Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHH] Złoty klekocik AHH+ (178KM i 375Nm) - NOWE MODY...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koła równo dmuchnięte są :tongue4: po 2,4 mają :gwizdanie:

Ciśnienie w oponach to tylko przykład, jakie pierdoły mają wpływ badania na szarpakach :cool1:

Opublikowano

nom, u mnie np w avancie, na tyle pokazywalo ze mam 40 procent, facet mowi,ze do wymiany, to ja wsiadam do tylu , ponowny pomiar, juz jest 70 procent; ) a final byl taki,ze jak przekladalem springi to widzialem w jakim sa stanie amory i trzymaly ladnie , nawet tloczek do gory szedl sam.

Opublikowano

w sumie, nic złego się nie dzieje to odpuszczę szukanie dziury w całym

amory działają, fura dobrze sie prowadzi, na zakrętach jak "po szynach" więc po co tworzyć problemy :wink4:

Opublikowano
Co o tym sądzicie???? kto ma racje??

ten drugi, a temu pierwszemu to bym parsknął śmiechem prosto w oczy :polew:

a co do samego badania to chłopaki mają rację

Opublikowano
Co o tym sądzicie???? kto ma racje??

ten drugi, a temu pierwszemu to bym parsknął śmiechem prosto w oczy :polew:

a co do samego badania to chłopaki mają rację

70%, i amory na szrot? 5% różnicy i szrot :gwizdanie:, co to za matoł CI robił to badanie to ja nie wiem, tak jak arek piszę wierz temu 2 :wink4:, ja w cyferki nie wierze, sam oceniasz jak się jeżdzi i widzisz czy jest dobrze czy źle :wink4:

Opublikowano

lapek dali Ci już battttttttttttttaliona :mysli: bo czyhają na Ciebie :decayed:

Opublikowano

Ive wczoraj wysłał mi zaproszenie na PW do B5B, dzisiaj wieczorkiem odezwę się i stanie się jasność na ten temat :P

Trochę czytałem na battalionie, o zasadach naboru, furach i innych sprzecznych zdaniach

Dodam od siebie tylko to, iż uważam, że zrobione przeze mnie audi nie odbiega jakoś od standardów fur w battalionie, cały trud i czas poświęcony na modzenie nie był tylko po to aby dostać się do tego zacnego grona, ale dlatego, że mechanika, dłubanie w autach to moja pasja. Robiłem to tylko dla siebie.

Jeżdząć tą audicą jestem dumny z dokonanych tu zmian, wszystko sam zrobiłem(poza programem), dużo się nauczyłem, aktualnie „ z moich rąk „ wyszły dodatkowo 4 wzmocnione TDIki.

Dlatego tak sobie pomyślałem, czemu by nie być w B5B i reprezentować swoim samochodem i swoim wkładem pracy to grono, fajnie jest zarażać pasją modzenia innych użytkowników dróg, a przy okazji reklamować to grono z całym stadem rezanych na rózne style furek :naughty:

Opublikowano

Ive wczoraj wysłał mi zaproszenie na PW do B5B, dzisiaj wieczorkiem odezwę się i stanie się jasność na ten temat :P

Trochę czytałem na battalionie, o zasadach naboru, furach i innych sprzecznych zdaniach

Dodam od siebie tylko to, iż uważam, że zrobione przeze mnie audi nie odbiega jakoś od standardów fur w battalionie, cały trud i czas poświęcony na modzenie nie był tylko po to aby dostać się do tego zacnego grona, ale dlatego, że mechanika, dłubanie w autach to moja pasja. Robiłem to tylko dla siebie.

Jeżdząć tą audicą jestem dumny z dokonanych tu zmian, wszystko sam zrobiłem(poza programem), dużo się nauczyłem, aktualnie „ z moich rąk „ wyszły dodatkowo 4 wzmocnione TDIki.

Dlatego tak sobie pomyślałem, czemu by nie być w B5B i reprezentować swoim samochodem i swoim wkładem pracy to grono, fajnie jest zarażać pasją modzenia innych użytkowników dróg, a przy okazji reklamować to grono z całym stadem rezanych na rózne style furek :naughty:

pojechales :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

mrogal z czego beka?? :naughty:

Opublikowano

z Ciebie niuniuś :naughty:

podzwiam Twoj FMIC :good:

Opublikowano

etam, nie pajacuj :wink4:

Opublikowano

olej stacje diagonstyczne, ja jezdzilem na jedna przez 3 lata i zawsze mialem sprawnosc amorow 65-70% :polew:

czulem jednak, ze amory sa juz zmeczone, telepalo, auto plywalo w zakretach, pojechalem na inna i wyszlo 40% :kox:

Opublikowano

etam, nie pajacuj :wink4:

ja nie kłamiem ;(

mojfmic001mniejsze.jpg

Opublikowano

ja nie kłamiem ;(

mojfmic001mniejsze.jpg

nie ma to jak trytytki :decayed:

Opublikowano
:polew::kox:
Opublikowano

:polew::kox:

i szczego beka? :angry:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 14:18_________________________________________________

ja nie kłamiem ;(

mojfmic001mniejsze.jpg

nie ma to jak trytytki :decayed:

cytowac sie malolat naucz :tongue4:

to jest wersja beta testowa dzis mam 5h na poprawki plus zrobienie mocowania plus zamontowanie zderzaka, chinola kazdy glupi umi zalozyc :tongue4:

Opublikowano

to jest wersja beta testowa dzis mam 5h na poprawki plus zrobienie mocowania plus zamontowanie zderzaka, chinola kazdy glupi umi zalozyc :tongue4:

właśnie, naucz się, stary dziadu ty... :bicz:

:decayed:

p.s. to wcześniej miałeś chinola a teraz jakiegoś ori założyłeś, tak?

Opublikowano

właśnie, naucz się, stary dziadu ty... :bicz:

:decayed:

p.s. to wcześniej miałeś chinola a teraz jakiegoś ori założyłeś, tak?

jakie ori synek wez przestan :polew:

nie mialem chinola tylko z A4 od 08 roku zalozylem fmic, w sumie to i ori bo audi :D

Opublikowano

ja nie kłamiem ;(

mojfmic001mniejsze.jpg

Urrwaa ale ulep :decayed: było dać go do swojego wątku :evil:

Opublikowano

hehe ale boczki z d*py, ori lepsze byly :decayed: ciekawe czy mi sie uda go tam wepchnać :mysli: