Armi Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Opublikowano 16 Lipca 2011 Myślałem, ale trafiły się opony pirelli pzero nero i nie żałuję bo to najlepsze opony jakie miałem do tej pory. Są rewelacyjne Minus, nie mogę zjechać na maksa z gwintem, ale może to i lepiej bo i tak nie wyjechałbym z podwórka :> Idę pomęczyć tylne nadkola jeszcze.
Kowi87 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Widziałem efekt przed i po wizualnie nie widać różnicy, wcześniej błotnik był na równi z rantem felgi teraz z 1cm błotnik wystaje
konus Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 No właśnie ja też nie miałem buły na takie opony a 225/40 kupiłem za śmieszne pieniądze... w przyszłym sezonie może zmienie Ja na 16' jak poleciałem na dół to nie wjeżdżałem w ogóle na podwórko :decayed: A tak w ogóle to Ty masz z tyłu ET 35+ dystans?
Armi Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Opublikowano 16 Lipca 2011 W końcu dystansów nie dałem, leżą na półce razem z fisem _________________________________________________ Ok, it's done. Nadkola poszerzone i zaklepane. Plastiki nadkoli podgięte. Efekt: opony schowane w nadkolach z tyłu gwint skręcony na maksa (nie obciera nawet na największych wybojach) z przodu gleba jak na majóvwce ale spokojnie można skręcać (nie obciera) Jutro spot, jutro zdjęcia.
Armi Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Opublikowano 16 Lipca 2011 Leży suka na ziemi :> [br]Dopisany: 17 Lipiec 2011, 00:38_________________________________________________Ale z przodu wygląda jak seria bo miałem dziś przegląd - zamontowałem zwykłe żarówki (w nocy tragedia ) i wyłączyłem obrysy. Na przeglądzie nawet na ścieżkę diagnostyczną nie wjeżdzałem a żeby wyjechać z podwórka podkładam deski pod koła
Kwinto69 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 - radyjko Pioneer 4000ub + praktycznie niewidoczny pendrive z czerwoną diodą sory że wrócę do radia to nówka czy nie? bo sam mam takie jeszcze z poprzedniego auta to mi padło raz wejście na palucha a teraz widzę ze joy zaczyna mieć akcje w jedna mańkę
plastuch Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Gleba jest ja narkotyk jak raz spróbujesz to za karzdym razem chcesz więcej
Armi Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Opublikowano 17 Lipca 2011 - radyjko Pioneer 4000ub + praktycznie niewidoczny pendrive z czerwoną diodą sory że wrócę do radia to nówka czy nie? bo sam mam takie jeszcze z poprzedniego auta to mi padło raz wejście na palucha a teraz widzę ze joy zaczyna mieć akcje w jedna mańkę Radio było kupione nowe ale trochę pojeździło w moim aucie, później siostry a teraz wróciło do mnie.
Kwinto69 Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 ogólnie to jestem na tak z tym radiem mam już ze 3 lata i nie ma choinki jak w nie których ale to kwestia gustu :>
konus Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Ok, it's done. Nadkola poszerzone i zaklepane. Plastiki nadkoli podgięte. Właśnie... jak podgiąłeś te plastiki? Bo moje przetarło na 16' a jak założyłem 18' to musiałem je ciąć i teraz delikatnie pryska mi do komory silnika [br]Dopisany: 17 Lipiec 2011, 12:40_________________________________________________ Gleba jest ja narkotyk jak raz spróbujesz to za karzdym razem chcesz więcej Dobrze gada polać mu
Armi Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Opublikowano 17 Lipca 2011 Ok, it's done. Nadkola poszerzone i zaklepane. Plastiki nadkoli podgięte. Właśnie... jak podgiąłeś te plastiki? Bo moje przetarło na 16' a jak założyłem 18' to musiałem je ciąć i teraz delikatnie pryska mi do komory silnika Podgrzałem opalarką, trochę potłukłem młotkiem, później znów opalarka i maszynka ale to było za mało więc wyciąłem to co wystawało
HaVoK Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Pamiętaj Armi żeby dzwonić jak będziesz w okolicy Najlepiej jak będziesz wiedział kilka dni wcześniej to wtedy sobie zaplanuje wcześniej co i jak. Nareszcie się przejade
mrogal Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Leży suka na ziemi :> kapkę [br]Dopisany: 17 Lipiec 2011, 00:38_________________________________________________Ale z przodu wygląda jak seria bo miałem dziś przegląd - zamontowałem zwykłe żarówki (w nocy tragedia ) i wyłączyłem obrysy. pussy ja cisne w takim setupie jak jest, jak dlugimi z bixa i halo na hidzie jebnie to diagnosta oslepnie, jeszcze go poprosze o wyregulowanie swiatel
pastaldo Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 no wczoraj na skrzyżowaniu z ul. Nowym Światem tak armiego wytelepało że jakby tam był ostrzejszy zakret i koła bardziej skręcone to by poewnie pogubił błotniki jak ten maluch nad zalewem
rafalekx Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Jak patrzyłem na nich jadących za mną to aż mnie bolało wszystko... Toć to męka a nie jazda Ale wygląd i miny ludzi rekompensują wszystko
pastaldo Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Jak patrzyłem na nich jadących za mną to aż mnie bolało wszystko... Toć to męka a nie jazda Ale wygląd i miny ludzi rekompensują wszystko wygląda spoko ale na takim zawiasie mógłbym pojechać max raz na rok na jakiś zlot i tyle. To co ma armi dla siebie do normalnej jazdy podniósłbym pewnie ze 40mm przód a tył ze 20 ok już nie sieję herezji bo mnie zjedza glebowicze
pastaldo Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 U mnie na wsi są dobre drogi to masz farta. Po lublinie bys długo tak nie pojeździł Tam co wczoraj po tych dołach jechalismy ja jeżdze prawie co dzień albo na świdnik tą droga co widziałes. czasem na 1BA mi żal tego samochodu ;(
grn Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 U mnie na wsi są dobre drogi to masz farta. Po lublinie bys długo tak nie pojeździł już prawie rok jeżdżę ;D
Rekomendowane odpowiedzi