gagat3k Opublikowano 11 Stycznia Autor Opublikowano 11 Stycznia W temacie sporo się dzieje, trzeba zaktualizować pierwszy wpis, a kolejne plany rodzą się w głowie. Między innymi: - wymiana głośników w przednich drzwiach na Focala albo audio system, - wygluszenie podlogi auta, - piaskowanie i malowanie proszkowe wózka tylnego, - konserwacja podwozia ( druga połowa roku, bo kwota zabija 😁 ) - poprawienie wydechu, - ppf na cały przód, carbony, słupki oraz czarny ppf na dach - zmiana koloru pasów bezpieczeństwa
wampir Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia WOW, ilość pracy włożonej zaskakuje, ale kwota wydana to dosłownie powala Nie myślałeś aby wymienić auto na B9 S4?
george Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 31 minut temu, gagat3k napisał(a): - konserwacja podwozia ( druga połowa roku, bo kwota zabija 😁 ) Z piaskowaniem potrafi dać po kieszeni, zwłaszcza z demontażem tylnego wózka... Jesteś zadowolony z PMS Performance?
gagat3k Opublikowano 11 Stycznia Autor Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) W dniu 11.01.2024 o 20:01, george napisał(a): Z piaskowaniem potrafi dać po kieszeni, zwłaszcza z demontażem tylnego wózka... Jesteś zadowolony z PMS Performance? W Toruniu konserwacja ze zdjęciem wózka 15k netto Z PMS jestem zadowolony, juz rok temu rozrząd u nich robiłem, a teraz m.in. montujemy to na tył 😁 20240119_190657_1.mp4 Edytowane 22 Stycznia przez gagat3k
gagat3k Opublikowano 11 Stycznia Autor Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) W dniu 11.01.2024 o 19:29, wampir napisał(a): WOW, ilość pracy włożonej zaskakuje, ale kwota wydana to dosłownie powala Nie myślałeś aby wymienić auto na B9 S4? Nie. To dalej byłaby tylko seryjna S, a w ramach działalności firmy chcę, aby auto się wyróżniało. Kolejne graty przyszły. Android auto w miejsce ori ekranu. 8/64GB 8.8cala 1920x720 Edytowane 12 Stycznia przez gagat3k
gagat3k Opublikowano 15 Stycznia Autor Opublikowano 15 Stycznia Dzisiaj montowałem android auto. Trzeba przyznać, że pracuje bardzo fajnie. 8gb ram, 1920x720
gagat3k Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) Edytowane 29 Stycznia przez gagat3k
Ivanek Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia W dniu 15.01.2024 o 18:05, gagat3k napisał(a): Dzisiaj montowałem android auto. Trzeba przyznać, że pracuje bardzo fajnie. 8gb ram, 1920x720 Jaka cena tego android auto?
gagat3k Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia 2 minut temu, Ivanek napisał(a): Jaka cena tego android auto? Teraz kosztuje 2153zł Ja kupiłem na black friday za 1580 + celni dowalili 118zł
gagat3k Opublikowano 30 Stycznia Autor Opublikowano 30 Stycznia 17 godzin temu, Ivanek napisał(a): A co tam za specyfikacja siedzi? 8gb ram, 64gb rom, snapdragon 625 8rdzeniowy, 1920x720 rozdzielczość i android 13 Menu na androidzie jest dotykowe, android auto i carplay bezprzewodowe i obsługuje wszystkie przyciski z kierownicy i mmi. Ma wejście na sim, 2 wejścia na usb. Całkiem przyjemna opcja jak ktoś chce odświeżyć auto
Ivanek Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Snap 625 to sztos, nie jakieś noname, będzie chodzić dobrze
gagat3k Opublikowano 22 Lutego Autor Opublikowano 22 Lutego Progi w carbonie czekają na montaż, boczki u tapicera obszywają się na nowo. Złożyć na nowo przedni zderzak, bo wszystkie śrubki zamówiłem nowe. Z mniej przyjemnych rzeczy - duża kałuza spowodowała zalanie przekładni. Zamówiłem drugą zregenerowaną za uwaga.. 4000zł 😕
egon47 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Mega się jaram tym projektem uwielbiam budę B8 w sedanie 😍 Tylko średnio mi się widzą te złote felgi z zielonym lakierem i żółtymi zaciskami ja bym poszedł w czarne felgi Edytowane 23 Lutego przez egon47
gagat3k Opublikowano 24 Lutego Autor Opublikowano 24 Lutego 20 godzin temu, egon47 napisał(a): Mega się jaram tym projektem uwielbiam budę B8 w sedanie 😍 Tylko średnio mi się widzą te złote felgi z zielonym lakierem i żółtymi zaciskami ja bym poszedł w czarne felgi Brązowy mat 😁 Właśnie chodzi o to, że czarne zawsze wyglądają na mniejsze niż rzeczywiście są. Jak poprzednie felgi ze srebrnych przelakierowałem na shadow chrome, to trochę żałowałem
george Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Nie wiedziałem, że jest Lambo na grudziądzkiej parafii.
gagat3k Opublikowano 26 Lutego Autor Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, george napisał(a): Nie wiedziałem, że jest Lambo na grudziądzkiej parafii. Klient odbierał, bo miałem na carbonach i trochę szum się narobił w CG. Najpierw jechaliśmy w lambo, a potem na dwa auta. Ludzie za tym lambo latają jak głupi. 😅 na stacji kilkanascie osób foty robiło, a jak powiedział " kto chce usłyszeć na pełnym ogniu, to lećcie na rondo" i każdy leciał😂 1
KorteX Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca W dniu 26.02.2024 o 22:40, gagat3k napisał(a): Klient odbierał, bo miałem na carbonach i trochę szum się narobił w CG. Najpierw jechaliśmy w lambo, a potem na dwa auta. Ludzie za tym lambo latają jak głupi. 😅 na stacji kilkanascie osób foty robiło, a jak powiedział " kto chce usłyszeć na pełnym ogniu, to lećcie na rondo" i każdy leciał😂 No rzadkością jest w CG lambo to się nie dziwię, że szumu narobił haha, jedynie w lato co można spotkać Mariusza w Urusie albo Avku a tak to nie kojarzę więcej stałych bywalców z Lambo
Rekomendowane odpowiedzi