Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Granatowa perla avant By Boniu Najnowsze Foty STR.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Respekt za swap na 1,8 T , Zderzaki, pracę jaką włożyłeś :oklaski:

Ogólnie jeszcze nie przesadziłeś i wygląda za***iście :evil: gratki :good:

co do lamp to wygląda fajnie bo całość się ładnie komponuję :good: . Widziałem seryjnego paska na takich lampach :sick3: ktoś go skrzywdził :wallbash:

Opublikowano

Bardzo mi sie podoba :) jest nietuzinkowa, zapewne na żywo wygląda jeszcze lepiej :good: te lampki z przodu mają plastikową szybke czy szklaną?

Opublikowano

Autko bardzo fajne no i faktycznie ogrom pracy, jedyne co mi nie podchodzi to światła, ale moje zdanie nie ważne, ważne by Ciebie uszczęśliwiało :)

pozdrawiam

Opublikowano

Kolego wiem, wyrażam tylko swoją opinie o aucie a akurat takowe lampy póki co się na nim znajdują :hi:

Opublikowano

Hej boniu, na te fele to napatrzyć sie nie potrafie :)

Auteczko jest super.Wstaw może jeszcze foteczki jak auto wygląda w nocy na tych światłach.

Pozdrawiam

Opublikowano

igor w zime beda przerabiane :P[br]Dopisany: 26 Lipiec 2009, 21:22_________________________________________________Panowie co myslicie o zrobieniu srodka felg pod kolor karesorii ?? czyli czyli granatowa perla

Opublikowano

zesuć bardziej wyglądu i tak się chyba nie da więc eksperymentuj... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

witam, wielki szacuneczek, auto jak na moj gust super wyglada. mam pytanie jak ogarniasz jazde po polskich drogach na takim niskim zawieszeniu? czesto cos przychaczy czy raczej bezproblemow? pozdrawiam

Opublikowano

a czy ty maiłeś wcześniej be em wu? Bo widać że taki styl Ci odpowiada. Jest nowy dresik... jest nowy desing...

Opublikowano

sieman o co Ci znowu b???? Masz pecha bo ja w dresie nawet po domu nie chodze a co dopiero na codzien,jazda nie jest taka zla,trzeba umiejetnie jezdzic,na progi trzeba troche pod katem wjechac i sie niczym nie zachaczy :)... nie wjezdzac na krawezniki :)...

Yelo co miales na mysli ??

:blink::no::rolleyes:

Opublikowano

Mi tam sie bardzo podoba, pomysł z usunięciem tylnej listwy na klapie genialny :good: Jedyne co byś mógł zmienić to kierunki z białych na przyciemniane noi znaczek audi na grilu w chrom :wink4:

Z felgami nie kombinuj pod kolor auta średnio to wygląda wtedy :gwizdanie: Zrób jakieś fotki z bliska tych lampek jak świecą w dzień i w nocy :rolleyes:

Opublikowano

sieman o co Ci znowu b???? Masz pecha bo ja w dresie nawet po domu nie chodze a co dopiero na codzien,jazda nie jest taka zla,trzeba umiejetnie jezdzic,na progi trzeba troche pod katem wjechac i sie niczym nie zachaczy :)... nie wjezdzac na krawezniki :)...

Yelo co miales na mysli ??

:blink::no::rolleyes:

Przecież to Boniu nie było do Ciebie :)

Miłego dnia :)

Opublikowano

według mnie znaczek z przodu powinien być :wink4: dziwnie wygląda bez Pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...