przez tego starego paździocha Dobrze wiedzieć o półosiach z Exeo. Co wydatków to znam problem - dużo zrobione i jeszcze końca nie widać. Bezawaryjności!
MichałA4 Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Opublikowano 26 Lipca 2020 Numerki się zgadzają tak że wszystko powinno pasować, a są dużo świeższe niż z A4.
MichałA4 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2020 (edytowane) Ostatnie chwile wakacji spędzone w miłym towarzystwie chłopaków z Ekipy Warszawskiej Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez MichałA4 5
black4 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Michał, Dzięki za wczorajszą wizytę na spocie ?? Rozumiem lekka nutka ironii z tym "starym paździochem". Auto wycyzelowane top ? Robi duże wrażenie. Takich B6-ek że świecą szukać! Mody na duży + Jeszcze tylko wisienka na torcie z czarnym logo na grillu ? Zdjęcia prima sort! Btw. Zaanektuje kilka na klubowa ściankę FB (oczywiście bez blach). Do zobaczenia, Pozdrawiam ?
black4 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Mały foto update z wczorajszego spota: Grupa publiczna Ekipa warszawska - Audi A4 Klub Polska | Facebook M.FACEBOOK.COM Grupa Ekipa warszawska - Audi A4 Klub Polska ma 531 członków... Pozdrowienia ?
MichałA4 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Spoczko Maciek śmiało zabieraj foteczki, miałbym ich więcej i lepszych , ale dziewczyny coś mi poprzestawiały w aparacie i nie mogłem z nim do ładu wczoraj dojść Zresztą Piotrek wspomniał o alkoholu i od tego momentu zaczęły mi się ręce trząść Klasa spocik szkoda że tak rzadko jest okazja by zajrzeć i obadać nowe trendy ...... no i huk.... namówiłeś mnie odpalam ali i zamawiam znaczek , zobaczymy jak to siądzie będzie cały mudzyn 1
black4 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Dzięki raz jeszcze ? Spot wyszedł świetny ? Fotki widzę się spodobały szczególnie te że stadionem w tle. Logo w ciemno wrzucaj będzie świetnie ? Do zobaczenia ?
HOLMATRO Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Piękna sprawa te wasze cotygodniowe zloty, jest na czym oko zawiesić (a wiem, że to tylko skromna część z fotek krążących po internetach..) 1
black4 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Dzięki Grześku, Zgadza się ekipa bardzo zgrana i świetny klimat na spotach ?✌️ Pozdrowienia
Marfiol Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 Fura kozak Lubie takie podejscie do tematu
MichałA4 Opublikowano 8 Września 2020 Autor Opublikowano 8 Września 2020 W dniu 6.09.2020 o 00:58, Marfiol napisał: Fura kozak Lubie takie podejscie do tematu Dziękóweczka Marcin robię co mogę aby auto nie skończyło w pokrzywach Jak już tu jestem to coś skrobnę, A4 ostatnio dostała całe nowe zawieszenie przednie Lemfordera , wpadły też ori poduchy pod silnik, skrzynię i pas przedni oraz zmienione zostały półośki przednie . Po tych zabiegach auto zrobiło się niesamowicie zwarte i sztywne , nie mam żadnych wibracji które wcześniej występowały w pewnym przedziale obrotów. Ustało też telepanie budą na wolnych obrotach i podczas gaszenia auta to pewnie zasługa poduch . Ogólnie jestem zadowolony z efektów , i nie spodziewałem się że różnica po wymianie tych części będzie tak mocno odczuwalna. 2
george Opublikowano 9 Września 2020 Opublikowano 9 Września 2020 Dobrze, że zdjęcia pojawiły się po 22-tej.
dekiel 13 Opublikowano 9 Września 2020 Opublikowano 9 Września 2020 Michał miałeś jakiś błędy poduszek przed wymianą ? Fura sztos co tu pisać.
MichałA4 Opublikowano 9 Września 2020 Autor Opublikowano 9 Września 2020 19 godzin temu, george napisał: Dobrze, że zdjęcia pojawiły się po 22-tej. Zdjęcia robione starym P8 to wychodzą tak bez szału , ale coś tam widać 18 godzin temu, dekiel 13 napisał: Michał miałeś jakiś błędy poduszek przed wymianą ? Fura sztos co tu pisać. Tak. ta z czujnikiem zgłaszała błąd, a druga była wylana, widać było że silnik opadł i spłaszczył ją. 16 godzin temu, szafa napisał: Ideał!
Rekomendowane odpowiedzi