Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Skradzione

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety biorą wszystko. Jakiś czas temu w moich rodzinnych stronach działała szajka. Łupili auta na części. Pech chciał że zwinęli nowego Transportera, w którym właściciel zamontował gps.

Po kilku godzinach od kradzieży, właściciel z Policją dojechał na miejsce gdzie sygnał się urwał. Zwinęli kolesi na gorącym uczynku, a transporter był juz całkowicie rozebrany.

Do tego znaleźli części z aut skradzionych juz kilka lat temu.

Jak myślicie jakie zarzuty dostali :co:

Edytowane przez Pawel_a4b6avf

Opublikowano

B6/B7 sa chodliwe bo części pasują od 2001-2008 roku

Opublikowano

W nocy skradziono mi oryginalne dekielki 4szt w Lublinie ul. Daszyńskiego (pod domem) 17bril.jpg

miesiąc mam auto a już coś zostało zaje....ne, co za ludzie w tym kraju żyją.

Jakbyście coś zauważyli na portalach ogłoszeniowych proszę o info.

Niestety nie zdążyłem oznaczyć ....

Opublikowano

pechoza... nie zdążyłeś sprzedać? a już amator cudzej własności się znalazł....

Opublikowano

Skradziono audi a4 2.0 tdi z 2005 w gdańsku na ulicy Słowackiego w dniu 19-20 maja w nocy podaje link ze zdjęciami http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-2-0tdi-prywatnie-ID6y4hdr.html

a przypadkiem nie miałeś jakiegoś dziwnego oglądającego klienta?

Opublikowano

Nie miałem żadnego telefonu.

Opublikowano

W nocy skradziono mi oryginalne dekielki 4szt w Lublinie ul. Daszyńskiego (pod domem) 17bril.jpg

miesiąc mam auto a już coś zostało zaje....ne, co za ludzie w tym kraju żyją.

Jakbyście coś zauważyli na portalach ogłoszeniowych proszę o info.

Niestety nie zdążyłem oznaczyć ....

Ja kupłem autko bez dekli. Teraz się zastanawiam Czy warto po prostu inwestować. :confused4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam forumowicza, któremu ukradziono i odzyskano samochód, stoi na aukcji ubezpieczalni PZU. Chciałbym się skontaktować z właścicielem. Srebrna A4 B6 Kombi, 1.9TDI.

PS. Uważajcie na ten zasrany Wrocław, wśród moich znajomych 3 sztuki Audi w ciągu miesiąca zwinęli. Znalezione przy pomocy zostawionego telefonu + namierzanie.

Edytowane przez JawoR36

Opublikowano

Zaraz tam zasrany.Duże miasto,to i kradzieży więcej i tyle.

Opublikowano
Witam,
Panowie, mam wielką prośbę do Was. W nocy z 04.06 do 05.06 w Sopocie ukradli audi a4 b7 2.0 tdi avant 2005r. Ślady charakterystyczne: prawy przedni błotnik pordzewiały na rancie, pęknięty na dole grill, mała srebrna łatka na tylnym zderzaku. Słychać napęd pompy olejowej, z intercoolera aż kapie olej.
Numery rejestracyjne EPD 75KJ. Numer vin: WAUZZZ8E35A553922. Za wszelkie informacje przewidziana nagroda. Może ktoś coś widział, coś słyszał....
2i8u4x5.jpg
2055tap.jpg
Link do paczki rar:
Proszę o pomoc. Z góry dziękuję
Tel. kontaktowy: 609-110-893
Proszę moderatorów o wyrozumiałość i przeniesienie tematu w inny dział jeśli to nie ten.
Opublikowano
Witam,
Panowie, mam wielką prośbę do Was. W nocy z 04.06 do 05.06 w Sopocie ukradli audi a4 b7 2.0 tdi avant 2005r. Ślady charakterystyczne: prawy przedni błotnik pordzewiały na rancie, pęknięty na dole grill, mała srebrna łatka na tylnym zderzaku. Słychać napęd pompy olejowej, z intercoolera aż kapie olej.
Numery rejestracyjne EPD 75KJ. Numer vin: WAUZZZ8E35A553922. Za wszelkie informacje przewidziana nagroda. Może ktoś coś widział, coś słyszał....
2i8u4x5.jpg
2055tap.jpg
Link do paczki rar:
Proszę o pomoc. Z góry dziękuję

Tel. kontaktowy: 609-110-893

Proszę moderatorów o wyrozumiałość i przeniesienie tematu w inny dział jeśli to nie ten.

No to pewnie ci sami ludzie co i mi ukaradli brudasy. Miejmy nadzieje ze moze cos sie znajdzie ale szanse sa bardzo male

Opublikowano

Ze tak zapytam, a mieliscie moze jakies zabezpieczenia antykradziezowe i mimo to ukradli?

Opublikowano

Ja nie miałem żadnego zabezpiecznia. Podobno teraz jakaś plaga w trójmieście, same audi giną.

citeq jakieś informacje od policji itp masz coś, jakieś postępy w sprawie czy nic?

Opublikowano

we Wrocławiu jak miałam A6 C6 trzy lata temu próbowali się dobrać w nocy do niej i wycieli pod lusterkiem w drzwiach kierowcy dziurę 30x30 cm, porozrywali kable ale nic więcej, chyba nawet nie zdążyli dostać się do środka... Ale auto poniszczone... :(

Opublikowano

Chcieli zrobić zwarcie żeby ubić alarm i wywołać zamek. Albo stara gwardia wyszła albo amatorzy.

Tapniete z HGW 2

Opublikowano

Ja nie miałem żadnego zabezpiecznia. Podobno teraz jakaś plaga w trójmieście, same audi giną.

citeq jakieś informacje od policji itp masz coś, jakieś postępy w sprawie czy nic?

Moja siora mieszka w 3miescie. Ostatnio mówiła, że sąsiadom z garażu podziemnego zwinęli C6 w kombiku.

Opublikowano

Najgorsze jest to, ze policja wcale tych aut nie szuka, umarzaja sprawy po krotkim czasie.

Opublikowano

Nigdy nie szukają, chyba, że sami wpadną im w ręce albo akurat zdemaskują jakąś dziuple. Nie da się żyć w tym kraju...

Opublikowano

to coś musiało się zmienić w tym kraju.. bo jak mojemu bratu ukradli Leona to znaleźli po 1,5 tygodnia.. w częściach ;) ale to było 12 lat temu..