slepy Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Parkuję na uboczu, żeby mi nikt drzwi nie obił. Wracam a tu towarzystwo. Myślę, że to efekt meguiars go przyciągnął Zabrałbym mu felgi i hamulce ja bym swoją zostawił a tamtą pojechał , jaki tam motor miał? kumpel ma taką 2.oTDi w tamtym sezonie na 19 taki wzór jak ja mam i solidna gleba coś jak u Ciebie, normalnie fura doope urywa
plastuch Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 19 bez gleby wyglądają słabo ale na glebie no to juz jest kox
Armi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Parkuję na uboczu, żeby mi nikt drzwi nie obił. Wracam a tu towarzystwo. Myślę, że to efekt meguiars go przyciągnął Zabrałbym mu felgi i hamulce ja bym swoją zostawił a tamtą pojechał , jaki tam motor miał? kumpel ma taką 2.oTDi w tamtym sezonie na 19 taki wzór jak ja mam i solidna gleba coś jak u Ciebie, normalnie fura doope urywa Nawet nie patrzyłem jaki silnik, tylko mnie felgi interesowały
mrogal Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zaparkowała koło mnie jakaś "łajza" na 19" i nagle 18" przestały mi się podobać Teraz choruję na takie 19" (wolne 5k zł i mam nowe felgi z oponami ) mniam twoj fajniejszy na kozie nie widac ze to 19' i wzor d*py nie rwie
HaVoK Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Armi jak werezałeś te świecące kierunki? Bo szukam na forum i nie widzę I przy okazji nie masz jakiegoś dostępu do tych żaróweczek? Bo na allegro nie widać.
slepy Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Armi jak werezałeś te świecące kierunki? Bo szukam na forum i nie widzę I przy okazji nie masz jakiegoś dostępu do tych żaróweczek? Bo na allegro nie widać. http://allegro.pl/zarowka-dwuwloknowa-kierunkowskazy-i-postojowe-w-1-i1786545880.html
mrogal Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Armi jak werezałeś te świecące kierunki? Bo szukam na forum i nie widzę I przy okazji nie masz jakiegoś dostępu do tych żaróweczek? Bo na allegro nie widać. bierzesz plusika od plusa postojowek, i lutujesz go do jednej z nozek w zarowce dwuwłoknowej w kierunku, ogolnie musisz miec to w reku i zatrybic oco kaman
OGr Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 armi, myślę że jak zmienisz na 19" to 18" zostaw sobie na zimę hehe. a tak btw to ile będziesz krzyczał za prosiaki "?
MARCIN607 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zaparkowała koło mnie jakaś "łajza" na 19" i nagle 18" przestały mi się podobać Teraz choruję na takie 19" (wolne 5k zł i mam nowe felgi z oponami ) mniam armi Twoja ładniejsza- ta obok to zwykłe A6
Armi Opublikowano 3 Września 2011 Autor Opublikowano 3 Września 2011 armi, myślę że jak zmienisz na 19" to 18" zostaw sobie na zimę hehe. a tak btw to ile będziesz krzyczał za prosiaki "? Myślę, że okolice tysiaka ale to dopiero za jakiś czas. W grę wchodzi jeszcze pomalowanie ale wtedy zostają u mnie. Na razie poczęstuje je prosiaki ultimate compound żeby ożywić kolor lakieru Na karoserii coś tam dało:
slepy Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 armi, myślę że jak zmienisz na 19" to 18" zostaw sobie na zimę hehe. a tak btw to ile będziesz krzyczał za prosiaki "? Myślę, że okolice tysiaka ale to dopiero za jakiś czas. W grę wchodzi jeszcze pomalowanie ale wtedy zostają u mnie. Na razie poczęstuje je prosiaki ultimate compound żeby ożywić kolor lakieru Na karoserii coś tam dało: za***iście na tej focie widać jak jest przedni koło utopione , maszynka jednak robi robotę
Armi Opublikowano 3 Września 2011 Autor Opublikowano 3 Września 2011 Bez poszerzania nadkoli koła bym nie skręcił w oddali widać przyrząd bez którego nie wyjechałbym z podwórka. Znaczy deska ale gleba jest i to nie fake (chwilówka do zdjęć czy na spota) - cały czas tak jeżdzę Wiele razy już tak było, że wychodzę z marketu - szybka myśl nie ma samochodu. A za ułamek sekundy, przecież jest tak niski, że jak zaparkują wokół niego serie to go po prostu nie widać. Agnieszka mówi, że audik wygląda z daleka jak rozjechany ropuch
szafa Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Armi jak możesz zmierz od ziemi do błotnika ile masz
Armi Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 E tam Audik Pokaż fotę Agnieszki Medik, widzę że już wsiąkłeś w forumowy klimat Ostatnio gwint zrobił się miękki, myślę przyzwyczaiłem się. Co się okazało? Brakowało powietrza w kołach, dobiłem i znów twardo
medik Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 E tam Audik Pokaż fotę Agnieszki Medik, widzę że już wsiąkłeś w forumowy klimat tak trochę
mrogal Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 E tam Audik Pokaż fotę Agnieszki Medik, widzę że już wsiąkłeś w forumowy klimat Ostatnio gwint zrobił się miękki, myślę przyzwyczaiłem się. Co się okazało? Brakowało powietrza w kołach, dobiłem i znów twardo nie ma pokazywania fot Agnieszki na spocie trza bylo byc :gwizdanie: co do gwinta ja swojego podnioslem o 2, 2,5cm i jest taczka teraz na glebie jednak byl komfort :>
plastuch Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Ostatnio gwint zrobił się miękki, myślę przyzwyczaiłem się. Też tak miałem ostatnio
Rekomendowane odpowiedzi