Kowi87 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Opublikowano 30 Marca 2009 A u mnie jeszcze daleko do zmiany opon na letnie, może w maju jak przestanie sypac śnieg po świętach można śmiało już zmieniać już zimy nie będzie :gwizdanie: Ja to myśle że juz można spokojnie zmieniać i nie trzeba czekać do świąt ja juz mam ponad tydzień kapcie letnie założone
mrog Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 mam zamiar zmienić jutro, chociaz jeszcze we wtorek jadac do Kalisza to sypało jak w najwieksza zimę (jakis kolo na obwodnicy na niewielkim wzniesieniu nie mógł ruszyć) wracając około północy lodowisko. koledzy którzy pisza że zmienili na poczatku marca to chyba minimalnie przesadzili
Yelo Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 A u mnie jeszcze daleko do zmiany opon na letnie, może w maju jak przestanie sypac śnieg po świętach można śmiało już zmieniać już zimy nie będzie :gwizdanie: Ja to myśle że juz można spokojnie zmieniać i nie trzeba czekać do świąt ja juz mam ponad tydzień kapcie letnie założone Koledzy mieszkają w Norwegii.. A to zupełnie inna bajka
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 Koledzy mieszkają w Norwegii.. A to zupełnie inna bajka Zawsze w pore nie spojrze w profil
Michas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 ja też dzisiaj zmieniłem, jeździ się o niebo lepiej
GRazny Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 ja też dzisiaj zmieniłem, jeździ się o niebo lepiej napewno ciszej... szkoda że ranki jeszcze zimne...
Kowi87 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 dłużej nie warto czekać - zrobione Moze byś zapodał zdjecia :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 chyba ja też już odgrzebię letnie kapcie
Mario Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A kto jezdzil cala zime na letnich? Ja :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja jutro śmigam , bo już na zakrętach piszczą jak cholera
Wihajster Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ja juz od poniedziałku smigam na letnich laciach
krajek_007 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 od wczoraj letnie kapcie (kupione rok temu) + nowe ori felgi :kox:
Pulpit Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ja zmienia w ten weekend choć by grad z piaskiem padał
marcin j Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jutro , tzn dziś zaczynam w trampkach
fantastic Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 przedwczoraj założyłem - wkurza mnie troche większy hałas niz na zimówkach
Rekomendowane odpowiedzi