pioottr Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Ostatnio wymieniałem komplet z filtrami i uszczelkami mechatroniki. Filtry brałem hengst, uszczelki Ori. Olej atf Ori, mtf zamiennik motul. Trochę strach był ale poszło bez problemów. W ASO zalecali też miskę wymienić ale dałem nowa uszczelkę i silikon. W najbliższym czasie zrobię adaptacje vcds-em.
galuz Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego W dniu 21.01.2025 o 18:52, tymon373 napisał(a): jeżeli tylko przy skręcie w lewo to prawdopodobnie przegub, poza tym przy moście to nie jest tyrkotanie tylko raczej takie wibracje, podjedź gdzieś gdzie robią audi to ci zdiagnozują czy to most czy nie Hej Wibracji żadnych nie ma tylko takie metaliczne stukanie i tylko po dodaniu trochę rzwawiej gazu, i tylko w lewo skręcie. Zrobię filmk to wrzucę tutaj, termin następny mam na 28 to zobaczymy . Pozdrawiam
cypek80 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Cześć Przymierzam się do wymiany oleju VIN WAUZZZF4XGA111796 Czy mogę prosić o podanie numerów filtrów i oleju czy przy wymianie warto również wymienić uszczelki mechatroniki ? Audi 0CK325443 Audi 0CK325444 Audi 0CK325445 Audi 0CK325446
BartigK Opublikowano Wtorek o 07:46 Opublikowano Wtorek o 07:46 (edytowane) Dzień dobry Panie i Panowie. W końcu zabrałem sie za wymianę oleju razem z filtrami w mechatronice. Zatrzymała mnie jedna mała wtyczka której nie jestem w stanie odczepić. W serwisowce mechatroniki znalazłem cos do tego jest potrzebne. Czy ktoś z Trójmiasta i okolic mógłby pożyczyć, nawet odpłatnie to dziadostwo? Nr. Czesci to T40305 Edytowane Wtorek o 07:47 przez BartigK Panie i Panowie, a nie tylko Panowie
Rekomendowane odpowiedzi