BartoszSoldier Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Napięcie zaczyna rosnąć bywam czasami w Grudziądzu, trzeba zobaczyć na żywo
gagat3k Opublikowano 16 Maja Autor Opublikowano 16 Maja W dniu 12.05.2024 o 19:21, BartoszSoldier napisał(a): Napięcie zaczyna rosnąć bywam czasami w Grudziądzu, trzeba zobaczyć na żywo To kiedyś będzie trzeba się zgadać 😁 Ale najpierw muszę złożyć. Dzisiaj zamontowałem przednie boczki. 1 2 1
gagat3k Opublikowano 16 Maja Autor Opublikowano 16 Maja W dniu 12.05.2024 o 17:08, MarioR34 napisał(a): What a car , and the details , i see you love the car , you should keep it forever. Thank you, I hope to keep this car. 😁 I need to think about next mods just in case if that car begins be boring😂
gagat3k Opublikowano 17 Maja Autor Opublikowano 17 Maja 5 godzin temu, Wandej napisał(a): Moim zdaniem finalnie słabo. Za dużo tej alcantary Gust jest jak d*pa, każdy ma swój 😁 Wolę alcantare niż ten fabryczny plastik. Jego też było dużo
gagat3k Opublikowano 19 Maja Autor Opublikowano 19 Maja (edytowane) Jeszcze bez gałki, kanapy i tamki grilla 😁 20240519_133139.mp4 20240519_130312.mp4 Edytowane 19 Maja przez gagat3k 1
george Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja W dniu 12.05.2024 o 19:21, BartoszSoldier napisał(a): Napięcie zaczyna rosnąć bywam czasami w Grudziądzu, trzeba zobaczyć na żywo Jaki kolor B7? Ostatnio rzadziej bywam w Grudziądzu, zazwyczaj weekendami.
BartoszSoldier Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 1 godzinę temu, george napisał(a): Jaki kolor B7? Ostatnio rzadziej bywam w Grudziądzu, zazwyczaj weekendami. Ly3j a czemu pytasz?
george Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja W dniu 19.05.2024 o 18:15, BartoszSoldier napisał(a): Ly3j a czemu pytasz? Jak będę widział to kiwnę. 1
KorteX Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Pozdrawiam z czarnego C6 😁 dobrze brzmi cudeńko O z tego niżej Cię pozdrawiam😁 1 1
gagat3k Opublikowano 20 Maja Autor Opublikowano 20 Maja Godzinę temu, KorteX napisał(a): Pozdrawiam z czarnego C6 😁 dobrze brzmi cudeńko O z tego niżej Cię pozdrawiam😁 Byłem się przejechać mimo, że jeszcze nie jest złożona do końca. Starą kiera bez poduszki itd. 😂 ale audi widziałem, felgi chyba ciemne teraz są? Zwróciłem uwagę jak za mną jechałeś i się modliłem, żeby kolejny nie chciał się próbować, bo zielona za bardzo uwagę policji przykuwa 😂
george Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja (edytowane) 10 godzin temu, gagat3k napisał(a): Zwróciłem uwagę jak za mną jechałeś i się modliłem, żeby kolejny nie chciał się próbować, bo zielona za bardzo uwagę policji przykuwa 😂 W Grudziądzu nie mają Audi, BMW F30,,Bravki, Kie Ceed. @KorteX, kupowałeś ją w 19'? Ma19o nieco ponad 400 oczek wyższy numer. Edytowane 21 Maja przez george
KorteX Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja 11 godzin temu, gagat3k napisał(a): Byłem się przejechać mimo, że jeszcze nie jest złożona do końca. Starą kiera bez poduszki itd. 😂 ale audi widziałem, felgi chyba ciemne teraz są? Zwróciłem uwagę jak za mną jechałeś i się modliłem, żeby kolejny nie chciał się próbować, bo zielona za bardzo uwagę policji przykuwa 😂 Zdjęcie zrobione tego samego dnia co Ciebie złapałem więc dokładnie w tym stanie jechałem. Nie mam czym się próbować - 2.7 TDI zrobione obecnie na jakieś 220km za ciężkie żeby się z Tobą gonić haha
KorteX Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja 56 minut temu, george napisał(a): W Grudziądzu nie mają Audi, BMW F30,,Bravki, Kie Ceed. @KorteX, kupowałeś ją w 19'? Ma19o nieco ponad 400 oczek wyższy numer. @george ja ją kupiłem w 2022, ale nie zmieniałem tablic
gagat3k Opublikowano 21 Maja Autor Opublikowano 21 Maja 6 godzin temu, george napisał(a): W Grudziądzu nie mają Audi, BMW F30,,Bravki, Kie Ceed. @KorteX, kupowałeś ją w 19'? Ma19o nieco ponad 400 oczek wyższy numer. Bardziej chodziło o to, że jak się rzuca w oczy i póki wtyczki od klap nie naprawiłem, to słychać też z daleka, więc jakbym z kimś się pościgał, to zaraz obok jest policja 😅
gagat3k Opublikowano 21 Maja Autor Opublikowano 21 Maja 4 godziny temu, marcin_o23 napisał(a): deska będzie obszyta? Tak, ale zimą. Kupię drugą, obszyje i przełożę. Deska, plastiki progowe, tunel oraz może fotele i kanapa 1
KorteX Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja 4 minuty temu, gagat3k napisał(a): Bardziej chodziło o to, że jak się rzuca w oczy i póki wtyczki od klap nie naprawiłem, to słychać też z daleka, więc jakbym z kimś się pościgał, to zaraz obok jest policja 😅 U nas mniej strachu o policję niż o jelonki wyskakujące z parku ni stąd ni zowąd haha ale fakt trzeba się pilnować
BartoszSoldier Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja 22 godziny temu, george napisał(a): Jak będę widział to kiwnę. Pewnie! Zapraszam do Olsztyna chociaż widzę kolega z Trójmiasta … też czasami bywam 3 godziny temu, gagat3k napisał(a): Bardziej chodziło o to, że jak się rzuca w oczy i póki wtyczki od klap nie naprawiłem, to słychać też z daleka, więc jakbym z kimś się pościgał, to zaraz obok jest policja 😅 Sam Pan chciałeś taki kolor to zwraca uwagę na drodze mi też zawsze mówią, że się wyróżnia wśród tych wszystkich srebrnych i czarnych
Rekomendowane odpowiedzi