Krycha Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Widzę, że licznik już dotarł Jak wrażenia po skróceniu gałki? Też się na to czaje, ale muszę znaleźć odpowiednią narzynkę.
KANAL Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Widzę, że licznik już dotarł Jak wrażenia po skróceniu gałki? Też się na to czaje, ale muszę znaleźć odpowiednią narzynkę. Licznik dotarl. Swieci bajka Narzynka jest nietypowa, ale przy okazji obszycia kiery kupilem sobie nowa galke, ktora nie jest na gwint. Na samym koncu, pod mieszkiem przykrecana jest z 3 stron na male imbusiki. Takze tylko ucialem drazek, zalozylem i skrecilem galke na maksa.
MATIUS Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 kolego halogeny zawsze możesz kupić Helly dedykowane zamiast kratek... widziałem takie coś na allegro
KANAL Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2010 kolego halogeny zawsze możesz kupić Helly dedykowane zamiast kratek... widziałem takie coś na allegro Tez widzialem na Allegro i nie pasuja mi te halogeny. Musialbym to na zywo zobaczyc. Na zdjeciach mnie nie 'kreci'.
pablo_9 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Mi też te halogeny się nie widzą, ori to ori ja będę celował w zderzak poliftowy z halogenami to wtedy będzie
wojciu0308 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Mi też te halogeny się nie widzą, ori to ori ja będę celował w zderzak poliftowy z halogenami to wtedy będzie ostatnio na alledrogo byl za 200zl z halo
binio-stg Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Świetnie się prezentuje twoje auto. Powiedz mi jakie HIDy montowałeś/
Krycha Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ciekawe który polyft ma taką lampkę...
Iverson Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ciekawe który polyft ma taką lampkę... ja mam cały pakiet oświetlenie oprócz diód w klamkach
Mathis Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ciekawe który polyft ma taką lampkę... I u mnie są 2 diody
KANAL Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ciekawe który polyft ma taką lampkę... Nie taka jak moja ale z dwoma diodami ma chyba kazdy... duza lampka ktora niestety nie pasuje do przedliftowej podsufitki. Mam komplet takich lampek z polifta i czekaja na klienta albo lepsze czasy. Podswietlane przyciski i dwie diody.
slepy Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ciekawe który polyft ma taką lampkę... Nie taka jak moja ale z dwoma diodami ma chyba kazdy... duza lampka ktora niestety nie pasuje do przedliftowej podsufitki. Mam komplet takich lampek z polifta i czekaja na klienta albo lepsze czasy. Podswietlane przyciski i dwie diody. Marcin how much? za lampke z polifta
Krycha Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Sory chłopaki zapomniałem, że wy tam u siebie macie nieco inne oświetlenie.
Kowi87 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Kanał namierzyłes te końcówki wydechu
damian_qbass Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 końcówki mi się podobają , fajnie wygląda, gdzie zamówiłeś??
janSerce Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Piękna wielki szacun za pracę. Słuszny silnik!!! Pozdro dla
KANAL Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zmienilem ale A4 dalej na podworku I w kazdym temacie bede powatrzal ze Vka to Vka Dzwiek silnika i cisza jest nie do porownania z 4ro cylindrowym motorem.
kubikPL Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Duży problem był ze zmianą zegarów z komputerem ? zauważyłem że po zakupie były zwykłe bez wyświetlacza po środku Super autko cheesy
Rekomendowane odpowiedzi