KoJ@K Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Witam wszystkich po dłuższej przerwie i dłuższym przestoju z powodu sprzedaży swojej B6. No ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem i wracamy do gry w troche nowszej i świeższej odsłonie. Z racji, że zbliżał się dzień kobiet to postanowiłem zrobić prezent...sobie samochód nabyłem w sumie troche przez " przypadek " przez wykonanie telefonu do marcina w sprawie foteli, gdzie zacząłem się żalić jakie trupy b8 miałem przyjemność oglądać jeżdżąc po Polsce za B8 , na co usłyszałem "to bierz naszą..." autko kupione po somsiedzku, z miasta, od forumowicza @mariusz36 - jeszcze nigdy nie kupowałem samochodu od tak przesympatycznej i zajebistej osoby, która mimo ilości wiosenek czuje niesamowicie klimat rezania i profesjonalnego podejścia do tego, jak nie jeden zajarany łebek a więc dzięki Marcinowi i Mariuszowi stałem się posiadaczem fajnie dopasionej B8. W aucie jest już sporo, troche jeszcze wleci, coś się pozmienia, poupiększa i będą z tego jeszcze większe ludzie. Tak autko wyglądało w dniu zakupu, a reszta w miare modów będzie aktualizowana Edytowane 8 Marca 2020 przez KoJ@K 2
Adam87 Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 Widząc temat b6 to duuuużo się zmieni nawet jak już jest sporo Gratki furki i powodzenia w modach
Dev Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Matko Boska.... kolejny cyganski ulep na forum.... Edytowane 8 Marca 2020 przez Dev 1
Dev Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 12 minut temu, kamil-vag napisał: i w końcu czorny ? jak lis
instruktor83 Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Gratulacje fajnego egzemplarzajakie mody planujesz?
KoJ@K Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Opublikowano 9 Marca 2020 Narazie w planach jest podgonienie budżetu, bo wyyebałem się doszczętnie z hajsów Tak naprawde to jakieś koło 20', gwint, ciemna szyba i będzie cygański wóz jak trzeba
KoJ@K Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Opublikowano 9 Marca 2020 Wczoraj zmiana koła na 19' z A8 D4 9J et 33
KoJ@K Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Opublikowano 9 Marca 2020 I jakieś tam próby lakieru i widać już, że bedą z tego ludzie
wielik Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Lakier aż się prosi o odnowę ? Gratulacje zakupu
srb38vx Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Gratulacje auta ? ale nie przesadzaj że Marcin jest taki fajny ?bo ja go nie lubię Sam marcin to zboczeniec audiA tak serio to kupiłeś auto od miłośników audi super niech służy
Barti_ Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Gratulacje - super fura Potwierdzam opinię o @mariusz36
dekiel 13 Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Esowy wydech już jest napisz co jeszcze siedzi bo póżniej nie dojdzie jak zaczniesz zmieniać.
marcin_o23 Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Niech służy, wiem że będziesz dbał ale spodziewaj się niezapowiedzianych kontroli
marcin_o23 Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 2 godziny temu, srb38vx napisał: Gratulacje auta ? ale nie przesadzaj że Marcin jest taki fajny ?bo ja go nie lubię Sam marcin to zboczeniec audiA tak serio to kupiłeś auto od miłośników audi super niech służy cały Andrzejek
KoJ@K Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) 5 minut temu, marcin_o23 napisał: Niech służy, wiem że będziesz dbał ale spodziewaj się niezapowiedzianych kontroli Tzn? Milicyjnych ?? Czy Waszych ? Edytowane 9 Marca 2020 przez KoJ@K
Rekomendowane odpowiedzi