majkel20 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Dzisiaj wszystkie samochody w domu dostały letnie kapcie, a u mnie zagościły oryginalne 17'' Audi
cineksk8 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ja zamierzam za półtora tyg jeżdzić, podobno można jeszcze na zimówkach jeżdzić w taką pogode, to nawet lepiej jak na letnich jeszcze
Kowi87 Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 ja zamierzam za półtora tyg jeżdzić, podobno można jeszcze na zimówkach jeżdzić w taką pogode, to nawet lepiej jak na letnich jeszcze fajnie piszczą
P-U-M-A Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Ja też zmieniłem na 17" S-Line B6 chyba już nie będzie śniegu
Pucek Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 ja zamierzam za półtora tyg jeżdzić, podobno można jeszcze na zimówkach jeżdzić w taką pogode, to nawet lepiej jak na letnich jeszcze fajnie piszczą ostatnio jeżdżę tylko z punktu A do B, nie mam czasu zmienić na letnie aaa i zimowe jakoś nie piszczą, może dlatego że jadę jak łajza
A-rek Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 ja zamierzam za półtora tyg jeżdzić, podobno można jeszcze na zimówkach jeżdzić w taką pogode, to nawet lepiej jak na letnich jeszcze fajnie piszczą będą piszczeć gdy temp będzie powyżej 25 stopni
Kowi87 Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 ja zamierzam za półtora tyg jeżdzić, podobno można jeszcze na zimówkach jeżdzić w taką pogode, to nawet lepiej jak na letnich jeszcze fajnie piszczą będą piszczeć gdy temp będzie powyżej 25 stopni teraz też juz piszczą, u mnie jest +15 Arek ty lepiej opony kupuj na lato
andy_sky Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 opony powinno się zmieniać przy temp pow. 9st bo ponoć powyżej tej granicy szybko się ścierają
Kowi87 Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 opony powinno się zmieniać przy temp pow. 9st bo ponoć powyżej tej granicy szybko się ścierają jestem tego samego zdania i co roku o tej samej porze zmieniam, inaczej pewnie by było jak bym mieszkał w górzystych częściach kraju, ale na lubelskim to nie grozi
ziby00 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 zimówki w całym domostwie wymienione na letnie wyglądało jak u wulkanizatora bo przyjechał szwagier wymieniał to i ja wymieniłem i jeszcze tato się napatoczył 12kólek było co kręcić :>
A-rek Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Arek ty lepiej opony kupuj na lato będą za niedługo
lukaszlsw Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 wymieniajcie bo lada dzień swołocz się rzuci na wymianę i będą kolejki. I gdzie to w takie upały na zimowych latać
pablo_9 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 jak zmieniacie felgi z oponami to jedziecie wyważać zawsze ? czy jeździcie na tym co było wyważone jak zakładaliście opony na felgi ?
andy_sky Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 jak zmieniacie felgi z oponami to jedziecie wyważać zawsze ? czy jeździcie na tym co było wyważone jak zakładaliście opony na felgi ? pono powinno się wyważać po zaliczeniu każdej większej dziurwy czyli codziennie w naszym pięknym kraju :gwizdanie:
Gracjan Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Lepiej wyważyć niż potem się wkur..... że bije kierownica
pit-er Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 ja mam alumy, na których są zimowe, jutro jade je ściągnąć i letnie kapcie przyodziać, z wyważeniem 50 zł (jak to teraz łatwo przeliczyć na litry paliwa - prosty rachunek )
variocustoms Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 jutro, zima mi się za bardzo zaczęła kleić
Rekomendowane odpowiedzi