Ukasz699 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 no naprawdę ładniutka polakieruj tylko dokładki i delikatną glebę zrób i będzie miodzio :> Wszystko w swoim czasie Malymi kroczkami bedzie robione Dzis od Jerzyka zakupilem kiere s-lina wiec bedzie znowu zmiana srodka
Bart-S Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 No i u fryzjera byłeś Ładnie, ładnie - kurcze Luke za dokładki się w końcu weź!
Ukasz699 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 No i u fryzjera byłeś Ładnie, ładnie - kurcze Luke za dokładki się w końcu weź! Barti tak wiesz za goraca bylo w afro No wezme sie wezme narazie obrobie srodek taki mam planik maluski Jeszcze siedzenia i listwy alu No i przyciski do szyb szukam pilnie bo zdarte sa
Muskel1 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 No ladnie, jeszcze tylko ciut obnizyc i bedzie
Ukasz699 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 No ladnie, jeszcze tylko ciut obnizyc i bedzie No tak dzieki Muskel o tym tez mysle Pomysly i na pewno beda realizowane ale na wszystko potrzeba czasu i pieniedzy niestety [br]Dopisany: 25 Sierpień 2009, 09:05_________________________________________________Darowałem Sobie obszywanie kiery skórą i kupiłem od Jerza kompletną kierę S-lina
Bart-S Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 To sport kiera - S-Line ma pikowaną skórę i logo Luke Ale wygląda dobrze
Bart-S Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Dla B6 wygląda to tak (jest jeszcze opcja z przyciskami do zmiany biegów - wariant dla skrzyni automatycznej): Sorki Luke że Ci śmiecę w temacie...
Borisem Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Dla B6 wygląda to tak (jest jeszcze opcja z przyciskami do zmiany biegów - wariant dla skrzyni automatycznej): Sorki Luke że Ci śmiecę w temacie... To na pewno nie jest oryginalna kiera S-line to kiera od Bandziora.
Bart-S Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 To na pewno nie jest oryginalna kiera S-line to kiera od Bandziora. Nie wiem o co Ci chodzi ale tak właśnie wygląda kiera S-Line - pikowana obręcz i logo pod poduchą. END OT.
adamooo Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 ori kiera s-line jest cała pikowana i znaczek jest trochę niżej..i ma ładnie wyciętą dziurkę na logo s-line.. to jest jakaś wydumka tapicera..
Bart-S Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Fakt, przepraszam za wprowadzenie w błąd - chwyciłem pierwsze lepsze zdjęcie z allegro (zobaczyłem że pikowana) i masz = wtopa.
Ukasz699 Opublikowano 10 Września 2009 Autor Opublikowano 10 Września 2009 Fakt, przepraszam za wprowadzenie w błąd - chwyciłem pierwsze lepsze zdjęcie z allegro (zobaczyłem że pikowana) i masz = wtopa. Barti chcesz powiedziec ze moje zmazy nocne byly niepotrzebne ?? No to ja juz wiem ze nie mam s-lina ale mi sie podoba fajnie sie ja trzyma w garsci sadzilem ze wlasnie 3-ramienna jest s-lina ale faktycznie tylko myslalem W sumie pikowana mi sie srednio podoba a Barti ma klapsa ze sie wydalo :bicz3:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 10:29_________________________________________________Jezru mi mowil ze w komplecie z ta Pomaranczowa choinka (patrz lusterko wsteczne) daje s-lina wiec sam juz nie wiem
Borisem Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Jeśli ktoś chce to mogę mu obszyć tak kiere jak na foto koszt obszycia kiery 200zł dokładnie tak samo jak na foto które kolega Bartki zassał ze strony www.carsdream.com od Bandziora
Ukasz699 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Troniki s-lina już siedzą Pozostaje podłączyć elektryczne grzanie dupska.
Ukasz699 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 ale super foteliki .... ile dałeś? Dałem dwa koła po starze Czyli dwa koła z przesyłką pod sam domek.
Rekomendowane odpowiedzi