Dev Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 2 godziny temu, Dbaluch napisał: , żalerzy mi na tym żeby klocki jak najmniej pyliły Jurid White Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Dzięki, Jak zawsze kolega Dev , rozumiem że to sprawdzony towar ? A tarcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 3 godziny temu, Dbaluch napisał: Dzięki, Jak zawsze kolega Dev , rozumiem że to sprawdzony towar ? A tarcze ? Sprawdzony a tarcze jeden ...uj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Dev Dzięki za pomoc , jeszcze jedno orientujesz się może jaką mam średnice Tarcz przednich ? Co do klocków które polecasz to jest tylko jeden model do tego auta czy więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 7 minut temu, Dbaluch napisał: Dev Dzięki za pomoc , jeszcze jedno orientujesz się może jaką mam średnice Tarcz przednich ? Co do klocków które polecasz to jest tylko jeden model do tego auta czy więcej ? Daj VIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 WAUZZZ8E95A077093 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 55 minut temu, Dbaluch napisał: WAUZZZ8E95A077093 klocki - 8E0 698 151 K - Jurid - 573037JC tarcze - 8E0 615 301 R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Dzięki, słyszałem że te Jurid White ceramiczne mniej pylą ale za to niby gorzej hamują , podobno niektórzy nawet na nie narzekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 25 minut temu, Dbaluch napisał: Dzięki, słyszałem że te Jurid White ceramiczne mniej pylą ale za to niby gorzej hamują , podobno niektórzy nawet na nie narzekają one pylą tak samo tylko na jasny kolor, hamują jak kazde inne klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Czytałem troche na temat tej firmy klocków to użytkownicy zachwalali właśnie ze pylą na jasno aczkolwiek narzekali ze tak jakość dziwnie się na nich hamuje ze niby gorzej niż na tradycyjnych , może co nie którzy mają zbyt duże oczekiwania od klocków tej firmy mh sam już nie wiem jak to rozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Zaloz 320tki, seria to lipa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Po mieście robiąc pryty pryty to starczą ? a tak poważnie to podejrzewam że bez wymiany tego i ramtego raczej nie podejdzie 320 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 9 minut temu, Dbaluch napisał: Po mieście robiąc pryty pryty to starczą ? a tak poważnie to podejrzewam że bez wymiany tego i ramtego raczej nie podejdzie 320 ? Zmieniasz zacisk z jarzmem, tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 14 minut temu, Dbaluch napisał: Po mieście robiąc pryty pryty to starczą ? a tak poważnie to podejrzewam że bez wymiany tego i ramtego raczej nie podejdzie 320 ? Hamulce nie służą do szybkiej jazdy ani do pryty pryty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 23 godziny temu, Dev napisał: Hamulce nie służą do szybkiej jazdy ani do pryty pryty Tak jak mówisz Dev , poza tymi klockami Jurid White coś jeszcze jest godne założenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 19 godzin temu, Dbaluch napisał: Tak jak mówisz Dev , poza tymi klockami Jurid White coś jeszcze jest godne założenia ? wszystko co markowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Dzięki Dev , zycze sobie i wszystkim klubowiczom oby takich pomocnych ludzi jak ty było więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Jeszcze dopytam kolegów bo czuje wiedzowy niedosyt , troche poczytałem i dużo osób montuje tarcze Zimmerman , Textar, zaś klocki Ferrodo lub Textar mam mętlik w głowie bo jedni piszą że Textar mocno pyli zaś inni piszą że to Ferrodo mocno pyli , zaś o klockach ceramicznych piszą że gorzej hamują ale nie widać tak pyłu bo jest jasny , Sam już nie wiem na co mam się zdecydować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadybek Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Jak chcesz hamować to pyli. Staropolskie powiedzenie mowi: " nie ma hamowania bez pylenia"... Żarcik taki ale prawdziwy. Wlasnie wymienilem klocki na przodzie na ferrodo. Wymieniłem bo przejechałem się 500m A4 kumpla. Okazalo sie ze moje w ogóle nie hamuje. No ale z przodu zawsze czyste felgi mialem. Auto nabyłem z klockami "breyko" z przodu. Przez 70kkm wymienilem z tylu klocki 2 razy a z przodu nawet do końca ścięć nie doszły. Jak je zdemontowalem to byly jak lustro. Nie pyliły ale tez nie hamowaly. Z tyłu mam teraz Trw dtec niskopylace. Powiem tak: "niskopylace" pylą praktycznie tak samo ale łatwo to zmyć z felg. Nie ma tez wtopień żelaza w lakier felgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Dobrze rozumiem że odradzasz klocki ceramiczne ? jak te Ferrodo się spisują ? Brudzą mocno felgi ? Z jakich prętkośći wychamowywujesz auto na tych klockach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi