WojtekA6C7 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Dobra robota ,lampy od razu odmlodzily auto Teraz jest agresor 1
marcinch001 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2022 16 godzin temu, Leszczonka napisał: Polift ładniejszy wiadomo ale nie wiem czy po prostu wcześniej bym lamp nie wrzucił full led i tyle szacun za modzenie ! Z perspektywy już dłuższego modzenia jestem zdania ze lepiej od razu robić tak jak się chce żeby auto wyglądało niż stosować półśrodki , wiadomo trochę dłużej to zajęło ale teraz jest super . 1
instruktor83 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 20 minut temu, marcinch001 napisał: Z perspektywy już dłuższego modzenia jestem zdania ze lepiej od razu robić tak jak się chce żeby auto wyglądało niż stosować półśrodki , wiadomo trochę dłużej to zajęło ale teraz jest super . Zgadzam sie
Mordeliuss Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Bardzo dobra decyzja Nie ma się co zastanawiać nad modami Autko zdecydowanie wygląda agresywniej i bardziej premium. 1
marcinch001 Opublikowano 12 Maja 2022 Autor Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) Wpadł czarny emblemat . Chyba lepiej . Edytowane 13 Maja 2022 przez marcinch001 2 1
marcinch001 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2022 (edytowane) . Edytowane 27 Czerwca 2022 przez marcinch001 2
marcinch001 Opublikowano 9 Listopada 2022 Autor Opublikowano 9 Listopada 2022 (edytowane) Długo się zastanawiałem aż w tym sezonie zrobiłem prawko na kat A . Na początku miał być jakieś enduro , ale jak już zdałem prawko to zacząłem szukać coś innego - do miasta trochę na krótkie odcinki nic mi się nie podobało poza jedną marką ducati .Związku z tym ze rocznik 2023 podrożał już o 5 tyś zł , padła decyzja ze kupuję jeszcze w tym roku . Po dwóch tygodniach odebrałem moto z Krakowa , więc już się nie mogę doczekać przyszłego sezonu . Ducati street fighter V2 w jedynym słusznym kolorze . IMG_9474.mov Edytowane 9 Listopada 2022 przez marcinch001 1 2
marcin_o23 Opublikowano 10 Listopada 2022 Opublikowano 10 Listopada 2022 no fajny moto, tylko żeby nie było zdałem prawko i szybko tracę prawko 1
kamelus_ Opublikowano 10 Listopada 2022 Opublikowano 10 Listopada 2022 22 godziny temu, marcinch001 napisał(a): Długo się zastanawiałem aż w tym sezonie zrobiłem prawko na kat A . Na początku miał być jakieś enduro , ale jak już zdałem prawko to zacząłem szukać coś innego - do miasta trochę na krótkie odcinki nic mi się nie podobało poza jedną marką ducati .Związku z tym ze rocznik 2023 podrożał już o 5 tyś zł , padła decyzja ze kupuję jeszcze w tym roku . Po dwóch tygodniach odebrałem moto z Krakowa , więc już się nie mogę doczekać przyszłego sezonu . Ducati street fighter V2 w jedynym słusznym kolorze . IMG_9474.mov Cudny sprzęcik gratuluje. Ja już ze dwa lata się zabieram za prawko na motor ale jakoś nie mogę się zmobilizować... 1 1
Adam87 Opublikowano 15 Listopada 2022 Opublikowano 15 Listopada 2022 W dniu 10.11.2022 o 20:48, kamelus_ napisał(a): Cudny sprzęcik gratuluje. Ja już ze dwa lata się zabieram za prawko na motor ale jakoś nie mogę się zmobilizować... Mam podobnie 1
marcinch001 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2023 Panowie czy ktoś jest mi w stanie podać momentów dokręcania śrub/nakrętek mocujących kolektor do bloku, chłodnicy recylkulacji spalin do kolektora, turbiny do kolektora ? Najbardziej mi zależy na momencie z jakim się dokręca rurkę od chłodniczki recyrkulacji spalin do kolektora wydechowego . Na zdjęciu zaznaczyłem o jakie śruby mi chodzi .
Langista Opublikowano 1 Stycznia 2023 Opublikowano 1 Stycznia 2023 1 minutę temu, marcinch001 napisał(a): Panowie czy ktoś jest mi w stanie podać momentów dokręcania śrub/nakrętek mocujących kolektor do bloku, chłodnicy recylkulacji spalin do kolektora, turbiny do kolektora ? Najbardziej mi zależy na momencie z jakim się dokręca rurkę od chłodniczki recyrkulacji spalin do kolektora wydechowego . Na zdjęciu zaznaczyłem o jakie śruby mi chodzi . Elsa online. ElsaWin. ElsaWeb. Audi WWW.KOLHOSNIKI.RU Wersja online oprogramowania Elsa lub elsawin dla Audi, Skoda, Volkswagen, Seat. Wszystkie stare i świeże bazy w...
marcinch001 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2023 32 minuty temu, Langista napisał(a): Elsa online. ElsaWin. ElsaWeb. Audi WWW.KOLHOSNIKI.RU Wersja online oprogramowania Elsa lub elsawin dla Audi, Skoda, Volkswagen, Seat. Wszystkie stare i świeże bazy w... Dzięki kolego .
Langista Opublikowano 1 Stycznia 2023 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Ja z tego korzystam i jest dużo wygodniejsze jak odpalanie specjalnie kompa, włączenie VM z Elsa i dopiero szukanie ?
marcinch001 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 18:50, Langista napisał(a): Ja z tego korzystam i jest dużo wygodniejsze jak odpalanie specjalnie kompa, włączenie VM z Elsa i dopiero szukanie ? Jeszcze raz dzięki , wszystko czego potrzebowałem to tam znalazłem .
peter22 Opublikowano 16 Lipca 2023 Opublikowano 16 Lipca 2023 No super jak by były prosto z fabryki 1
Rekomendowane odpowiedzi