Arek956 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Dekory stickerbomb są po prostu meega :kox: Armi jak to naklejałeś? Odczepiałeś całe dekory i dopiero naklejałeś? Naprawdę moim zdaniem te dekory ożywiły wnętrze nie jest tak monotonnie i szaro
MARCIN607 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 tylko jeszcze jakieś fajne radio 2din by sie przydało
Armi Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 Odczepiałem dekory i naklejałem folię _________________________________________________ W audiku zawitał przymusowy winter setup ;( Jedna opona powiedziała bye bye :kwasny:up Trudno, takie życie. Zamiast Pirelli Pzero Nero wskoczy Toyo Proxes T1R _________________________________________________ Na chwilę obecną - zestaw rezacza i 16" setup ---------------------------->>> za chwilę wpadły dystanse 5mm i 16" zimówki:
Kowi87 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Odczepiałem dekory i naklejałem folię _________________________________________________ W audiku zawitał przymusowy winter setup ;( Jedna opona powiedziała bye bye :kwasny:up Trudno, takie życie. Zamiast Pirelli Pzero Nero wskoczy Toyo Proxes T1R _________________________________________________ Na chwilę obecną - zestaw rezacza i 16" setup moze trza pomyśleć o zapasie wymiarowym A to co rozciałeś opone czy co że zmiana gum na Toyo
Armi Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 Przecieło mi oponę, nie wiem jak, nie wiem gdzie. W pewnym momencie flak :gwizdanie: Myślałem, że to zwykła guma. Niestety nie :gwizdanie: Winter setup przyszedł szybciej niż myślałem. Ale od czego ma się kolegów w wulkanizacji [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:48_________________________________________________Mam toyo 235 jeszcze. Specjalnie zostawiłem, kolega mi za free przełoży Pirelli raczej mi nie skleją :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Przecieło mi oponę, nie wiem jak, nie wiem gdzie. W pewnym momencie flak :gwizdanie: Myślałem, że to zwykła guma. Niestety nie :gwizdanie: Winter setup przyszedł szybciej niż myślałem. Ale od czego ma się kolegów w wulkanizacji [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:48_________________________________________________Mam toyo 235 jeszcze. Specjalnie zostawiłem, kolega mi za free przełoży Pirelli raczej mi nie skleją :gwizdanie: jak po nożu .
grn Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Przecieło mi oponę, nie wiem jak, nie wiem gdzie. W pewnym momencie flak :gwizdanie: Myślałem, że to zwykła guma. Niestety nie :gwizdanie: Winter setup przyszedł szybciej niż myślałem. Ale od czego ma się kolegów w wulkanizacji [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:48_________________________________________________Mam toyo 235 jeszcze. Specjalnie zostawiłem, kolega mi za free przełoży Pirelli raczej mi nie skleją :gwizdanie: jak po nożu . od wewnątrz??
pastaldo Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Przecieło mi oponę, nie wiem jak, nie wiem gdzie. W pewnym momencie flak :gwizdanie: Myślałem, że to zwykła guma. Niestety nie :gwizdanie: Winter setup przyszedł szybciej niż myślałem. Ale od czego ma się kolegów w wulkanizacji [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:48_________________________________________________Mam toyo 235 jeszcze. Specjalnie zostawiłem, kolega mi za free przełoży Pirelli raczej mi nie skleją :gwizdanie: jak po nożu . od wewnątrz?? nie biorę pod uwage z której strony i nie sugeruje że to nożem przebite tylko kształt rozcięcia jest jak po nożu. Może jakis drut był na drodze ale z drugiej strony to by nie przecieło a rozerwało. własnie bardzo dziwna sprawa,
OGr Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 a jakie ciśnienie miałeś w oponach ;-) ?
Armi Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 a jakie ciśnienie miałeś w oponach ;-) ? Prawidłowe ale właśnie jechałem na stację dopompować powietrza, tyle że w innym kole.
Nelson Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Gdzie kupiłeś folie i w jakich rozmiarach?
Armi Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 Ale przecież stickerbomb nie pasuje do audi allegro, 100X50
Nelson Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Mi bardzo się podoba, ja mam wnętrze w kolorze zielonej sraczki i wieje szarzyzną. Myślę, że taki zabieg ożywi wnętrze na długie zimowe wieczory Ile tego kupiłeś?
Piotrek98igo Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 te komixy sa straszne
MAGIC87 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 dajcie se spokój z tymi stikerbombami, w środku okej bo delikatnie i z jajem, ale już obklejanie elementów auta to przeżytek, co druga pierdząca honda to ma wallbash podaj adres wysle ci krate browara za te słowa... u nas na miescie kazda hondzina, golf 3 itd to ma
Armi Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 Mi bardzo się podoba, ja mam wnętrze w kolorze zielonej sraczki i wieje szarzyzną. Myślę, że taki zabieg ożywi wnętrze na długie zimowe wieczory Ile tego kupiłeś? Jeden arkusz, spokojnie wystarczy.
slepy Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Adam dajesz jakiś "detal", w sticker bombie
Reniu Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Środek styknie, co do reszty był bym ostrożny. Trzaśnij sticker z panią gdzieś... i wybierz się na zlot z panną w takie cuś odzianą pucharek będzie zrobiony
mrogal Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Środek styknie, co do reszty był bym ostrożny. Trzaśnij sticker z panią gdzieś... i wybierz się na zlot z panną w takie cuś odzianą pucharek będzie zrobiony Lubię to! :> :polew:
slepy Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Środek styknie, co do reszty był bym ostrożny. Trzaśnij sticker z panią gdzieś... i wybierz się na zlot z panną w takie cuś odzianą pucharek będzie zrobiony w deche
Rekomendowane odpowiedzi